Nádherné očné tiene od Gabriella Salvete - ako na sviatočný i každodenný look?

17:08

V decembri mi dorazil úžasný balíček plný noviniek od mojej obľúbenej Gabriella Salvete. Bola som nadšená, lebo všetky kúsky v beauty krabičke používam a navyše to boli samé krásne farbičky. Našla som prekvapivých favoritov a utvrdila som sa v tom, že kozmetika Gabriella Salvete má čo ponúknuť. Veľmi ma nadchli paletky očných tieňov, jedna do ružovo hneda, druhá modro fialova. Práve sviatky boli ideálnym časom na skúšanie, pretože aj keď som sedela doma, líčila som sa. Bola som doma len s rodičmi, ale to nebol dôvod, aby som si neurobila radosť pekným líčením.


Gabriella Salvete Smokey odtieň romantic

Gabriella Salvete Smokey odtieň romantic swatch

Gabriella Salvete Smokey Očné tiene pre ženy v odtieni Romantic

Obe paletky sú nádherné a spája ich niekoľko vecí:
  • sú v pevnom plastovom obale, ktorý sa neotvára, je ľahký a pekný. Výhodou je, že balenie nie je veľmi veľké, je šikovné a teším sa, ako so mnou pôjde na dovolenku hneď, ako to pôjde. V kozmetickej taštičke nezaberú veľa miesta a tak sa mi tam vojde všetko, čo k svojmu líčeniu potrebujem
  • neobsahuje zrkadielko ani aplikátor, ale mne to nijak zvlášť nechýba (mám svoje najobľúbenejšie štetce a s nimi sa viem nalíčíť najlepšie)
  • v paletke je 6 farieb, matné aj trblietavé, ktoré sú dobre pigmentované a neprášia sa
Začala by som paletkou Gabriella Salvete Smokey v odtieni Romantic, do ktorej som sa zbláznila na prvý pohľad. Obsahuje moje najobľúbenejšie farby, s ktorými sa líčim najčastejšie a miniem ich najviac. Ľúbezne som hľadela na tie hnedé, ružové i trblietavé farbičky a nevedela som sa dočkať, kedy sa s nimi zoznámim trochu lepšie.

Tieto farby sú veľmi dobre pigmentované, sýte a neprášia sa ani neopadávajú zo štetca. Krásne priľnú k viečku a na podkladovej báze vydržia celý deň. Otláčajú sa len minimálne (tie trblietavé trošku viac, ale to sa mi stáva bežne) a nezlievajú sa, preto ich považujem za výborné tiene na môj pracovný deň (ten trvá 12 hodín - odkedy vyjdem z domu a vrátim sa domov). Kvalitou mi veľmi pripomínajú túto paletku, ktorú som ako jednu z mála celkom minula. 

Táto kráska splnila moje očakávania a z lásky na prvý pohľad sa stal miláčik na denné i sviatočné líčenie. Môžem ju odporúčať všetkými desiatimi a hodí sa aj ako darček. 

Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov

Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov v odtieni Moon

Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov v odtieni Moon swatch

 Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov v odtieni Moon

Druhou paletkou je táto kráska Gabriella Salvete v odtieni Moon, ktorá obsahuje modré, fialové i ružové farbičky. Priznám sa, že najskôr som myslela na to, že ju dám do súťaže. Potom som si však spomenula na jedny tiene od Guerlain, ktoré som mala v modrom prevedení a celkom mi pristali. Tak som si povedala, že si ich nechám a nemohla som urobiť lepšie. 

Farbičky sú naozaj sýte, trblietavé a žiarivé. Používať ich budem príležitostne, pretože na mňa sú pomerne výrazné, ale o to viac sa na ne budem tešiť. Tiež majú výbornú výdrž a otláčajú sa málo, takže kvalitou sa podobajú na moje milované hnedé očné tiene. Gabriella Salvete Smokey paletka očných tieňov stojí bežne 5,40 eur a nájdete ju v eshope Elnino. V akcii ich však dokážete kúpiť okolo 4 eur, čo je priam rozprávková cena. 

Ktorá paletka Vám viac padla do oka? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja mám od tejto značky tú ich základnú paletku v odtieni Rose, tých 10 farieb už po druhýkrát. Palekty majú skvelé a tiene sú pigmentované a krásne držia.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe