Včelí kokos

16:45

Mojou veľkou kozmetickou vášňou sú balzamy na pery. Mala som ich desiatky, budem ich mať ešte viac. Mám ich všade, v kabátoch, kabelkách, izbách, kúpeľniach, na stolíkoch, v šuflíkoch. Striedam ich podľa nálady a niektoré vo mne evokujú spomienky. Každý je iný, niektoré sú fantáziou, iné sivým priemerom. Boli časy, keď som sa nechala nalákať na dobrú reklamu, prípadne na kúsky, ktoré milovali aj celebrity a boli všade. Dnes sa pozerám skôr na zloženie, filozofiu značky a miesto, kde sa balzam vyrába. Veľmi rada nakupujem slovenské výrobky, pretože sa cítim hrdo, že naše maličké Slovensko má tak fantastické značky. Vyrobené so srdca s láskou z lásky k prírode a človeku. Značka Ťuli a Ťuli si ma získala od okamihu, ako som si doma vybalila moju prvú objednávku. Prvú a nie poslednú, pretože má samé skvosty v ponuke.

balzam na pery Včelí kokos

PRÍRODNÝ BALZAM NA PERY VČELÍ KOKOS zloženie

PRÍRODNÝ BALZAM NA PERY VČELÍ KOKOS zloženie

Ťuli a Ťuli balzam na pery

O balzame na pery Včelí kokos si môžete prečítať:

       "Balzam na pery zo 100% prírodných zložiek ošetruje a zároveň chráni jemnú pokožku pier pred vonkajšími vplyvmi.
100 % prírodný balzam na pery.
INGREDIENTS: Cocos Nucifera Oil, Cera alba."

Od Ťuli a Ťuli som si kupovala dva balzamy na pery. Kávu, do ktorého som sa platonicky zamilovala od prvého čuchu a Včelí kokos. Ten kávový som otvorila prvý, lebo ma opantal kávovou vôňou, po ktorej som okamžite dostávala chuť na dobré presso s mliečkom. Navyše, on dobre aj chutil, takže sa rýchlo predral na prvé priečky obľúbenosti. Včelí kokos som otvorila trochu neskôr, no rovno môžem povedať, že kávovému nezostal nič dlžný.

Balenie je rovnaké. 20 ml balzamu je v peknom sklenom obale s kovovým vrchnáčikom, ktorý sa dá v kuchyni (alebo kdekoľvek inde) dobre využiť. Obsahuje len kokosový olej a včelí vosk. Nie je teda vhodný pre vegánov, ale svojich fanúšikov si určite nájde. Po otvorení ucítite krásnu vôňu kokosového oleja. Nič, len kokos. Hneď mi napadla letná dovolenka niekde v exotike a s takou predstavou sa mi hneď lepšie zaspávalo. I keď vyzerá tuhý a hutný, ľahko sa naberá a ľahko sa na perách kĺže s úplnou ladnosťou.

Je skvelý. Nielenže dokonale hydratuje a vyhladzuje. Pery aj výborne hojí po opare, praskaní, pomáha pri kútikoch a hojí aj jemnú pokožku okolo pier. Tá v chladnejšom a veternom počasí ľahko sčervenie, ak nie je chránená a keďže je to dosť bolestivé, snažím sa pomôcť jej tak rýchlo, ako to len ide. Skvelé je na ňom aj to, že v kritickej situácii ho môžete použiť na mnohé ďalšie problémy. Napríklad na suché kolená a lakte, na nechtovú kožičku, na upokojenie svrbiaceho ekzému i ako krémik na ruky. Využijú ho ako dámy, tak aj páni, lebo jeho vôňa nie je sladká ani výrazná a kokos obľubujú  aj muži. Potešíte ním aj svoje ratolesti a nestratí sa v kufri na zimnú aj letnú dovolenku.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Krásna kokosová vôňa
  • Dosť veľký
  • Hustý, hutný, topí sa a ľahko kĺže po perách i pokožke
  • Hydratuje, vyživuje, zjemňuje, chráni pred vplyvmi počasia, vhodný aj na suché kolená, lakte, nechtovú kožičku

Mínusy:
  • nenašla som

Za 4,80 eur ho nájdete v eshope Ťuli a Ťuli.

Ktorý z balzamov na pery Ťuli a Ťuli by ste si vybrali? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ten kávový by mě zajímal mnohem více. :) Ale vypadá dobře a je skvělé, že je to slovenská značka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, aj mňa :) Je to o vkuse, ale kávové veci jednoducho zbožňujem :)

      Odstrániť
  2. Já už chci tuhle značku vyzkoušet dlouho. Ještě jsem se k tomu nedostala :-( ale kokos, woow, cokoliv s vůni kokosu musí být moje :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju obľubujem dlhšie, tak som si už pár nákupov urobila :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe