Keď vôňa omamuje

17:09

Rozširujem si mydielkovú zbierku. Pre radosť. Nielen preto, lebo môžu byť krásne a voňavé. Ale aj preto, lebo pokožke dodajú veľa dôležitých látok, aby bola čistá, zdravá a jemná. Dnes vám ukážem dve mydielka z dielne slovenskej značky Saipo, ktoré prinášajú úľavu nielen telu, ale aj duši. Je jedno, koľko rokov človek má. Smútok, melanchólia a depresia ho môžu zastihnúť kedykoľvek a útechou môže byť veľa vecí. Viem, o čom hovorím. O tom, že chmáry z duše môže vyhnať aj čarovná  a opojná vôňa, ktorá privedie na celkom iné myšlienky.

Mydlá Saipo

Mydlo Noc v Oriente Saipo

Mydlo Noc v Oriente Saipo zloženie

Mydlo Noc v Oriente

Mydlo, ako už napovedá jeho názov, má v sebe kúsok z Orientu. Kombinácia ylang ylang a ružového dreva nás na okamih prenášajú do úplne iného sveta, sveta Šeherezády a tajomných zbojníkov z rozprávky o Alibabovi. Faktom ale ostáva, že aj keď je Orient len doma v kúpeľni, rozhodne to stojí za to :)

Mydlo sa vyrába v menších množstvách, aby bolo čerstvé, môžu sa jednotlivé várky od seba líšiť. Samozrejme, len jemne, ale aby ste sa nezľakli, že vaše mydielko vyzerá inak ako to v eshope. Noc v Oriente   sa vyznačuje nádhernou vôňou ylang ylang, ktorá úplne evokuje niečo exotické  a výnimočné. Krémová pena zahalí pokožku do voňavého závoja ako závoj brušnej tanečnice a úplne  rozjasní myseľ. Pokožku čistí bez vysušovania a podráždenia, zanecháva ju jemnú a voňavú.
Stojí 4,50 eur.

saipo Mydlo jasmínové s verbenou

Mydlo jasmínové s verbenou

jazmínové mydlo

mydlo s jazmínom a verbenou

Saipo Mydlo jasmínové s verbenou

Známa som predovšetkým ako maniak na všetko levanduľové. Aj môj muž sa tak spolieha, že keď nevie, aký darček mi dať, staví práve na levanduľové prvky :) Málokto ale vie, že neskutočne zbožňujem aj vôňu orgovánu alebo jazmínu. Menej, ako levanduľu, ale veľmi, aby som ich vyhľadávala aj v kozmetike. 

Jazmín omamuje zmysly a prináša do môjho života harmóniu. Vytvára hrejivý pocit na tele i duši a spolu s verbenou sú skvelou dvojicou. Jazmín pre nežnú a kvetinovú vôňu, verbena pre sviežu a sladkú vôňu, si zamilujete aj vy. Mydlo je tiež zdobené sušenými kvetmi a tak je na pohľad naozaj krásne. A voňavé. Ale to už asi z môjho kvetnatého popisu viete. Tá vôňa sa doslova vpíja do pokožky, prevoniava ju, čistí a vháňa svetlo do pochmúrnych dní (alebo akoby povedal Richard, svetlo na koniec tunela). Krémová pena vonia ako jar a pokožku vyčistí dôkladne bez vysušenia a podráždenia. Obe mydlá sa nedá nezbožňovať. Sú voňavé, pekné, ideálne pre každú z nás.

Stojí 4,50 eur a obe mydlá nájdete v eshope Saipo.


Ktoré mydielko by sa vám páčilo viac? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe