Spoznajte živé vitamíny a polárnu zubnú pastu

14:30

Mám rada výzvy v podobe nevšedných kozmetických vychytávok. Keď sa mi do rúk dostane niečo nové a neopozerané, veľmi sa z toho teším. Mám pár obľúbených značiek, ku ktorým sa pravidelne vraciam. Vyberám si nielen svoje overené kúsky, ale vždy aj nejakú novinku. Nemôžem predsa vedieť, či sa z nej nevykľuje nový miláčik. To sa mi stalo aj naposledy. Natura Siberica má v ponuke veľa produktov a nie raz som povedala, ktoré milujem. Pridá sa k nim aj niečo z dnešnej recenzie?

Natura Siberica


Natura Siberica živé vitamíny s okamžitou hydratáciou na vlasy a telo

 živé vitamíny s okamžitou hydratáciou na vlasy a telo

 živé vitamíny na vlasy a telo
Zloženie: Aqua, Glycerin, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Pulmonaria Officinalis Extract, Achillea Asiatica ExtractWH, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower ExtractWH, Pinus Sibirica Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Rosa Canina Fruit Oil*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil,  Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Artemisia Vulgaris Extract,Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Xanthan Gum, Gellan Gum, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Lactose, Cellulose, Iron Oxides, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Titanium Dioxide, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone.


Natura Siberica živé vitamíny s okamžitou hydratáciou na vlasy a telo

Toto je jedna z tých vecí, ktorá zaujme na prvý pohľad. Keď som ich zbadala, hneď som ich chcela. Živé vitamíny nie sú žiadnou novinkou, ale nejak som si ich všimla až teraz :) Obal Vyzerá na prvý pohľad ako sklený, ale v skutočnosti je aj s vrchnáčikom plastový. Sú na ňom nakreslené kvety, ktoré vyzerajú ako ornamenty, takže prvý dojem bol viac ako skvelý. Dokonca by som povedala, že žiaria ako šperk.

Živé vitamíny sú gél, ktorý obsahuje zlaté trblietka, mikro oranžové guľôčky a vyzerá krásne. Aj keď sa volá sprej, konzistencia je podstatne hustejšia, gélová, možno trochu ako želé. Má ľahkú sladkú vôňu, ktorá nie jemná, nie veľmi intenzívna, ale návyková. Obľúbila som si ju, pretože nie je silná a vlasy a pokožku len jemne prevonia

Keď gél nastriekate na pokožku, mohlo by to vyzerať, že pení. Vytvorí najskôr akýsi jemný povlak, ktorý sa dá ale ľahko vtrieť či už do pokožky, alebo do vlasov. Ako som spomenula, obsahuje zlatisté trblietka, ale na pokožke ich až tak veľmi nevidno. Kde tu sa nejaký objaví, to áno, no v minimálnom množstve, nelesknem sa ako disko-guľa :)

Opäť môžem potvrdiť, že v zložení sú viac ako zaujímavé ingrediencie:
  • Výťažky z bobúľ morušky severnej a divokej černice 
  • Sofora japonská 
  • Šípková ruža Dahurica 
  • Extrakt z čučoriedky sibírskej 

Ako môžete vitamíny používať?
  • večer ho ich používam ako pleťové sérum, na ktorý potom ešte nanesiem nočný krém alebo olej. Pleť je potom hydratovaná, vypnutá a veľmi jemná na dotyk. Ak na nej aj nejaké zlaté trblietka ostanú, na noc mi to nevadí a ráno pleť čistím
  • na telo namiesto telového mlieka. Jednoducho ich nastriekam na pokožku a rozotriem. Výsledok vidíte hneď - je hydratovaná, žiarivá a jemná na dotyk. Pekne vonia a miznú suché miesta na lakťoch a kolenách
  • na vlasy, môže sa streknúť na suché i mokré. Dôležité je dobre ich rozčesať, potom nebudú polepené. Po použití sú hebké, dobre držia tvar a majú prirodzený objem. Nie sú vysušené, ale pekne vzdušné a ľahké

Je to v podstate univerzálny kúsok, ktorý sa postará o krásnu pokožku aj vlasy. A to už je čo povedať :) Stojí 8,63 eur a má 125 ml. 

prírodná sibírska bieliaca zubná pasta - čierna noc Natura Siberica

prírodná sibírska bieliaca zubná pasta - čierna noc Natura Siberica zloženie

prírodná sibírska bieliaca zubná pasta - čierna noc Natura Siberica ingrediencie

 zubná pasta - polárna noc

prírodná sibírska bieliaca zubná pasta

Prírodná sibírska bieliaca zubná pasta - Čierna noc

Zubné pasty, ktoré sú čierne, mám veľmi rada. Na blogu ste si o nich mohli prečítať už viacero recenzií a myslím, že zlá medzi nimi ani nebola. Túto som videla prvý raz pred pár týždňami, keď som sa dočítala, že Natura Siberica má aj svoje zubné pasty. Bola to pre mňa novinka a o to radšej som si nejakú vzala. Keď ideme na výlet alebo dovolenku, zubnú pastu vyberám ja a tak aj Richard spozná niečo nové. Aj keď nechce :) Toto sa mu však páčilo a vôbec proti nej nenamietal.

Už krabička je pekná, žiarivá. A podobná je aj tuba. Mäkká a plastová s veľkým vrchnáčikom - taká klasika, ale predsa mi príde výraznejšia ako väčšina tých, ktoré teraz v kúpeľni mám. Prírodná bieliaca zubná pasta ale zaujme aj niečím iným ako pekným vzhľadom. Tým by sa to celé len začalo.

Jej farba je naozaj ako noc. Čierna, čierno čierna, ako nebo bez hviezd. Konzistencia je redšia a krémovejšia, ale nepení. Už som si na to zvykla, ale pred rokmi to bolo nepredstaviteľné. Zaujme sviežou vôňou aj chuťou. Je ako mentolový cukrík alebo žuvačka. Chladivý svieži závan je priam vítaný a vydrží dlho. 

Čo sa týka bieliaceho účinku, môžem povedať toľko, že zuby ako perličky nebudú. Účinkuje trochu inak. Farba skloviny sa zjemňuje, zuby budú krajšie, ale nie úplne biele. Napriek tomu je to dobre, lebo ak si doprajete čaj, kávu alebo iné potraviny, ktoré farbia, nebudete mať fľaky na zuboch.Okrem toho budú čisté, chránené pred zubným kazom a nebudú ani také citlivé. Je skvelá pre ženy aj pre mužov, ktorým vyhovuje svieža a intenzívna chuť. Natura Siberica má zubných pást viac, takže toto je ešte len začiatok :)
Stojí 3,99 eur a spolu so živými vitamínmi ju nájdete v eshope  Benulekáreň.

Zaujali vás živé vitamíny? Skúsili ste ich? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. tá pasta vyzerá podľa mňa veľmi zaujímavo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto čierne milujem :) Aj teraz mám doma tri :D podľa mňa sú jedny z najlepších :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe