Na sladké božteky

19:09

Starostlivosť o pery je v zime trochu náročnejšia. Teda aspoň u mňa, lebo v chladnejšom počasí ich mám suchšie a ľahšie sa mi na nich tvoria šupinky. Okrem kvalitného balzamu na pery potrebujem aj peeling, ktorý tiež urobí veľký kus práce. V drogérii som vždy našla len dve značky, s ktorými som už skúsenosti mala a chcela som spoznať niečo nové. Pri potulkách internetom som narazila na ponuku Barry M a keď som ho zbadala, poskočilo mi srdiečko. Presne toto som hľadala a tak som hneď nakúpila.

Barry M peeling na pery  Peppermint


Barry M peeling na pery  Peppermint zloženie

Barry M peeling na pery


Barry M peeling na pery  Peppermint

Táto britská značka  je  cruelty-free a vegetariánska. Väčšina týchto produktov je dokonca vegánska a to poteší naozaj veľkú časť kozmetických nadšencov. Už dávnejšie ju sledujem, lebo má v ponuke celkom zaujímavé výrobky, ktoré navyše pekne vyzerajú. Láka ma aj paletka očných tieňov alebo laky na nechty a asi je len otázka času, kedy ich skúsim :) Ale začala som práve peelingom na pery.

Plastový kelímok je malý  a milý. Ideálny aj do kozmetickej taštičky, ak idete na pár dní preč. Tieto maličké obaly mám rada, lebo si do nich odkladám najmä korálky a flitre na kreatívne tvorenie. Aj preto nakupujem takéto drobnosti :) Vybrala som si mätový a nemohla som urobiť lepšie. Nielenže veľmi pekne vonia, ale aj príjemne chutí a okrem mäty zanechá aj sladkú chuť. Cukrový peeling je pre pery maškrtka a doma mi nesmie chýbať. Na jedno použitie ho postačuje troška a tak toto 25 gramové balenie vydrží mesiace. 

Peeling na pery mi v zime uľahčuje existenciu. Veľmi jemne a šetrne, bez bolesti odstráni suché šupinky a nebojím sa ani toho, že by začali krvácať. To sa nestane. Pery sú potom veľmi jemné, hladké a balzam sa do nich výborne vsiakne. Sú omnoho lepšie hydratované, rýchlejšie vyzerajú zdravo a pekne. Obľubujem ho, lebo pery zbavuje odumretých buniek, pery prekrví a sú omnoho jemnejšie a príjemnejšie na dotyk. Aj božteky sú potom sladšie :) Výhoda je ešte jedna, ktorá má skôr estetickú funkciu: lepšie na nich vyzerá rúž. Najmä tie matné vyzerajú bezchybne len na zdravých perách a takto to ide veľmi jednoducho.

Peeling na pery používam pravidelne ako akýkoľvek iný - či už pleťový alebo telový. V zime po ňom siahnem častejšie, v lete menej, ale minimálne raz za dva týždne. Výsledky sa dostavia rýchlo a navyše sa potom cítim omnoho lepšie a spokojnejšie. A ten pocit je na nezaplatenie.

Plusy:
  • malý šikovný obal
  • krásne vonia
  • príjemná sladká chuť
  • veľké balenie, dlho vydrží
  • ľahko sa používa
  • pery sú jemné, prekrvené, príjemnejšie na dotyk, balzam sa výborne vsiakne a hydratácia je potom lepšia. Pery vyzerajú omnoho lepšie
Mínusy:
  • nenašla som

Peeling na pery Barry M nájdete v  eshope Pink Panda za 6,99 eur.


Máte obľúbený peeling na pery? :)




















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe