Zaujímavý očný krém

16:56

Kozmetické rituály patria k obľúbeným častiam môjho dňa. Môj muž sa na mne niekedy len smeje, keď mu poviem, že niekam nejdem, alebo som si presne naplánovala masku alebo umývanie vlasov :) Faktom ale je, že si pritom oddýchnem a zároveň urobím niečo pre svoju pleť. Večer ma čaká odlíčenie, dôkladné čistenie a hydratácia. Posledný spomenutý krok zahŕňa pleťové sérum, krém alebo olej a očný krém alebo sérum. Na očné okolie sa nesmie zabúdať najmä v tomto chladnejšom počasí. Pokožka je tam podstatne tenšia a jemnejšia, ľahšie sa vysuší a prehlbujú sa vrásky. Očný krém je tak nevyhnutný.

Krémové sérum na okolie očí a úst Diamond Rose Biofresh





Krémové sérum na okolie očí a úst Diamond Rose Biofresh

Poviem vám, na tento očný krém som sa neskutočne tešila. Už v eshope vyzeral fantasticky, ale keď som ho držala v  rukách. Balený je naozaj nevšedne. Obal je predĺžený a treba stlačiť vytŕčajúcu bielu časť s kovovým roll onom. Ako som povedala, vyzerá super, ale obal je plusom aj mínusom v jednom. Na cestovanie je zbytočne dlhý, tak si nesmiem brať menšiu kozmetickú tašku. To by bolo to najmenej, musela som sa naučiť, ako ho použiť. Občas sa stalo, že pri stlačení biela časť skĺzne z tej priesvitnej. Aby ste pochopili - proste sa rozpadne na dve časti. Vyriešila som to jednoducho - mám ho postavený na umývadle a keď ho stlačím, drží pokope. To je ale jediné mínus, teraz nás čakajú samé dobré veci.

Krémové sérum na očné okolie má redšiu konzistenciu. Je ľahšie, nemastné a veľmi rýchlo sa vsiakne bez lepkavého pocitu. Aj vďaka tomu som ho zaradila do ranných rituálov. Krátko po aplikácii môžem naniesť make up a nevzniknú žmolky. Jeho vôňa je nádherná. Ružová. Ako ružový záhon. Prirodzene, ľahko a sviežo. Ak máte radi ružovú kozmetiku, prídete si na svoje. Pokojne môžem povedať, že je návyková :)

Na aplikáciu slúži malá kovová guľôčka. Jej chladivý účinok je ráno výborný na opuchy aj kruhy pod očami. Výhodou tohto krémového séra je aj to, že je vhodné nielen na očné okolie, ale aj okolie pier. Nie je to prvý raz, čo mám takýto krém, jeho úloha je postarať sa o jemnú a hydratovanú pleť bez liniek alebo vrások. Moja zmiešaná pleť ho má veľmi rada a keďže neštípe ani nedráždi, vhodný je aj pre iné typy pleti.

Používať ho môžete ráno aj večer. Zvolila som si ho na ráno, lebo na noc mám trochu výživnejší krém. Ako som už spomenula, na pleť je veľmi jemný a nedráždi ju. Pomáha vyhladzovať jemné linky okolo očí aj pier. Okrem toho pomáha aj pri kruhoch pod očami, ktoré zjemňuje a zlepšuje aj opuchy. Celkovo pôsobí očné okolie sviežejšie, odpočinuto a jemne. Pokožka je pružnejšia a pôsobí mladistvo. Roller je výborný na ľahkú masáž a tiež ním sérum ľahko zapracujete do pokožky. Celkovo hodnotím sérum ako vydarené. Pokojne by som si ho kúpila aj s ružovými krémami, aby som mala čisto ružovú starostlivosť :)

Plusy:
  • pekný obal
  • roll on na ľahké nanášanie a masáž
  • krásne vonia
  • výborná konzistencia
  • ľahko sa vsiakne a nezanechá mastný a lepkavý pocit
  • vyhladzuje linky a zjemňuje vrásky, redukuje opuchy a kruhy pod očami
Mínusy:
  • obal je trochu dlhší a ľahšie sa rozpadne (aj keď mi nespadol na zem)
Krém nájdete v eshope Bioruža za 10,55 eur.

Kupujete si ružovú prírodnú kozmetiku? Alebo máte radšej inú voňavú ingredienciu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe