Maska pre suché a zničené vlásky

14:24

Veľkým fanúšikom vlasových masiek som sa stala pred pár rokmi. Moje vlasy boli suché z ekzému a na pohode som im nepridávala ani ja. Nikdy som si ich nefarbila, nežehlila ani nekulmovala, ale používala som rôzne hairstylingové prostriedky a natáčky. Ako čas plynul, pochopila som, že krásna hriva potrebuje trochu viac a tak som začala kupovať masky na vlasy. Preferujem tie na suché a zničené, lebo aj moje tak niekedy vyzerajú. Už som zabudla, aké to je, keď sa mastia, no sú vysušené a jemné. A tak treba hľadať kvalitnú kozmetiku


NaturaEqua Bio obnovujúca maska na vlasy

NaturaEqua Bio obnovujúca maska na vlasy zloženie

Bio obnovujúca maska na vlasy

NaturaEqua Bio obnovujúca maska na vlasy

Značka NaturaEqua si ma získala svojimi jednoduchými obalmi a peknou filozofiou. Nepoznám ju dlho, do oka mi padla len tento rok, ale rada by som sa jej pozrela na zúbok trochu lepšie. NaturaEqua Bio obnovujúca maska na vlasy vyzerala nenápadne, ale vykľulo sa z nej milé prekvapko. Dávam si celkom záležať na výbere vlasovej kozmetiky, lebo môj ekzém neznesie všetko a v tomto prípade môžem povedať, že vedľa som určite nešliapla. 

Balená je v plastovom kelímku s objemom 250 ml. Je to tak akurát, aby veľmi nezavadzala a chvíľku aj vydržala. Kelímok je ozaj pevný, prežil aj jeden pád v kúpeľni a tak som si istá, že skončí v pivnici, aby sa doň odkladali drobnosti pre kutilov. Má príjemnú krémovú konzistenciu, je hustejšia a dobre sa s ňou pracuje. Nesteká a tak ju poľahky dostanem pozdĺž celej dĺžky vlasov. Teda, od korienkov po končeky. Jej vôňa nie je sladká, ale lahodne svieža a pekne prevonia aj vzduch okolo mňa. Pôsobiť môže 10-20 minút, ale pekné výsledky dosiahnete aj za kratší čas. Všeobecne platí, čím dlhšie pôsobí, tým krajšie vlasy vyzerajú. 

Podobné masky sú malý poklad, lebo vlasy sa ľahko rozčesávajú a nestáva sa m, že by sa mi podarilo nejaké vytrhnúť. NaturaEqua Bio obnovujúca maska na vlasy ich viditeľne aj citeľne zjemňuje, takže kefa alebo hrebeň po nich len tak kĺžu. Pri ich úprave neelektrizujú a sú nadýchané. Po niekoľkých použitiach badať zlepšenie stavu vlasov - končeky sa neštiepia, vlasy sú pevnejšie a pružnejšie, menej suché (preto je ideálna aj na leto). Bonusom je krásny lesk a ľahkosť. Nezhoršil sa mi ani stav ekzému, takže môžem povedať, že maska stojí za vyskúšanie.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • hustá, bohatá konzistencia
  • pekne vonia
  • dobre sa aplikuje
  • vlasy vyživuje, hydratuje, zjemňuje, menej sa lámu a štiepia, majú prirodzený objem, krásny lesk a dobre sa češú
Mínusy:
  • nenašla som 
Nájdete ju v eshope Bionatural, kde stojí 13,50 eur.


Máte už pripravenú poriadne hydratačnú masku na leto? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe