Jedna obyčajná maska, ktorá neurazí, ale ani neoslní

17:51

Po veľmi dlhej dobe som si niečo objednala z Oriflame. Kedysi, najmä na vysokej škole, som tam každý mesiac nakupovala celkom dosť produktov. Niektoré boli lepšie, niektoré horšie. Lepšie som si kúpila aj opakovane, tie slabšie som už potom nechcela ani vidieť. Obľubovala som aj parfémy, lebo niektoré z nich sa dali porovnať s tými značkovými. Potom som od toho nejako upustila a len sporadicky som si prelistovala katalóg, lebo ma to bavilo :) Urobila som si k tomu kávičku a svet bol krajší. Po dlhšej dobe som si povedala, že zasa niečo skúsim. 

Pleťová maska a píling v jednom s organickým aloe vera a kokosovou vodou
Pleťová maska a píling v jednom s organickým aloe vera a kokosovou vodou zloženie

Oriflame Pleťová maska a píling v jednom s organickým aloe vera a kokosovou vodou

Oriflame Pleťová maska a píling v jednom s organickým aloe vera a kokosovou vodou

Do oka mi padla pleťová maska a peeling v jednom s aloe vera a kokosovou vodou. Znelo to krásne, obal bol celkom milý. Rad Love Nature poznám a vedela som, že to bude zasa hop alebo trop - buď budem nadšená a poteším sa, ako lacno a dobre som nakúpila, alebo to bude priemer, z ktorého na zadok určite nepadnem.

V peknej modrej tube je 75 ml masky, čo je celkom dobré. Cena necelých 6 eur (bez akcie, ja som ju kúpila ani nie za tri eurá) by tiež nebola najhoršia, zvykla som si kupovať o dosť drahšie. Tuba je modrá a zdobená kokosom a aloe vera, takže presne viete, čo máte očakávať. Tieto tuby sú celkom skladné, na poličku sa mi ich vojde trochu viac ako kelímkov a vôbec nemám výčitky, koľko ich tam momentálne mám :) 

Jej vôňa je naozaj kokosová, ale niečo mi v tom kokose trochu prekáža. Akoby bol umelý, neviem to celkom presne popísať. Neprekáža mi v používaní, ale vždy si ju všimnem. Konzistencia je presne taká, ako mám rada - krémová, nerozteká sa a naozaj je v nej cítiť  peelingové zrniečka prírodného pôvodu. Dobre sa nanáša, neštípe ani nedráždi pleť. Primárne je určená na normálnu pleť, ja som si ju kúpila pre moju zmiešanú so sklonom k akné. 

Pri prvom použití som sa obzerala v zrkadle, aby som videla, či sa niečo zmenilo. No, niečo áno, ale zázraky nečakajte:
  • pleť bola čistejšia, ale čierne bodky sa ani nepohli
  • mala by byť hydratačná, ale hydratuje slabšie
  • linky od smiechu alebo okolo očí sa po celom dni nevyhladili
  • pleť bola sviežejšia
Ak by som to mala zhrnúť, je to priemerná maska, ktorá neurazí, ale ani neoslní. V podstate som to tak nejak tušila, keď som si ju kupovala, ale zvedavosť bola trochu silnejšia. Znovu by som si ju nekúpila, ale iným maskám tejto značky by som ešte šancu dala, niektoré boli v minulosti celkom dobré. 

Nájdete ju v Oriflame katalógu, v akcii nestojí ani 3 eurá.

Nakupujete v Oriflame alebo dávate prednosť inému nákupu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe