Ako mať v kúpeľni exotiku po celý rok

18:29

Kokos je pre mňa vôňa exotiky. Tak nejak si predstavujem vôňu na tropickom ostrove ďaleko od civilizácie, kde sa zastavil čas. Ľudia sú opálení, spokojní a usmiati. Všetci pobehujú v plavkách, užívajú si teplo a slnko a nikoho netrápi tom, čo je za oceánom. A tam niekde som ja, ležím si na lehátku a pijem drink z kokosu. Najmä teraz v zime je to veľmi lákavá predstava a hneď by som vyrazila niekde za teplom a morom. Ak sa nedá hneď vycestovať, tak si urobím malý kokosový raj aspoň v kúpeľni. 

Balea, Dontodent

Balea Telové mlieko kokos & bambucký orech, 400 ml

Telové mlieko kokos & bambucký orech, 400 ml zloženie

Telové mlieko Balea

Telové mlieko kokos & bambucký orech

Telové mlieka míňam v zime viac ako v lete. Vtedy mám omnoho suchšiu pokožku a potrebujem niečo naozaj výživné a hydratačné. Inak sa pasujem s drsnými lakťami a kolenami, šupinkami a svrbením. Niekedy pomôže čisté bambucké maslo, inokedy ma omnoho viac poteší telové mlieko. Telové mlieko kokos & bambucký orech od Baley vyzerá veľmi pekne. Na bielom obale je etiketa s kokosovým orechom a rozhodne zaujme na prvý pohľad. Má až 400 ml a jeho cena 2,19 eur je v tomto prípade úplne super.

Čo sa vône týka, kokosová je, ale príde mi umelá. Je sladká,akoby vanilkovo kokosová, ale z vône unesená nie som. Používam ho po kúpaní, keď sa umyjem hydratačným telovým olejom. Mlieko je redšie a nemastné, dobre sa vsiakne a nezanecháva stopy na oblečení. To všetko je super, ale jeho hydratačné účinky až také wau nie sú. Je síce určené na suchú pokožku, ale pokojne by mohlo hydratovať viac. Za tú cenu je to ale paráda. Míňa ho aj Richard a ten si nesťažuje.

Balea Pleťový sprej Kokos

Balea Pleťový sprej Kokos ingredients

Balea Pleťový sprej Kokos zloženie

Balea Pleťový sprej

Balea Pleťový sprej Kokos

Pleťové spreje od Baley sú už nejaký ten piatok neoddeliteľnou súčasťou mojej kozmetickej výbavy a používam ich celý rok. V lete sú skvelé na osvieženie v horúčavách, aby pokožka nebola suchá, podráždená a taká ulepená. Počas ostatných mesiacov používam najmä ten bez vône. Osviežujúci sprej je super pod pleťový olej, no hydratuje kedykoľvek počas dňa. Tento má kokosovú vôňu, na ktorú som si zvykla rýchlo. Kúpiť sa dá za 1,59 eur a vždy mám doma minimálne dva. Do zásoby, ak by som jeden náhodou minula :)

Dontodent Zubná pasta Sensitiv Coconut

Dontodent Zubná pasta Sensitiv Coconut zloženie

Dontodent Zubná pasta

Zubná pasta

Dontodent Zubná pasta Sensitiv Coconut

To najlepšie som si nechala na koniec! Značka Dontodent je jednou z tých dm-kových, ktoré inde nenájdete. Zatiaľ som z nej mala len žuvačky a túto pastu, no vďaka nej viem,že chcem skúsiť aj iné kúsky. Zapáčila sa mi. Teda, lepšie povedané, zachutila mi.

Kokosová zubná pasta má 75 ml a je menšia. Spolu sme už cestovali na Liptov alebo do Prahy a po novom roku ešte pocestuje raz. Obal je veľmi pekný. Nielen pekne tvarovaný, ale aj ozdobený kokosom. Výsledný dojem bol na jednotku s hviezdičkou a to som ju ešte neochutnala. 

príjemnú kokosovú chuť a vytvára veľmi bohatú penu. Zuby dobre umyje a priaznivo na ne pôsobí, ak sú citlivé. Vyhovuje mi, že je jemná aj k mojim ďasnám a výborne osviežuje dych. Jednodznačne skvelá pasta  si ma získala po prvom použití a pozrela som si aj ďalšie produkty, ktoré by som si po novom roku chcela kúpiť. Skvelá je aj jej cena, lebo stojí 1,49 eur. 

Všetky kúsky nájdete vo vašej dm-ke alebo v eshope Moja DM.


Skúsili ste niektorý z týchto produktov? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe