Odličovacie sérum od Renovality

17:57

Poznáte českú značku Renovality? Preslávila sa svojimi olejmi a myslím si, že žiadna milovníčka kozmetiky ju nemohla obísť. Ja som sa k nej dostala niekedy minulý rok a kúpila som si zopár jej legendárnych kúskov. Výhod, prečo skúsiť práve Renovality, je hneď niekoľko:
  • obaly z tmavého skla chránia jeho obsah pred znehodnotením
  • príjemné ceny
  • široká ponuka olejov
  • zaujímavá ponuka nielen olejov :)
  • darčekové balenia sú vždy dobre vymyslené (najmä, ak tam nájdete bestsellery)
  • obaly môžete opäť využiť, inak sa dajú recyklovať
Tých výhod je určite viac, na eshope nájdete aj rôzne akcie, bývajú darčeky k nákupu, zľavy či doprava zadarmo. Ako prvý by som vám ukázala šikovný kúsok na odličovanie. Patrí k mojim najobľúbenejším pomocníkom na odličovanie.


Odličovacie sérum Renovality
Zloženie: Hydrogenated farnesene, Simmondsia chinensis seed oil.

Odličovacie sérum

Odličovacie sérum od Renovality

Odličovacie sérum má 200 ml a je v tmavofialovom plastovom obale s rozprašovačom. Vďaka nemu sa sérum ľahko dávkuje a je to malý luxus, na ktorý sa rýchlo zvyká. Pristihla som sa pri myšlienke, že niečoho takého sa jednoducho nechcem vzdať a keď budem mať novú micelárnu vodu alebo odličovač, jednoducho si ho do takéhoto obalu prelejem. Večer, keď sa mi už nič nechce, to šetrí každú jednu drahocennú sekundu. Na fotke ho ešte môžete vidieť s certifikátom. Minulý rok som ho tak kúpila a potom značka ohlásila zmenu a túžbu po inom certifikáte :) Teším sa na to, čo nám prinesie.

To, že takmer nevonia, nepovažujem za prekážku, pretože aj vďaka tomu ním odličujem oči bez podráždenia a začervenania. Výrobca síce neuvádza, že je priamo určené na odličovanie očí, ale skúsila som to a išlo to bez jedinej chybičky! Oči boli odlíčené takmer okamžite a ráno som pod nimi nemala žiaden fliačik. To je dôkaz toho, ako precízne odličuje a oči sú s ním maximálne spokojné.

Odličovacie sérum je dvojfázové, preto ho treba pred každým použitím pretrepať. Pleť odličuje tiež výborne, no mne ostáva dosť mastná aj potom, ako ho zotriem teplejšou vodou. Samozrejme, vyriešila som aj tento problém. Pleť si najskôr dôkladne odlíčim sérom, lebo mu to ide celkom od ruky a zbaví ma všetkých líčidiel. Následne použijem sonickú kefku s niektorým z mojich čistiacich gélov. Nasleduje tonikum (najradšej mám ružovú vodu, prípadne inú kvetovú vodu) a hydratácia v podobe pleťového séra a krému.

Mám zmiešanú pleť, v T zóne býva naozaj poriadne mastná. Suchšia pleť a normálna by s ním nemali mať žiaden problém, moja ostávala mastnejšia aj po umytí teplou vodou. Nepovažujem to však za mínus, pretože bez čistenia mydlom, gélom alebo čistiacou penou by som spať nešla. Tento základný krok nevynechávam nikdy, preto mi chvíľka s mastnejšou pleťou nevadí. Tento produkt môžem len odporúčať, čítala som naň veľa chvály, než som si ho kúpila a už sa jej vôbec nečudujem :)

Plusy:
  • šikovný ľahký obal s rozprašovačom
  • dvojfázový odličovač
  • bez vône
  • odličujem si ním oči, ide to dobre, bez podráždenia, odlíči aj vodeodolné líčidlá
  • pleť odličuje výborne, nepodráždi ju
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Renovality za 11,30 eur.

Čo ste skúsili od Renovality? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ešte som nepočula o odličovaciom sérum ale rada by som ho skúsila. Určite sa po ňom popozerám

    VIKTORIÁNSKA MÓDA V MODERNOM ŠATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo som pozerala ich ponuku, majú veľmi zaujímavé séra :) Musím sa na ne pozrieť trochu lepšie.

      Odstrániť
  2. Poznám túto značku, mám od nich hyaluronove sérum aj malinový olej. Tento produkt by som určite tiež využila, mám rada prírodné produkty na odličovanie a na pleť ako takú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hyalurónové sérum mám aj ja a musím povedať, že som spokojná :) Malinový olej by som tento rok rada skúsila, len musím porovnať ceny a značky :)

      Odstrániť
  3. Značku znám a straaašne dlouho si chci od nich pořídit olejíčky, ale stále se nemůžu dokopat, ale tady ten odličovač vypadá super, vidím velký plus toho rozprašovače, to je dobrý nápad! :))

    www.lifebynikys.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš pravdu, vďaka tomu rozprašovaču to ide celkom ľahko :)

      Odstrániť
  4. Mám doma argánový olej :) Á tiež som začala používať olej/balzam na odlíčenie, kedže som mala pocit, že micelárka moju pleť dráždi. Zatiaľ som spokojná,uvidíme koľko mi balenie vydrží. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oleje a balzamy na odličovanie mám veľmi rada, lebo pleť je po nich celkom jemná :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe