Upokojujúca a výživná maska od Dulcia Natural

14:57

Každá pleť občas potrebuje rozmaznať. Aj tá najjemnejšia, zrelá, mastná, zmiešaná, citlivá. Nájsť ideálnu pleťovú kozmetiku nie je jednoduché, pretože výber je veľký a niekedy na nás účinkuje skôr reklama ako skutočný obsah. Rokmi som prepadla prírodnej kozmetike (a ešte kórejskej, ale o tom zasa nabudúce) a voľba to bola dobrá. Pleť rozkvitla, zmizlo akné, zmiernilo sa začervenie, čiernych bodiek je menej. Moje wishlisty  s kozmetikou, ktorú si chcem kúpiť, sú poriadne dlhé, no vždy sa rada vraciam k slovenskej prírodnej kozmetike. Tej, ktorá je tvorená s láskou a porozumením. S radosťou odporúčam niekoľko značiek a Dulcia Natural je medzi nimi. 


Dulcia Natural Upokojujúca a výživná maska Mikro Bio-komplex zloženie

Dulcia Natural Upokojujúca a výživná maska Mikro Bio-komplex

Upokojujúca a výživná maska

Dulcia Natural Upokojujúca a výživná maska Mikro Bio-komplex

Masky na upokojenie pleti sa stali súčasťou mojej zbierky po tridsiatke. Pleť sa mení, to je proste holý fakt, s ktorým som sa musela zmieriť. Začala byť citlivejšia, sama si vyberá, čo znesie a čo nie a už nemôžem nakupovať tak bezhlavo ako kedysi. Preto bola Dulcia Natural upokojujúca a výživná maska Mikro Bio-komplex jasná voľba. Spolu s maskou pre citlivú pleť od Kvitok patria k stáliciam mojej kozmetickej poličky. A nie je to vôbec prekvapivé.

Táto maska sa nesie v takých žiarivých ružových tónoch a pôsobí na mňa asi najviac dievčensky a hravo. V sklenom obale je až 100 gramov masky a vyzerá to, akoby bola bezodná, tak pomaly sa míňa. Pravdou je, že sa nanáša ľahko a v tenučkej vrstve to ide ako prstami, tak štetcom. Masky od Dulcie mám poukladané v košíku na sebe a pekne vyzerajú, zaberajú málo miesta a rozlišujem ich hlavne podľa farieb.

Krémová maska má krémovú farbu (fakt, inak sa to popísať nedá), jemnučkú štruktúru a jemnú, peknú vôňu. Pripomína mi vôňu lúky alebo poľa, je ľahká, nevtieravá a rýchlo si na seba zvyknete. Neobsahuje žiadne esenciálne oleje, preto je vhodná pre každý typ pleti, aj pre tú citlivú. Zloženie je bohaté na zaujímavé ingrediencie, spomeniem napríklad ovsené fermentované probiotikum, prebiotiká, ovsený hodváb, biely íl či antioxidanty zvané avenanthramidy.

Dulcia Natural Upokojujúca a výživná maska Mikro Bio-komplex je vytvorená pre každého, koho niečo trápi. Posilňuje kožnú bariéru, regeneruje pleť a prináša jej úľavu od nepríjemných pocitov podráždenia, pálenia či začervenania. Pomáha pri akné i pri rosacei a jej upokojujúci účinok pocítite okamžite. Pokožka je menej červená a podráždená, maska ju hydratuje a vypína, takže už po prvej aplikácii vyzerá zdravšie a sviežejšie. Je vyživená, hodvábne jemná a krajšia. 

Plusy:
  • rozkošná ružová maska
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • dobrý pomer cena a kvalita
  • pleť upokojuje, zmierňuje podráždenie a začervenia, hydratuje, spevňuje a vyhladzuje linky, pleť je svieža
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ju v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach, kde stojí 19,90 eur. 


 Ktorá maska od Dulcie je vaša naj? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe