Uľavte nôžkam s gélom od Nobilis Tilia

16:02

Odkedy sa pamätám, milujem vysoké topánky. Najskôr som ich ako dievčatko obdivovala u mamy a babičky, neskôr som si ich začala vyberať a kupovať. Už na strednej boli neodmysliteľnou súčasťou môjho botníka a dnes ich mám v skrinke niekoľko desiatok. Tu ale presne platí, že pre krásu sa trpí, lebo večer cítim, ako veľmi nohy bolia, sú ťažké a unavené. Nesťažujem sa, sama som si vybrala elegantné kúsky na štíhlom opätku. Rada ale hľadám kozmetiku, ktorá nohám uľaví. Tak ako gaštanový gél od Nobilis Tilia.

gaštanový gél Nobilis Tilia


gaštanový gél Nobilis Tilia  zloženie

gaštanový gél Nobilis Tilia ingredients

gaštanový gél

Naše nohy nás celý deň nosia všade, kam chceme a nie vždy sa im za to patrične poďakujeme. Zaslúžia si nie len kúpeľ, dobrý krém alebo vyložiť na stôl. Musíme myslieť na ich celkové zdravie, pretože aj nohy môžu trpieť rôznymi ochoreniami. Kým niektoré sú len estetické, iné môžu predstavovať väčšie ohrozenie. 

Nohy sú nie raz po celom dni ťažké a unavené. Niekedy k tomu dopomôže vysoká obuv, inokedy dlhé státie, sedenie a neraz aj dlhé sedenie v nesprávnej polohe. Tešíme sa len na to, ako sa vyzujeme a oddýchneme si. Ja som zatiaľ spokojná, okrem občasnej únavy ani neopúchajú, ani nemajú rozšírené žilky. To ale neznamená, že sa o ne dôkladne nestarám.

Na mnohé zo spomenutých problémov môže pomôcť môže gaštanový gél na nohy. Odkedy sa pamätám, ho mávala moja starká doma. V tom čase som netušila, na čo to je, ani som sa nepýtala. Páčilo sa mi, ako voňal a že bol pekný, práve preto som si ho zapamätala.

Má 100 ml a balený je jednoduchom plastovom obale s pumpičkou. Jeho vôňa sa trošku mení. Najskôr ucítite závan alkoholu ktorý je v zložení hneď na začiatku. Potom ostane sladká, pekná bylinková vôňa. Má ľahkú gélovú konzistenciu, ktorá nezanecháva lepkavý film. Keď ho nanesiete na nohy, po chvíľke sa dobre vsiakne a pokojne sa môžete obliecť. Na oblečení nezanecháva fľaky.

Vhodný je najmä na nohy, ktoré trpia na rozšírené žilky, pretože prispieva k zlepšeniu elasticity a prekrvenia pokožky. Osvieži ju a prinesie úľavu od únavy  a bolesti. Odporúčam dopriať si občas kúpeľ s dobrou soľou a potom na noc naniesť gél. Dôležité je ale používať ho pravidelne, aby ste videli výsledky, po akých túžite.

Plusy:
  • šikovné balenie
  • gélová konzistencia
  • príjemne vonia
  • dobre sa vsiakne bez lepkavého pocitu
  • prináša úľavu ťažkým, boľavým, opuchnutým nohám
  • vhodný na rozšírené žilky - potrebná je pravidelná aplikácia
Mínusy:
  • nenašla som
Gaštanový gél nájdete v eshope Nobilis Tilia za 10,16 eur.


Poznáte účinky gaštanového gélu? :)









You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe