Extra silný lak pre extra krásny účes

9:44

Niekedy na jar som sa rozhodla popozerať sa po silnom laku na vlasy. Doma som pár dobrých kúskov mala, ale počasie sa s nami dosť zahrávalo a ja som už mala plné zuby toho, ako mi vietor, hmla alebo dážď likviduje pracne vytvorené kučery. Bol síce lockdown a išla som maximálne na nákup alebo na otočku do práce, no vlasy som chcela mať tip top. Tak som sa dala do pátrania, aký fajn lak by sa mi zišiel. Išla som viac menej podľa recenzií, lebo hoci mám svoje rokmi overené stálice, rada si nechám poradiť. Nakoniec padla voľba na TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie a poviem vám, že on naozaj spevňuje silno. Niekedy až moc, no keď sa s ním naučíte pracovať, je to miláčik.


TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie zloženie

TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie ingrediencie

TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie ingredients

TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie

TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie

Na Notine je vždy veľký výber hairstylingových prípravkov a už som tam objavila nejeden dokonalý kúsok, ktorý si kupujem opakovane (najmä objemové spreje, napríklad od Maria Nila alebo Schwarzkopf). Keď vidím spokojné recenzie, obyčajne nakúpim hneď a neviem sa dočkať použitia a porovnávania. Značka Tigi je moja obľúbená, mám pre ňu slabosť a tak som sa nesmierne tešila na TIGI Bed Head Hard Head lak na vlasy silné spevnenie. Má svoje muchy, ale ku koncu sme boli zohratá dvojica.

Má 385 ml (no veď dobre, ale prečo už nie tých 400 alebo 350?)  a pôsobí takým menším dojmom (nedajte sa však oklamať jeho telom, vydrží vskutku dosť dlho) a je celý strieborný. Niežeby to bolo dôležité, ale pekne to vyzerá :) A všetko sa od neho odráža a vidno na ňom odtlačky prstov, čo je však v tomto prípade zanedbateľný detail, všakže. Jeho vôňa je pomerne silná a výrazná, taká klasicky laková, ale nebolí z nej hlava a nie je nepríjemná. 

Ako som spomenula, má pár svojich múch. Je naozaj silný a vynikajúco fixuje, ale súčasne sa môže stať, že bude lepiť. Vlasy, umývadlo, ruky - proste lepí. Prvé razy som sa umývala aj za ušami, ale keď som si privykla, dokázala som to zmierniť. Vďaka svojej sile občas zanechával aj biely povlak na vlasoch, no s tým sa tiež dá bojovať. 

Keď si odmyslím drobné chybičky krásy spomenuté o pár riadkov vyššie, je to kvalitný a naozaj silný lak na vlasy, ktorý si hravo poradí s nástrahami vonkajšieho sveta. Dobre odoláva vetru, zvláda aj vlhko či pár kvapiek vody. Účes fixuje na celý deň (moju ofinku občas nezvládol, ale to ma neprekvapuje, tá sa skrúti už pri mierne zvýšenej vlhkosti) a môžem si tak vychutnávať kučery i objem. Odporúčam ho všetkým dámam, ktoré sa snažia skrotiť vlasy podľa svojich predstáv a bonusom je aj príjemná cena. Raz darmo, Tigi vie, ako na to. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • vonia výraznejšie, ale mne to neprekáža
  • dobrý objem za fajn cenu
  • odoláva nástrahám počasia
  • veľmi dobre fixuje účes, vlasy sa dobre tvarujú a upravujú, nezaťažuje ich, nie sú vysušené
Mínusy:
  • môže trochu lepiť vlasy (a všetko okolo nich) a zanechať biely povlak

Nájdete ho v eshope Notino


Akú obľúbenú značku hairstyligových prípravkov máte? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe