Prečo zbožňujem sviečky od Woodwick

18:02

Možno ste si už všimli, ako veľmi obľubujem sviečky. Ich fotky sa objavujú aj na mojom Instagrame a vždy sa nesmierne teším, keď si nejakú novú kúpim. Značku Woodwick som spoznala minulý rok, keď mamina dostala k sviatku obrovskú, takmer pol kilovú sviečku v nádhernom sklenom obale. Keď vyhorela, z obalu sa stala božská miska na cukríky a tak sme si kúpili ďalšiu, tento raz menšiu. Posledným prírastkom je vôňa sea salt&cotton a opäť som sa len utvrdila v tom, že túto značku jednoducho zbožňujem a budem ich mať doma stále. 

Woodwick Sea Salt & Cotton vonná sviečka s dreveným knotom

Značka Woodwick je zaujímavá a niekedy sa mi zdá ešte lepšia ako Yankee Candle. To je čo povedať, lebo práve tú si domov kupujem už niekoľko rokov a mala som už každú veľkosť i rôzne limitky. Woodwick vám pomôže prevoňať domov neskutočným množstvom  zaujímavých vôní a ako som povedala, zaujmú na prvý pohľad. Kúpiť sa dajú v niekoľkých rôzne veľkých obaloch, od celkom maličkých po úplne veľké. Ak potrebujete perfektný vianočný darček alebo kúsok skvelej vianočnej atmosféry, tak toto je to pravé orechové.
 

Woodwick Sea Salt & Cotton

 vonná sviečka s dreveným knotom

vonná sviečka

Woodwick Sea Salt & Cotton vonná sviečka s dreveným knôtom má 275 gramov, ale v ponuke sú aj iné varianty. Získala si ma svojou nebíčkovo modrou farbou, ktorá mi pripomenula more. Také to hlboké, nekonečné a upokojujúce. Jej vôňu ani neviem popísať. Jedným slovom by som povedala dokonalá ♥ ale nebolo  by to dosť. Pripomína čerstvo opratú bielizeň a je správne sladká a svieža zároveň. Jej ľahké a nenútené tóny prevoňajú celú moju izbu a páči sa aj mužskému osadenstvu. 

Woodwick sviečky majú oproti ostatným niekoľko  výhod:
  • majú drevený knôt a keď horia, praskajú ako oheň v krbe. Zvuk je upokojujúci a príjemný. Zo začiatku mi pripomínal dažďové kvapky, ktoré dopadajú na okno, ale časom som tam počula už iba to pukajúce drevo. Teraz na Vianoce je to úplne úžasné, lebo keď si pustím Lásku nebeskú a zažnem sviečku, romantika je zaručená. Vôňa škorice alebo vanilky k týmto sviatkom patrí, a aj preto je Woodwick ideálna na dotvorenie nefalšovanej vianočnej atmosféry, ktorú budú milovať malí aj veľkí.
  • nádherne voňajú. Zatiaľ som mala tri rôzne vône a každá bola veľmi príjemná. Nič umelé, nič dráždivé. Boli uveriteľné, prirodzené a každá má iný šmrnc. Vonné esencie sú namiešané ideálne a aj preto som zvedavá, ktorú ďalšiu si kúpim. Lebo najradšej by som mala všetky.
  • vynikajúco prevoňajú priestor - malú izbu za okamih, väčšiu za chvíľku. Keď idem po schodoch na ďalšie poschodie, už tam mi vždy udrie do nosa jej vôňa a to ma od izby ešte pár krokov delí. Netreba sa ale báť, hlava z nej nebolí, pretože nie je intenzívna. Mám ju radšej ako difuzéry, hoci niekedy neodolám ani tým.
  • horia neuveriteľne dlho. Každá sviečka horí inú dobu, táto stredná sviečka môže až 55-65 hodín a veľká dokonca až 120! Odporúča sa, aby denne nehorela viac ako 4 hodiny, takže je to skvelá investícia. Navyše výborne vyhorí a neostane z nej veľa nedohorenej. Kvalitný parafín je navyše obohatený o sójový vosk, ktorý predlžuje čas horenia sviečky a tiež je biologicky rozložiteľný.
  • Obaly z fúkaného skla sú ťažšie a nádherné. Ich využitie je naozaj veľké - môžete z nich mať misku na cukríku, stojan na perá, dekoráciu a nápadov budem mať časom určite ešte viac. 

Sviečky u mňa nesmú chýbať od jesene až do jari. Vyberám si už trochu kvalitnejšie kúsky a tieto také rozhodne sú. Okúzlia vzhľadom, vôňou a tým tajuplným praskaním, ktoré pripomína krb. Dojem je jednoducho dokonalý a takouto sviečkou nikdy nič nepokazíte.

Nájdete ich v eshope Notino v rôznych cenových hladinách.

Mali ste už sviečku Woodwick? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe