Sila ovocia v kozmetike

16:30

Šampóny od Urtekram kupujem domov už mesiace. Pôvodne to začalo jedným a nakoniec som ich mala na vani päť :) Podstatné bolo, že môj atopický ekzém sa s nimi skamarátil a nebol tak žiaden problém. Sprvu som mala pocit, že sú skoro rovnaké a niet medzi nimi väčšieho rozdielu. Pri pravidelnom používaní som si ale drobné rozdiely všimla a tak som si povedala, že každý z nich si zaslúži svoju recenziu. Dnešná bude o extra ovocnom kúsku. 

Šampón Nordic Berries 500 ml Urtekram



Šampón Nordic Berries  Urtekram

Šampón Nordic  Berries 500 ml Urtekram zloženie

šampón Urtekram


Šampón Nordic Berries  Urtekram

Urtekram má utešené šampóny, ktoré sa dajú kúpiť v dvoch rôzne veľkých baleniach - 250 alebo 500 ml. Je to paráda, lebo menšie perfektne poslúži na spoznávanie a cestovanie, väčšie šetrí peniaze a dlho vydrží. Na etikete sa dočítate, že sa jedná o vegan produkt, ktorý nie je testovaný na zvieratkách a nechýba ani certifikát Eco Cert. Inak je fialová, ozdobená bobuľami a vyzerá pekne. Malá ozdoba poličky alebo vane, no to je každý kúsok od Urtekram.

Mala som ich viacero rôznych a ani jeden nemal intenzívnu vôňu. Voňajú jemne, pekne a sladko. Ani raz som síce neuhádla vôňu, ale vôbec mi to neprekážalo :) Mám síce radšej intenzívne  a výrazné vône, ale zvykla som si. Konzistencia je akurát, ani príliš riedky, ani príliš hustý. Dobre pení a z vlasov dobre vymyje aj olejový zábal alebo masku. Všetko je tak, ako sa patrí.

Šampón Nordic Berries je plný vitamínov z rakytníka, čučoriedok, brusníc, šípok a kyseliny hyalurónovej. Jeho zloženie je tak naozaj ovocné a trochu tak aj vonia. Určený je predovšetkým na poškodené vlasy, ale ocenia ho všetky, aj tie mastnejšie. Na jedno použitie ho stačí menej a vytvorí dostatočnú penu, takže toto pollitrové balenie vydrží celé týždne. Stačí k nemu kondicionér alebo maska a o vlasy bude veľmi dobre postarané.

Ako som spomenula, poteší najmä suchšie a poškodené vlasy, teda pre moje by mal byť ako stvorený. Po každom umytí potrebujem kondicionér, lebo inak by sa mi horšie česali. To je ale pri väčšine šampónov, takže mi to nijak zvlášť neprekáža. Páči sa mi  na ňom, ako ich hydratuje a vyživuje, takže sú krajšie, lesklé a menej sa lámu. Aj pri používaní hairstylingových prípravkov nie sú úplne suché a končeky nemám rozštiepené. Celkovo sa lepšie regenerujú a vyzerajú zdravšie. Mastné vlasy sa z neho nemastia viac ako obyčajne, takže sme ho používali ja aj mamina :) Objem nijak zvlášť nepridáva, ale vlasy nie sú celkom spľasnuté.

Plusy:
  • veľké balenie
  • pekne vyzerá
  • jemná, nevtieravá vôňa
  • dobrá konzistencia
  • dobre pení
  • vlasy umýva dobre, sú jemné, hydratované a regenerované, vyzerajú zdravo a pekne
Mínusy:
  • nenašla som
Šampón nájdete v eshope Rosemont za 11,60 eur.


Skúsili ste už niektorý šampón tejto značky? Ak áno, ktorý ste si vybrali? :)



















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe