Zažiarte ako diamant. S týmito farbami vám to pôjde jedna radosť

14:07

Keď som dostala milý email s ponukou na spoluprácu so značkou Gabriella Salvete, nemohla som odmietnuť. Obdivujem ju už nejaký ten rok a platí pri nej, že za málo peňazí dostanete veľa muziky. Najviac som si obľúbila jej paletky očných tieňov či laky na nechty, no rada skúsim aj iné kúsky. Najčastejšie si ju chodím obzerať do Teta drogérie a 101 drogérie, na internete býva za super ceny v eshope Elnino. Možností, ako sa k nej dostať, je teda dosť a teraz sa poďme pozrieť na jej čarokrásne novinky, pri ktorých mi plesalo srdce kozmetického maniaka :)


Gabriella Salvete Mono tiene

Gabriella Salvete Mono očné tiene

Gabriella Salvete Mono tiene swatch

Gabriella Salvete Mono tiene

Začala by som Mono tieňmi, pretože ma vrátili do mojich kozmetických začiatkov :) Vždy som si kúpila nejaký mono tieň, obyčajne hnedý, strieborný alebo čierny a kým som ho neminula, nový som si nekúpila. Vtedy som ešte bázu pod očné tiene nepoznala a tak som chodila po celom dni s machuľkami zliatych tieňov a učila sa na vlastných chybách. Och, to boli časy, už dávno minulé. Ubehlo odvtedy 16 rokov a tak nejak sa pýtam, že kedy to stihli. Ale dosť bolo sentimentu, poďme sa pozrieť na tieto krásky.

Gabriella Salvete mi poslala 6 očných mono tieňov, ktoré sú rozkošné - štvorcové plastové obaly vyzerajú pekne a hneď vidíte, aká farba vás čaká. Balenia sú pevné, neotvárajú sa ľahko a aj preto by som sa nebála s nimi cestovať. V kozmetickej taštičke by sa mi určite neotvorili a navyše nezaberú veľa priestoru, preto si pokojne môžete pribaliť aj dva - tri odtiene a ani to nepocítite. Pomaly sa chystám na letnú dovolenku (ešte neviem kedy a kde, ale kozmetiku mám už v podstate pripravenú) a viem, ktoré so mnou pôjdu a podčiarknu moje letné opálenie. 

V ponuke tú matné alebo trblietavé odtiene a dajú sa pekne kombinovať. Okamžite som si obľúbila matnú hnedú a trblietavú sivú a zlatú/marhuľkovú, lebo teraz v lete sa jagajú ako šperky a opálenej tvári dodávajú šmrnc. Neprášia sa (ale štetec aj tak preventívne jemne oklepkám pred aplikáciou) a nanášajú sa výborne. Ako môžete vidieť aj na fotke, sú dobre pigmentované a dajú sa vrstviť, takže dosiahnete jemné i výraznejšie farby. Trblietavé sú sýtejšie, ale to tak býva skoro vždy.

Bez podkladovej bázy pod očné tiene už nejdem ani na krok a musela by to byť čertovsky zlá situácia, aby sa tak stalo. Je to z viacerých dôvodov - viečka akoby vyhladia, tiene na ne lepšie priľnú a dlhšie vydržia bez zlievania alebo otláčania. Tieto tiene majú dobrú výdrž, spolu s podkladovou bázou prežijú môj pracovný deň a niekedy sa len jemne zlejú (to je však po dlhých hodinách). Neskôr sa už pomaly z viečok strácajú (najmä tie trblietavé), no nie je to nič tragické.

Už dlho som si nezaobstarala mono tiene, pri nákupe som vždy pozerala hlavne na paletky. Som rada, ž Gabriella Salvete priniesla aj mono tiene, pretože majú viacero výhod - môžete si vybrať len farby, ktoré máte rady a minúť ich do dna (v paletke sa občas objavia tiene, ktoré skrátka nevyužijeme, nech sú akokoľvek krásne), dajú sa kombinovať, nezaberú veľa miesta, sú cenovo výhodné a niekedy uľahčia dilemu, ktorú farbu si vybrať. Padla vám niektorá farba do oka? Dajú sa zohnať za menej ako tri eurá.

A teraz tie paletky, z ktorých som ostala celkom paf.

Gabriella salvete paletky očných tieňov

Gabriella Salvete Diamante

Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov

Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov zloženie

Diamante paletka očných tieňov

Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov swatch

Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov swatch

Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov

To je ona! Kráska, ktorá zdokonalí letné líčenie! Nebudem klamať, ju som musela skúsiť ako prvú a ju som asi obdivovala najdlhšie. Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov je namiešaná tak dievčensky - nekonečné odtiene ružovej a strieborná či béžová farbička sú ako stvorené na letné hravé líčenie, či už na dovolenke, na festivale alebo na nekonečných prechádzkach po meste alebo po promenáde. 

Zabalená je v krabičke. Niežeby to potrebovala, obal ochráni tiene dosť, ale je to elegantné, pekné a aspoň si bez problémov prečítate zloženie. Čierny plastový obal je ozdobený len názvom značky a vyzerá dobre. Za príjemný bonus považujem veľké zrkadielko, ktoré môže pomôcť s líčením všade tam, kde je dobré svetlo. V paletke Diamante nájdete 9 farieb, matných aj trblietavých, ktoré doslova žiaria. Ako diamant.

Podobne ako mono tiene sa dobre aplikujú, neprášia sa (aj keď občas sa mi pri tých trblietavých stane, že skončia pod očami a potom sa leskne celá tvár, no to je o mojej ne/šikovnosti) a ľahko sa aplikujú. Je to veselá hra so štetcom, či použijem jeden tieň alebo si do sýtosti povyfarbujem s viacerými, užívam si to. Opäť platí, že tie trblietavé farby sú sýtejšie, ale keď na seba matné navrstvíte, prekvapia svojou intenzitou. 

Nemôžem povedať, že sú to pre mňa farby na každodenné nosenie, pretože nie sú. Obľubujem jemnejšie hnedé a zlaté tóny, no teraz v lete sa rada vyparádim aj farbami, ktoré bežne nepoužívam. Nielen modrá, ale aj ružová, cyklámenová alebo fialová dobre padnú, keď vyrážame niekam von. Gabriella Salvete Diamante paletka očných tieňov má veľmi dobrú výdrž, tiene nanášam ráno a odličujem večer (teda, väčšinou) a počas dňa na intenzite nestrácajú. Ak sa jemne otlačia, ľahko to zotriem (stáva sa mi to najmä pri tých trblietavých) a zlievajú sa minimálne. 

Gabriella Salvete Smokey Obsession paletka očných tieňov

Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov

Gabriella Salvete Smokey Obsession paletka očných tieňov swatch

Gabriella Salvete Smokey Obsession paletka očných tieňov

Myslím, že posledná paletka bude patriť k mojim najpoužívanejším. Paletky Smokey od Gabriella Salvete mám niekoľko, zbožňujem ich, míňam ich najrýchlejšie a považujem ich za skvost, ktorý si rada doprajem zasa. Gabriella Salvete Smokey Obsession paletka očných tieňov sa nesie v nežnejších odtieňoch, ktoré sa dajú používať denne a rozhodne nebudú nudné.

Namixovaná je dobre - 4 matné, 2 výrazne trblietavé farbičky. Jemné a nežné, no ak použijete viac farby, výraznejšie a očarujúce. Trblietavé odtiene sa jagajú, matných treba trochu viac. S podobnou paletkou od Gabriella Salvete som strávila dlhé mesiace, precestovali sme Česko i Chorvátsko a každý deň bolo líčenie iné. Inak tomu nie je ani v tomto prípade a vďaka pekným farbám môžete každý deň vytvoriť nové, romantické líčenie.

Smokey paletky sú v plastových obaloch s priesvitným vrchnákom, preto ich hneď vidíte. Chýba zrkadielko alebo aplikátor, ale na to sa dá rýchlo zvyknúť (a mne to až tak nechýba, mám obľúbený štetec a s mojou šikovnosťou musí byť to zrkadlo aj tak omnoho, omnoho väčšie). Hoci obal sám o sebe vydrží veľa, na tiene dávam pozor. Moja do modra ladená paletka mi spadla a jeden trblietavý tieň bol po celej kúpeľni. Aj mi slza kvapla a vynadala som si, prečo som nebola opatrnejšia. 

Ako som už spomenula, farby sú krásne, vhodné na denné nosenie, môžete sa s nimi pohrať a sú dobre pigmentované, už v jednom ťahu. Veľmi sa vlastnosťami podobá na moje ostatné Smokey paletky. Tiene dobre priľnú k viečku a na podkladovej báze vydržia celý deň (veľa závisí aj od podkladovej bázy, treba hľadať kvalitu). Otláčajú sa len minimálne (tie trblietavé trošku viac, ale to som už spomenula aj o pár riadkov vyššie ) a nezlievajú sa, opäť musím preto pochváliť kvalitu.


Keď sa tak nad tým zamyslím, výčitku by som mala len jednu - obaly na mono tiene sa mi veľmi zle otvárajú bez ohľadu na to, aké dlhé nechty mám. Inak som nadšená, tieto novinky od Gabriella Salvete sa vydarili. Koniec koncov, tušila som to, lebo na mojom blogu ste si mohli o jej paletkách prečítať niekoľkokrát. 


Zaujala vás niektorá paletka alebo skôr mono tiene? :)



 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe