Zábal na dokonalé krivky

15:48

Keď som si tento rok začala nakupovať kozmetiku Guam, ešte som netušila, aká príjemná závislosť sa z toho stane :) Nielenže ju nakupujem takmer každý mesiac, ale viditeľné výsledky na seba nenechali dlho čakať a ja sa vytešujem z krajšej pokožky aj postavy. Veľa som vsadila na telové zábaly, ktoré sú tými najlepšími, aké som mala a každý cent do nich investujem s radosťou. Pri jednej z posledných objednávok som si kúpila Bahenný zábal Guam Fir na brucho a pás, aby som podporila chudnutie. Popri cvičení a zdravej strave, ku ktorej som sa zasa vrátila (úradovala histamínová intolerancia), je to brutálny pomocník a dole už išlo niekoľko centimetrov z brucha a bokov. 


Bahenný zábal Guam Fir na brucho a pás zloženie

Bahenný zábal Guam Fir na brucho a pás


Guam zoštíhľujúci balzam na brucho a boky

Bahenný zábal Guam Fir na brucho a pás

Dostala som ho ako vzorku k nákupu a hneď som ho musela vyskúšať. Po umytí som sa nestačila čudovať, ako pokožka opeknela, bola pevnejšia a v neposlednom rade aj štíhlejšia. Netrvalo to dlho a domov mi putovalo 1000-gramové balenie. Bahenný zábal Guam Fir na brucho a pás som už takmer minula a budem objednávať ďalší. Ak za to niečo v kozmetickom svete stojí, tak toto. 

V ponuke sú dve rôzne veľké balenia - 500 a 1000 g. Po skúsenosti so vzorkou som automaticky siahla po tom veľkom a neľutujem. Na vrchu veľkého plastového obalu sa pod vrchnáčikom ukrýva ešte tenká plastová vrstva, ktorá by sa mala dať odtrhnúť. Neviem, či som divná, ale ešte ani na jednom zábale sa mi to nepodarilo, vždy som to musela strihať a vyzerá to tak, ako na poslednej foto :) Pre mňa to nepredstavuje problém, no občas sa hnevám, že to neviem urobiť pekne :)

Jeho zelená farba je mierne shrekovská, ale za tie mesiace sa mi dokonca začala páčiť. Vôňa je, rovnako ako pri ďalších zábaloch, pomerne špecifická. Mne sa páči, pripomína mi niečo svieže, ale Richard mi nad ňou krúti nosom. Chlap, čo už. Konzistencia je akurát, zábal nesteká a dá sa ľahko rozotrieť po pokožke. Následne sa obalím do potravinovej fólie a nechám pol hodiny pôsobiť. 

Po aplikácii zábalu môžete cítiť jemné pálenie, mravčenie a začervenanie. Hoci si tieto pocity uvedomujem, nie sú veľmi nepríjemné, dajú sa vydržať. Bahenný zábal Guam Fir na brucho a pás oplachujem len vlažnou až studenou vodou, lebo tá teplá akoby znásobila pocit pálenia a nie je to veľmi príjemné. S vlažnou vodou však žiaden problém nemám.

Takže, na čo sa môžete tešiť?
  • na zoštíhlenie, ktoré sa ráta v centimetroch. Po jednom balení som videla úbytok 3 centimetre a pokračujem ďalej. Ide to rýchlejšie, ako som čakala, ľahšie, ako keď som len cvičila. Samozrejme, pri formovaní postavy sa nespolieham len na zábal, ale vidím, ako napredujem a som veľmi spokojná. 
  • pokožka je pevnejšia, krajšia a jemnejšia. Zábal v kombinácii s krémom pôsobí priam zázračne a ešte som nemala kozmetiku, ktorá by tak viditeľne zoštíhľovala a formovala postavu
  • po cvičení je zábal úžasným relaxom
  • rastie mi sebavedomie a mám zo seba a svojho tela lepší pocit. Keďže od strednej bojujem s kilami, nízkym sebavedomím a sebou vytvorenými komplexmi, je taký pocit na nezaplatenie. Keď mám po práci čas a cvičím, je to ešte lepšie. 
Guam kozmetiku odporúčam všetkými desiatimi, dôkazom mojej spokojnosti sú opakujúce sa objednávky (pokojne sa pri platení blížim aj k dvesto eurám) a vrátim sa zasa. Tento 1000-gramový zábal vychádza 80,90 eur, ale vždy nakupujem so zľavovým kódikom, takže ušetrím. A kúpim si ešte niečo ďalšie :D Nájdete ho v Deadia Cosmetics


Robíte si telové zábaly? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe