Nechajte starosti za hlavou a doprajte si čas pre seba - táto maska je poklad

17:09

V poslednej dobe si pri nákupoch v Yves Rocher rada nechám poradiť. Najmä čo sa týka pleťových krémov, ktoré som si stihla obľúbiť. Občas ideme s Riškom aj na nákupy po obchodných centrách a z nich si vždy prinesiem domov niečo nové. Občas šaty, občas topánky, často kozmetiku :) Jedným z tých vydarených darčekov k nákupu bola aj hydratačná pleťové maska, o ktorej si dnes budete môcť prečítať. Kúpila som si denný aj nočný krém a maska bola príjemným bonusom. To som ešte nevedela, ako dobre bude účinkovať.  


Yves Rocher Intenzívna hydratačná maska zkloženie

hydratačná maska

Yves Rocher Intenzívna hydratačná maska

Intenzívna hydratačná maska od Yves Rocher by ma možno ani nebola zaujala. Nie že by obal nebol pekný, to nie, len nejak zanikol v záplave iných kúskov. Jednoduché, nenápadné balenie skrátka nevzbudzuje pocit, že je vnútri ukrytý nejaký poklad. V eshope by som si ju všimla skôr, lebo by ma zaujal jej názov. Každopádne, som rada, že nakoniec sa mi dostala do rúk a nabudúce sa budem do poličiek v obchode prizerať trošku lepšie. Objem 75 ml je tak akurát, aby nebola priveľká a vošla sa do môjho čoraz plnšieho košíčka na masky.

Páči sa mi na nej hneď niekoľko vecí. V prvom rade je to vôňa. Svieža, akoby zelená, lahodná a nevtieravá. Niektoré produkty od Yves Rocher sa na seba svojom vôňou ponášajú, je pre ne charakteristická a to je aj prípad intenzívnej hydratačnej masky. Len čo som ju ovoňala, vedela by som aj so zavretými očami povedať, že je to od Yves Rocher. Konzistencia je gélová, dobre sa rozotiera prstami i štetcom. Dá s rozotrieť v tenučkej vrstve a na jedno použitie jej miniem len trochu.

Maska vôbec nedráždi pleť, keď ju aplikujem, ani neviem, že ju mám. Pôsobiť ju môžete nechať len 5 minút, ale ja to vždy prešvihnem a spomeniem si tak po 10, niekedy aj viac minútkach. Nie je to na škodu, ale ak potrebujete okamžitú hydratáciu a rozjasnenie, úplne stačí 5 minút. Viditeľne hydratuje a vypína pleť, miznú stopy smädu a únavy. Ostáva jemná, žiarivá a svieža pleť, čo najmä teraz v lete, keď sa mi vôbec nechce nosiť make up, oceňujem. 

Mám rada masky od Yves Rocher, lebo bývajú pekné (najmä tie 30-mililitrové majú veselé obaly), voňavé a účinné. To, že naozaj účinkujú aj za 5 minút, je výborné najmä vtedy, ak sa ponáhľam nestíham alebo zaspávam po stojačky a aj na druhý deň chcem vyzerať k svetu. Vstávam veľmi skoro a tak sa mi nechce dlho zvŕtať pred zrkadlom. Či už si vyberiete čiernu čistiacu alebo túto hydratačnú, myslím, že ľutovať to nebudete.

Plusy:
  • šikovná tuba do ruky
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa nanáša
  • nedráždi
  • výborne hydratuje, zjemňuje, osviežuje pleť, je žiarivá, hladká
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Yves Rocher alebo v kamenej predajni, momentálne vo výpredaji.



Chodievate do Yves Rocher pravidelne na nákupy? Čo najradšej  nakupujete? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe