Výborný pleťový krém od Elizabeth Arden

20:16

Teraz v decembri mám pocit, že deň má nejako málo hodín :) Najskôr pracujem, potom treba doma niečo porobiť, chystám sa do Prahy, chodím po vianočných trhoch a stále by som nejakú hodinku navyše potrebovala. Nesťažujem sa, lebo takéto tempo mi vyhovuje a teším sa, že sa neustále niečo deje. Každým dňom mi tiež pribúda nová práca a z toho sa teším najviac. Každý deň je tak iný :) Dnešná recenzia bude o pleťovom kréme, do ktorého som sa zbláznila po prvom použití. Cestoval na Liptov a budúci týždeň uvidí aj vianočnú Prahu.

Elizabeth Arden Visible Difference



pleťový krém Elizabeth Arden Visible Difference

Elizabeth Arden Visible Difference zloženie

Elizabeth Arden

pleťový krém Elizabeth Arden V


Pleťový krém Elizabeth Arden Visible Difference

Často som mala veľký problém s výberom vhodného pleťového krému. Väčšinou musel byť zmatňujúci, inak som sa leskla ako disko guľa. S pribúdajúcimi rokmi však moja pleť potrebuje už trochu viac. Tridsiatka klope na dvere a vrásky mám z toho,že ma chcú všetci konečne vydať, aby som sa usadila a nebola taký vetroplach. Zatiaľ cudziemu nátlaku odolávam a robím iba to, čo chcem ja a Richard :) Každopádne som sa musela popozerať po nejakom dobrom hydratačnom kréme a do oka mi padol práve tento.


Elizabeth Arden Visible Difference pleťový krém sa mi zapáčil na fotke. Dovtedy som ho nepoznala a tak bol najvyšší čas to zmeniť. Rovno môžem povedať, že ma mrzí iba to, že som sa k nemu nedostala trochu skôr. Je totiž božský a už dlho som nemala krém, ktorý by som míňala s takou radosťou. Nie je to síce prírodná kozmetika, ale rozhodne má čo ponúknuť. Začínam mať pocit, že Elizabeth Arden a ja sa staneme naozaj kamarátky a budem od nej musieť vyskúšať viac kozmetiky. Aj tej dekoratívnej. 


V jednoduchej bielej krabičke je veľký krém s objemom až 75 ml. Veľmi ma to potešilo, lebo z neho pomaly ubúda napriek tomu, že ho používam ráno aj večer. Sklený obal je pekne tvarovaný a trochu ťažší. Prvý raz som si ho vzala celý, ale kozmetickú taštičku riadne zaťažil. Preto som si kúpila malé cestovné nádobky, kde si lyžičkou prenesiem menšie množstvo. Doma mi to nijak nevadí, ale v kufri je to predsa len o inom. Navyše som sa trochu bála toho, či ho nerozbijem, ale všetko prežil bez ujmy na zdraví. 


jemnú a nevtieravú vôňu, ktorá mi vyhovuje. Je sladšia a asi aj preto sa mi veľmi páči. Čo je na kréme naozaj zaujímavé, je jeho konzistencia. Na prvý pohľad vyzerá byť taký ťažký, hutný a hustý. Zdanie ale klame, pretože je nadýchaný, ľahší a úplne perfektne sa vsiakne do mojej zmiešanej pleti bez toho, aby ostávala mastnejšia. Vďaka tomu ho bez problémov používam ráno aj večer a stále sa ho neviem nabažiť. 


Vlastnosti má výborné a ako pôsobí?  Ako som už spomenula, veľmi dobre sa vsiakne a pleť nie je mastná. Vďaka tomu je vhodný aj pod make up. Ráno sa nielenže nebudím s mastným a lesklým nosom, ale tvár je aj jemnejšia, vyhladenejšia a krajšia. Nezhoršuje stav akné, ak sa objaví, neupcháva póry a ak sa ponáhľam, nedávam si podeň ani sérum, krém bohato stačí. Teraz v chladnom a veternom počasí ochraňuje pred vysušovaním a tvár ostáva po celý deň hydratovaná, hodvábne jemná a vypnutá. Oceňujem, že je vhodný na ráno aj večer a dokonca výborne účinkuje napriek tomu, že je určený na všetky typy pokožky. 


Ak by som ho mala zhodnotiť len stručne, povedala by som, že patrí k najmilším prekvapeniam tohto roka. Našla dom veľa kvalitnej kozmetiky a krém Elizabeth Arden Visible Difference patrí na prvé miesta obľúbenosti.

Plusy:
  • krásny sklený obal
  • veľký krém za fajn cenu
  • jemná a pekná vôňa
  • výborná konzistencia
  • dobre sa vsiakne bez mastného pocitu
  • neupcháva póry, nezhoršuje stav akné
  • pleť je celý deň hydratovaná, jemná, vyhladená, ráno sa zobúdzam bez mastného filmu
  • vhodný  na deň aj na noc a pre všetky typy pleti

Mínusy:
  • nenašla som
Krémik nájdete v eshope Elnino,kde ho v akcii kúpite za menej ako 12 eur.

Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? :)














You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Luci EA má skvělou kosmetiku i parfémy! Miluji její Eight Hour Cream :) je tedy jako vazelína, ale nedám na něj dopustit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od EA chcem niečo vyskúšať, zdá sa mi byť sympatická celá značka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku neznám, ale docela mě zaujala. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe