Ošetrujúca pleťová voda na problematickú pleť

18:05

Za posledné roky si moja pleť prešla veľkou zmenou. Zmiešaná a problematická nie je skvelá vízia do budúcnosti, to uznávam. Akné sa mi objavilo až niekedy okolo pätnástky a odvtedy sa zhoršovalo. Na vysokej bolo prítomné stále a ja som už bola zúfalá. Cítila som sa ako teenager vo svete dospelákov. Potom som ale veľa vecí zmenila a prešla som na celkom inú kozmetiku. Za pár mesiacov bolo všetko inak a dnes si ďakujem za to, že som do seba investovala čas a peniaze. Ten pocit, keď je človek sám so sebou spokojný, je na nezaplatenie. Pomohli mi aj konopné produkty, ktoré mi doma nesmú chýbať ani dnes.

Cannaderm AKNEA ošetrujúca voda

 AKNEA ošetrujúca voda

Cannaderm AKNEA ošetrujúca voda ingredients

Cannaderm AKNEA ošetrujúca voda zloženie

ošetrujúca pleťová voda

Cannaderm AKNEA ošetrujúca voda

Cannaderm Aknea je rada určená pre problematickú pokožku. Okrem pleťovej vody v nej nájdete napríklad sérum, pleťový krém alebo čistiacu penu. Je odetá do bielych obalov s oranžovým pásikom a zeleným konopným lístkom. Vyzerajú jednoducho, ale ľahko si ich zapamätáte. Možno si nepoviete, že vyhrajú  miss kúpeľnovej poličky, ale nepomýlite si ich s ničím iným.

Pleťová voda v plastovom obale má 200 ml.Vyznačuje sa ostrejšou vôňou, v ktorej cítiť bylinky a alkohol. Ten sa všeobecne neodporúča na citlivú a suchú pokožku. Na akné a vyrážky pôsobí tak, že ich lepšie vysušuje. Na jednej strane je to super, ale na druhej mi trochu vysušuje pokožku, najmä teraz, keď som už staršia. Preto je veľmi dôležité po každom použití pleť dôkladne hydratovať. Bez dobrého krému to už jednoducho v mojom veku nejde.

Kedy vám táto ošetrujúca pleťová voda pomôže? Je vhodná na každodennú starostlivosť o pleť, ktorú tvorí akné a nadbytočná tvorba kožného mazu. Obsahuje už spomenutý alkohol a bylinkové extrakty, ktoré majú antibakteriálne účinky a pre problematickú pleť sú tak šikovní pomocníci. Akné sa môže objaviť kedykoľvek aj vo vyššom veku, ovplyvňuje to viacero faktorov. Musím sa o pleť dôkladne starať, pretože ak by som niektorý krok v starostlivosti vynechávala, odrazí sa to na nových vyrážkach, čiernych bodkách a zvýšenom lesku T zóny.

Používam ju večer ako posledný krok - najprv je čistenie s peelingom, gélom, mydlom, potom pleťová voda. Ak máte vyrážky, môže jemne štípať, ale tento pocit rýchlo ustupuje. Prispieva k rýchlejšiemu hojeniu vyrážok, upokojuje začervenanú a zapálenú pokožku. Odstraňuje aj pocity svrbenia alebo pálenia. Vyhnúť sa treba aj očnému okoliu, inak ju môžete použiť na celú tvár aj dekolt. Výsledkom je čistá pleť, ktorá sa lepšie hojí, je matnejšia a zdravšia. Nedokonalosti sa pri pravidelnom používaní tvoria menej. Ako som spomenula, trápi ma len pocit pnutia, preto používam hydratačný krém.

Plusy:
  • ľahko zapamätateľný obal
  • pekná bylinková vôňa
  • vhodná na starostlivosť o mastnú, zmiešanú a problematickú pleť so sklonom k akné
  • pleť čistí, ošetruje, zlepšuje hojenie, pôsobí protizápalovo a tiež ako prevencia pred vznikom nových nedokonalostí
Mínusy:
  • po použití mierne napnutý pocit, ktorý ale zmizne po použití pleťového krému
Ošetrujúca pleťová voda stojí 7,32 eur a nájdete ju v lekárni v kategórii pleťová kozmetika.

Používate konopnú kozmetiku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe