Moja nová láska - čistiaci olej od Leahlani

15:12

Kozmetika Leahlani je havajská organická kozmetika, ktorá je vyrábaná ručne  na Havaji z miestnych čerstvých nektárov, silných a aktívnych živých botanických látok a luxusných tropických olejov. Je splneným snom každej milovníčky prírodnej kozmetiky a v okamihu, ako som ju skúsila, som sa do nej beznádejne zbláznila. Začalo sa to úplne náhodne - kolegyňa mi dala nejaké vzorky a medzi nimi aj Leahlani Pamplemousse - čistiaci olej s tropickými enzýmami. Hneď som musela na nákup a už mám ďalšie štyri kúsky vo wishliste, ktoré nevyhnutne potrebujem :) A chcem.


Leahlani Pamplemousse - čistiaci olej s tropickými enzýmami 

Leahlani Pamplemousse - čistiaci olej s tropickými enzýmami zloženie

Leahlani Pamplemousse

čistiaci olej s tropickými enzýmami

Leahlani Pamplemousse - čistiaci olej s tropickými enzýmami

Leahlani na vás dýcha luxusom. Vyniká nielen skvelým zložením, ale aj nádhernými obalmi, ktoré sa nedajú prehliadnuť. Uznávam, že stojí trochu viac, ale po mojej skúsenosti môžem povedať, že je hodná každého eura, ktoré zaň zaplatíte. Ak by som na to mala, hneď si vezmem všetko :) Takto si budem robiť radosť pravidelne. 

Leahlani Pamplemousse - čistiaci olej s tropickými enzýmami je pre mňa nový must have kúsok. Balenie je jedinečné, v nežnej ružovej krabičke sa ukrýva sklená fľaštička. Má 100 ml a obsahuje žiarivo žltý čistiaci olej. Na dávkovanie slúži šikovná pumpička a dojem bol na jednotku s hviezdičkou. Netreba sa báť toho, že by sa rýchlo míňal, lebo na jedno použitie stačia dve stlačenia pumpičky. V tomto prípade platí, že je to vynikajúca investícia. 

Výnimočným ho robí zloženie, ktoré je plné samých dobrých vecí:
  • Organický makadamiový olej pomáha pleť hydratovať a chrániť
  • Acai olej obsahuje antioxidanty a tiež má silné protizápalové účinky
  • Ananásový enzým poznáme aj ako  Bromelaín a znižuje zápaly
  • Papájový enzým spevňuje pokožku a zlepšuje stav akné
  • Guava extrakt je bohatý na vitamín C, antioxidanty a karotenoidy
  • Olej z plumérie je tiež antioxidant
  • Extrakt z banánu je bohatý na draslík a vitamín A
  • Organické kvety ibišteku obsahujú prírodné AHA kyseliny, a napomáha k zvýšeniu elasticity 
  • Organický slnečnicový olej obsahuje veľa vitamínu E a mastných kyselín
  • Organický grepový olej pomáha čistiť a oživiť pokožku
Vonia božsky! Je to nádherná exotická sladká vôňa, ktorá vás okamžite prenesie niekam do exotiky. Milujem voňavú kozmetiku a táto je presne podľa môjho gusta. Neviem sa dočkať večera, kedy ho použijem, pretože toto je skutočný rituál krásy, ktorý si vychutnávam. 

Použitie je jednoduché a sami prídete na to, čo je pre vás najlepšie. Naneste dve pumpičky čistiaceho oleja na suchú pleť, pridajte teplú vodu a masírujte krúživými pohybmi. Ja používam aj hubku, konjac hubku alebo sonickú kefku. Konzistencia sa zmení na taký krémik alebo mliečko, ktoré rozpustí make-up a prebytočný kožný maz. Nakoniec ho opláchnite a pokračujte napríklad peelingom alebo gélom, penou či iným jemným čističom. Dosiahnete tak hĺbkové a dôkladné vyčistenie pleti, ktoré za to naozaj stojí  a pleť sa vám poďakuje. Verte mi.

Výsledky som videla po prvom použití (vzorku som si rozdelila na dve použitia a hneď som robila objednávku) a bola som nadšená. Leahlani Pamplemousse čistiaci olej s tropickými enzýmami naozaj akoby rozpustí nečistoty, maz a make up, vďaka čomu pleť dokonale žiari, je matná a vyzerá sviežo. Je úplne jemná a vyrážky sa lepšie hoja. Pleť sa zjednocuje a aj teraz v zime, keď som biela ako stena, vôbec nevyzerám zle. 

Klobúk dolu, toto je kúsok, ktorý jednoducho musíte mať a neviem sa dočkať ďalšieho nákupu.

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • nádherne vonia
  • pomaly sa míňa
  • môžete ho používať na odlíčenie aj čistenie
  • vynikajúco rozpúšťa nečistoty, maz, odstraňuje čierne bodky, pleť vyhladzuje a zjednocuje, je žiarivá, jemná a krásna
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v krásnom obchodíku Liviny, kde stojí 55,76 eur. 

Poznáte značku Leahlani? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe