Ako som spoznala Orofluido

19:36

Pred Vianocami som si plnila niekoľko kozmetických snov. Okrem mojej milovanej vône La vie est Belle som sa konečne pozrela lepšie aj na značku Orofluido. Obdivovala som ju mesiace, pretože má krásne obaly a čítala som samé pochvalné recenzie. O svoje vlasy sa snažím príkladne starať, pretože ekzém im dáva naozaj zabrať. Sú veľmi suché, nepomáham im ani nátačkami, fénovaním alebo stylingovými sprejmi. Ak nájdem kúsok, ktorý ich hydratuje a skrášľuje, skáčam od radosti. Kupovala som si masku a čo bolo perfektné, ako darček som dostala cestovné balenie laku na vlasy a mini balenie legendárneho oleja na vlasy. Práve ten som si obľúbila tak, že potrebujem aj väčšie balenie!

Orofluido



Orofluido Beauty maska pre všetky typy vlasov

Orofluido Beauty

Orofluido Beauty maska pre všetky typy vlasov zloženie

 maska pre všetky typy vlasov

Maska na vlasy Orofluido Beauty

Maska na vlasy Orofluido Beauty nebola mojím favoritom. Rozhodovala som sa medzi šampónom a kondicionérom. Predsa, tých miniem veľa a musím ich striedať, aby si na ne moja hlava nezvykla. Nakoniec si ma získala maska na všetky typy vlasov, ktorá môže kondcionér nahradiť. Ako som spomenula, očarila ma balením. V čiernej elegantnej krabičke, ktorá vyzerá ako zdobená ornamentom. Krásou nezaostáva ani plastový obal. Zlatý spodok, čierny vrchnák - dojem bol jednoducho dokonalý. Objem 200 ml je taký akurát a na vani nezavadzia. Takýto kelímok obľubujem nielen preto, že po minutí sa dá využiť na rôzne drobnosti, ale tiež preto, lebo si naň môžem pokladať ešte nejakú tú fľaštičku a ušetrím kúsok miesta na niečo ďalšie :)

Maska má krásnu zlatistú farbu a zaujímavú sladkú vôňu. Povedala by som, že je vanilková a povzbudzujúca, rýchlo som si na ňu zvykla, lebo je návyková. Ďalším plusom je krémová konzistencia, ďaka ktorej sa ľahko sa používa. Nanášam ju na vlhké, šampónom umyté vlasy. Následne ju nechávam chvíľu pôsobiť a umyjem. Niekedy 5 minút, niekedy menej, podľa toho, či sa ponáhľam alebo  nie. Maska má niekoľko superlatívov, no mám aj jednu výčitku. Zloženie by mohlo byť krajšie, lebo potom by som jej nemala čo vytknúť. Čo dokáže? Veľmi dobre hydratuje vlasy. Nie sú suché, polámané, končeky sa neštiepia. Krásne sa lesknú, majú objem a pekne držia tvar. Sú úplne jemné a príjemné na dotyk. Mohla som ju pokojne nanášať od korienkov po končeky, lebo vlasy sa po nej nemastili. Po umytí sa ľahko rozčesávajú a nevytrhnem si tak ani vlások. Proste splní, čo sľúbi. Ako som povedala, okrem zloženia jej nemám čo vytknúť.


Orofluido Beauty olej pre všetky typy vlasov

OROFLUIDO BEAUTY ELIXIR

Oleje na vlasy som veľmi dlho považovala za zbytočné. Až po rokoch som pochopila ich silu a odvtedy mám doma niekoľko rôznych kúskov. Pre radosť a krásne vlasy. Orofluido Beauty olej pre všetky typy vlasov si môžete kúpiť v troch baleniach - 5, 50 a 100 ml. Sú sklené, veľmi pekné a brúsim si zuby na to najväčšie. Prečo je zaujímavý? Obsahuje:
  • arganový olej - tekuté zlato, ako sa mu tiež hovorí, obsahuje veľa itamínu E a mastných esenciálnych olejov, má podobné zloženie ako naša pleť. Vlasom dodá nielen silu, ale aj jemnosť a akúsi ľahkosť.
  • ľanový olej - vďaka nemu sa vlasy lesknú a dobre sa upravujú
  • olej zo šachoru jedlého - zanecháva vlasy jemné, pružné a dobre sa upravujú

Tých 5 ml mi vydržalo dve použitia, preto nemôžem vynášať žiadne výrazné hodnotenia. Prečo som sa ale rozhodla ísť do väčšieho balenia? Vlasy boli úplne jemné, pružné a voňavé, lebo vonia veľmi podobne ako maska. Krásne sa leskli, dobre sa česali. Najviac ma ale nadchlo, ako držali tvar. Po troche stylingového spreja a nátačkách som mala hustý a bohatý účes plný kučier, ktoré držali dva dni. Mám pocit, že nikdy predtým som tak spokojná nebola a to je dôvod, prečo ho chcem mať doma. Používala som ho tak, že som ho vtrela do mokrých vlasov, nechala pôsobiť a umyla. Je viacero spôsobov, ako sa dá používať, treba si nájsť len ten najlepší pre vás. Keď si kúpim plné balenie, ktoré vyskúšam dôkladnejšie, môžem napísať podrobnejšiu recenziu. 


Orofluido Beauty lak na vlasy so strednou fixáciou

lak na vlasy so strednou fixáciou


Bez laku na vlasy z domu nevyjdem. Moja ofina sa krúti, občas stojí na všetky strany a niekedy stačí len trochu dažďa a vyzerám horšie ako z nejakej komédie. Keď niekam cestujem, nechce sa mi brať veľké balenie laku, ktoré si obyčajne kupujem. Preto som sa z tohto kúsku tešila a presne na moje meniny so mnou cestoval do Prahy, kde sme ho ja aj Richard takmer minuli. Aj on má dlhšie vlasy a keď si robí cop, uhládza si lakom trčiace pramienky. Aj keď tento má len 75 ml, kúpite ho ak v klasickej verzii 500 ml. Má strednú fixáciu a hoci som sa trochu bála, že bude slabší, nestalo sa tak a prežil vietor, dážď, sneh, všetko. Tiež je čierny, zdobený žltým písmom a pôsobí elegantne. Darmo, už to ho robilo nekorunovaným kráľom poličky.

Zaujala ma vôňa. Je pravda, že najprv ucítite alkoholový opar. Po chvíli ale vonia rovnako sladko ako maska a olej, takže do vlasov nepotrebujem ani trochu parfumu. Voňajú prirodzene, sladko a nevtieravo, vôbec to nie je rušivé. Nelepí vlasy a nezanecháva na nich ani ten biely povlak, ktorý vyzerá ako lupiny alebo pavučiny. Účes pekne zafixuje a kučery i ofina vydržali, no boli pružné a dali sa ľahko upravovať. Ofina vydržala pekná celý deň, takže hoci pršalo, naše selfie z Karlovho mosta i spod vianočného stromčeka na staromestskom námestí nevyzerali zle :) V kufri nezavadzal, doma som minula zvyšky a som odhodlaná aj na väčšie balenie, len tentoraz skúsim silné spevnenie. 

So značkou Orofluido to boli moje prvé skúsenosti a bola som veľmi milo prekvapená. Vo väčšom balení si kúpim zlatistý elixír a pozriem sa aj na lak so silným spevnením. Zaujala ma aj zelenkavá rada Amazónia, takže najbližšie mesiace sa bude plniť wishlist :) Keďže sa blíži MDŽ, obchodíky si pre nás pripravujú milé zľavy na nákup. Nemusia ma dva razy presviedčať, dnes som si už kúpila plavky a nové lodičky. Na doplnenie zásob kozmetiky si môžete 8.3. odskočiť na Notino, kde nás bude čakať 8 %-ná zľava s kódom  women8sk. Tento malý darček je pre všetky ženy a je jedno, či si urobíme radosť parfumom, make upom, voňavou sviečkou alebo farebnými očnými tieňmi. Zvýrazníme len svoju ženskosť a krásu. 

Poznáte túto značku? Ako sa vám pozdávala? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Nejvíc mě zaujala ta maska na vlasy. Olejům na vlasy jsem celkově pořád ještě na chuť nepřišla a lak na vlasy nepoužívám. Kdysi dávno skoro deset let zpátky jsem něco od téhle značky měla (myslím, že to byla tahle značka) a dostala jsem k tomu třpytivý pudr do vlasů a na tělo a pořád ho ještě někde mám 😅❤️

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oleje na vlasy ešte len spoznávam, ale tento je super, už ho mám vo veľkom balení :)

      Odstrániť
  2. Zbožňuji olejíček od téhle značky :-) ach ta jeho vůně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe