Ako som spoznala Alteyu

19:24

Svet prírodnej kozmetiky je bohatý na čarovné rastliny, ktoré dokážu pomôcť s mnohými problémami. Jednou z nich je bez pochýb ruža, ktorá omamuje zmysly krásou, vôňou a v neposlednom rade aj svojimi vlastnosťami. Už asi miliónkrát som ospievala ružovú vodu. Na blogu, v rozhovoroch, keď sa ma niekto opýtal, čo odporúčam. Musím ju mať doma stále a nedám na ňu dopustiť. Nech sa deje, čo sa deje. Mojím posledným ružovým výrobkom je pleťový peeling od brilantnej značky Alteya Organics. Vybrala som si veľmi zaujímavý kúsok, ktorý je maškrtou aj pre skutočných gurmánov. 


Peeling na tvár ruža a jazmín Alteya

Alteya Organics je značkou prírodnej kozmetiky, ktorej výrobky sú certifikované v Amerike. Majú certifikát  USDA. Využíva silu práve vzácnej bulharskej ruže. Ružové polia chranené dvoma  pohoriami sú v srdci Bulharskej Ružovej Doliny. Produkty tetjo značky obsahujú veľa organických rastlinných výťažkov, olejov a bylín z ekologického čistého prostredia.

Peeling na tvár ruža a jazmín Alteya zloženie

Za svoje vlastnosti vďačí zaujímavému zloženiu:
  • Rose jasminium omladzujúci komplex pomáha odstraňovať a zjemňovať známky starnutia
  • Olej z vavrína kubébového má výrazné antiseptické účinky, pomáha pri problémoch ako akné, mastná pokožka, herpes, svalová únava.
  • Kyselina hyalurónová  pomáha hydratovať pokožku, zjemňuje linky a vrásky, prispieva aj k regenerácii
Peeling na tvár ruža a jazmín


Peeling je zabalený v elegantnej sivej krabičke. Sklený obal je jednoduchý, pekný a na poličke dobre vyzerá. Objem 100 ml je ideálny a prvý dojem bol veľmi dobrý. Takéto obaly veľmi obľubujem, pretože po minutí produktu si ich odkladám. Zídu sa mi, keď si doma sama robím kozmetiku, presýpam prášky (íly, ovocné prášky, peelingové čiastočky) alebo ukladám rôzne drobnosti, ktoré sa vyskytnú. 

pleťový peeling

ružová kozmetika

Ak by sa moja recenzia mala skladať z jednej vety, jednoducho by som povedala, že je božský. Jedinečný. A môže za to niekoľko faktorov:
  • nádherná vôňa: očakávala som, že to bude niečo medzi jazmínom a ružou. Peeling mi ale vonia len ako čerstvo odtrhnutá červená ruža. Omamne, sladko, kvetinovo. Žensky a zmyselne. Je to proste paráda a aj preto sa teším na každé jedno použitie. Okolo mňa sa vytvorí voňavý obláčik a neviem sa ho nabažiť
  • konzistencia: keď sa naň pozriem, pripomína mi kašu. Je hustý, ale veľmi dobre sa používa. A čo je úplná bomba, na jedno použitie ho stačí úplná troška. Vďaka tomu sa pomaličky míňa a vydrží tak celé mesiace. Je tmavej farby, ale nefarbí, ani ak náhodou spadne na oblečenie.
  • peelingové čiastočky: malinové semienka sú citeľné a presne to na peelingoch milujem. Môžu sa zdať ostrejšie, preto predovšetkým majiteľky citlivej pleti musia skúšať opatrne, aby si pokožku nepodráždili. Mojej problematickej a zmiešanej pleti ale veľmi vyhovuje a pomáha jej  s mnohými problémami. Peeling sa odporúča používať pri normálnej a citlivej pleti tak raz týždenne, mastná či zmiešaná ho znesie aj dva - tri razy. Samozrejme, veľa závisí od potrieb pleti, ale netreba to preháňať. Aj veľa peelingovania môže byť viac na škodu ako na úžitok. Nanášam ho na navlhčenú pleť. Krúživými pohybmi prechádzam po celej tvári, vyhýbam sa len očnému okoliu, lebo je omnoho jemnejšie a citlivejšie. Následne ju opláchnem vlažnou vodou a potom nasleduje čistiaci gél, pleťová voda a sérum či krémik.
  • výborné výsledky: pri každom použití sa účinne odstraňujú odumreté bunky, vyhladzuje sa pleť a uvoľnujú póry. Pomáha aj pri odstraňovaní čiernych bodiek a vynikajúco čistí. Pleť je vďaka tomu nielen rozjasnená, ale aj celkom jemná a hladká. Má zdravý tón a znižuje sa riziko vzniku nových nedokonalostí. 
S týmto peelingom som veľmi spokojná a rozhodne je to jeden z najlepších, aké som mala. Pokojne doň pôjdem zasa, pretože pleť je po použití ako vymenená. A keď sa líčim, nepotrebujem korektor, lebo nie je čo zakrývať - pleť je čistá, hladká a bez vyrážok.

Tento skvost nájdete v eshope Bioruža, kde stojí 24,95 eur.


Z akého peelingu ste boli nadšené? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tuhle značku vůbec neznám. Každopádně se mi peeling moc líbí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sledujem ju už dlhšie, som rada, že som sa k nej konečne dostala :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe