Ako som našla dvojfázovú micelárku, ktorá za to stojí

16:32

Keď sa mi doma minie nejaký kozmetický kúsok a neplánujem žiaden nákup na internete, zbehnem do najbližšej DM-ky. Peši mi to netrvá ani desať minút a vždy tam nakoniec nájdem aj to, čo som vôbec neplánovala kúpiť :) Moja mačička tam obľubuje aj jedny kapsičky, nevie sa ich dojesť, takže moje návštevy sú naozaj pravidelné. Odličovanie stále patrí k mojim najmenej obľúbeným činnostiam, no s kvalitnou kozmetikou to ide predsa len o niečo lepšie. Kým bol lockdown a pracovala som z domu, žiadne líčidlá som nepotrebovala. Keď však skončil, opäť som svoje šminky vytiahla a celkom som sa z toho tešila. Chýbalo mi to. A tak som potrebovala aj novú micelárku, preto som sa vybrala nakúpiť. Zasa som našla skvost. Od Garnier.


Garnier Dvojfázová micelárna voda 3v1 s olejom zloženie

Garnier Dvojfázová micelárna voda 3v1 s olejom

Garnier Dvojfázová micelárna voda 3v1 s olejom

Micelárny vody Garnier som si všimla na rôznych blogoch a stránkach už dávnejšie, ale dlho išli okolo mňa. Vlastne až niekedy minulý rok som skúsila menšie balenie, ideálne na cesty. Minula som jednu, kúpila ďalšiu a ďalšiu. Jednu som si vzala k svokrovcom, jedna ostala doma. Rozdiel je v tom, že už si nekupujem malé, 100 ml balenie, ale to veľké, ktoré má 400 ml. Garnier Dvojfázová micelárna voda 3v1 s olejom sa zaradila k tým, ktoré budem mať doma častejšie.

Páči sa mi, že si môžete kúpiť mini i maxi verziu. Tá mini sa mi ozaj osvedčila na cesty, pretože nemusím nič prelievať a nezaberá veľa miesta. Plastový obal je priesvitný, takže vidno, kedy je najvyšší čas na ďalší nákup. Vrchnáčik drží výborne a nemusíte sa báť, že by sa vám v kufri otvorila. Inak sú to minimalistické balenia s veľkou etiketou a vyzerajú dobre.

Hneď na prvý pohľad vidíte, že je dvojfázová a olejová časť je žltá. Pred každým použitím ju treba dôkladne pretrepať, aby sa časti spojili. Má peknú farbu a na poličke žiari. Jej vôňa je jemná, neutrálna a pekná, rozhodne sa o nej nedá povedať, že by bola rušivá. Micelárna voda od Garnier je určená na odličovanie pleti i očí, ja ju preferujem na oči. 

Ak by som ju mala popísať jednou vetou, povedala by som, že ju odporúčam všetky desiatimi. Je vynikajúca, pretože odlíči všetko a nepodráždi pritom oči ani pleť. Pri použití vôbec netreba oči drhnúť, ide to ľahko a rýchlo. Neštípu, neslzia, nie sú červené. Poradí si i s vodeodolnými líčidlami, dlhotrvácnym rúžom, všetkým. Patrí k odličovačom, ktoré nesklamú a pôjde vám to s nimi rýchlo. 

Plusy:
  • veľké a malé balenie
  • pekne vyzerá
  • pekne vonia
  • dvojfázový odličovač
  • nedráždi oči ani pleť
  • vynikajúco odličuje všetok make up, bez podráždenia odstráni vodeodolné líčidlá aj dlhotrvácny rúž, netreba tlačiť
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v rôznych drogériách alebo na internete, ja som nakupovala v piešťanskej DM-ke, kde micelárka stála 6,45 eur.


Ktorú micelárnu vodu od Garnier ste skúsili? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe