Balzam na pery, ktorý sa vmestí naozaj všade

16:33

Balzamov na pery miniem ročne veľa, pretože ich používam denne a je jedno, či je leto alebo zima. Žiaľ, moje pery sú veľmi suché a ak si ich pravidelne nenatieram, hneď sú popraskané, so šupinkami a červenou pokožkou okolo úst. Čo si budeme hovoriť, nie je to pekné, je to bolestivé a keďže bez rúžu nejdem ani na krok, musím sa poriadne starať. Už dlhšie si nekupujem lacné balzamy v drogérii, lebo ak mali priemerný hydratačný účinok, boli pre mňa zbytočné. Radšej sa pozriem na niečo zaujímavejšie, napríklad na Burt´s Bees, rozkošnú značku, ktorá si ma celkom omotala okolo prsta. 


balzam na pery s vitamínom E

Burt’s Bees Lip Care balzam na pery

Burt’s Bees Lip Care balzam na pery s vitamínom E

Musím povedať, že ešte som nemala tak maličký balzamík ako tento. Burt’s Bees Lip Care balzam na pery s vitamínom E je určite tým najmenším a najmilším kúskom v mojej zbierke. Je v kovovom obale, celkom nízky, maličký. Vojde sa naozaj všade, do kabelky, maličkej kozmetickej taštičky alebo vrecka nohavíc. Má 8,5 gramu, čo je viac ako bežný vysúvací, ale na prvý pohľad by som si povedala, že to snáď ani nie je možné. No, možné to je a čo je dôležité, tento krpec celkom dlho vydrží :)

Vo vnútri sa ukrýva celkom zaujímavý obsah. Balzam na pery s vitamínom E má lákavú, sviežu vôňu a príjemnú chuť. Takú, ktorá nezanecháva v ústach nepríjemnú pachuť. Je veľmi hustý, ale nie tvrdý, dobre sa rozotiera na perách a kĺže po nich. Nemá farbu, pokojne ho môžu používať aj páni. Bežne ho v tenučkej vrstve aplikujem pod rúž alebo lesk, aby boli pery hydratované.

Pery hydratuje a regeneruje, takže ak sú suché, pomerne rýchlo sú opäť v poriadku. Osvedčil sa mi aj na urýchlenie hojenia oparu, kútikov alebo červenej pokožky okolo pier. V zime je to najhoršie, ale s takýmto pomocníkom sa nemám čoho báť. Oceňujem ho aj keď je veterno alebo svieti moc slniečko, pretože ich chráni pred vonkajšími podmienkami. V neposlednom rade oceňujem aj to, že suché šupinky sa netvoria a pery vyzerajú pekné, jemné a vláčne. Môžem tak siahnuť aj po matnom rúži, vyzerá pekne. Balzamy na pery sú v mojej zbierke celoročne a neviem si predstaviť, že by som bez nich večer zaspávala. 

Vzala som si ho aj napriek negatívnym recenziám na stránke, pretože od Burt´s Bees som mala už niekoľko iných balzamov a zakaždým som bola spokojná. Ani tento raz som neostala sklamaná a v zime sa k nemu vrátim, lebo mi vyhovoval a zmenu k lepšiemu bolo vidno.

Plusy:
  • milý malá obal
  • krásne vyzerá
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa rozotiera
  • hydratuje, regeneruje, vyživuje pery, chráni ich pred vysušovaním, odstraňuje suché šupinky
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino a pripraviť sa môžete na môžete na super letný Black Friday, ktorý vypukne 12.7. a potrvá až do 18.7. Chystajú sa veľké zľavy pre všetkých zákazníkov a ja sa chystám uchmatnúť si nový parfém :) Niežeby som ich mala málo, ale povedala som si, že po očkovaní sa musím odmeniť. Tak sa odmením :)

Aký najmenší balzam na pery ste si kúpili? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe