Peeling a maska v jednom od Dulcia Natural

16:01

Pleťové masky ma nikdy neprestanú baviť. Rovnako tak ani pleťové peelingy.  Niekedy sa spoja a sú zrazu dva v jednom. Vtedy skúsim oba spôsoby použitia a vyberiem si ten, ktorý mi vyhovuje viac. Len zriedka sa mi  vtedy stane, aby som si nejaký 2 v 1 kúsok obľúbila na oba spôsoby. Jedným z posledných dva v jednom maskopeelingov bol ten od mojej milovanej Dulcia Natural. Najčastejšie ju kupujem v partnerských predajniach, kde si beriem viac značiek, no keď zabrúsim priamo k nim, stojí to za to. V košíku toho skončilo veľa a len ťažko by som povedala, ktorý kúsok je najlepší. 


Dulcia Natural Maska a píling 2 v 1 - čistiaca zloženie

Dulcia Natural Maska a píling 2 v 1 - čistiaca

Dulcia Natural Maska a píling

Dulcia Natural Maska a píling 2 v 1 - čistiaca

Keď sa pozriete na Dulciu, vidíte nádherný čistý slovenský produkt. Už roky ju obdivujem, fandím jej a verím, že tu s nami bude ešte dlho predlho. Jej masky a peelingy mi robia teraz spoločnosť veľmi často a odporúčam ich, kade chodím. Dulcia Natural Maska a píling 2 v 1 - čistiaca je ako stvorená pre zmiešanú a problematickú pleť so sklonom k akné, ktorá potrebuje dôkladnú starostlivosť, veľa trpezlivosti, pochopenia a lásky. Inak by ma z nej ozaj piclo.

Balená je v krabička. Biela tuba je ozdobená srdiečkom a tento chutný minimalizmus ozaj môžem. Objem 75 ml sa mi zdal sprvu pomerne malý, ale nechala som sa zmiasť - stačí len troška produktu bez ohľadu na to, či ho použijete ako masku alebo ako peeling. Spolu s ďalšími kúskami Dulcie sa vyníma na poličke a stále hovorím, že patrí k tomu najlepšiemu, čo doma mám.

Nadchla ma jej svieža vôňa, ktorá mi evokuje leto. Konzistenciou je redšia, ale ľahko sa aplikuje, nesteká a pekne drží tam, kde by mala. Peelingové čiastočky sú namleté na jemno, preto nie sú ostré a pokožku nepodráždia. Napriek tomu ich je dobre cítiť a efekt sa dostaví tak, ako sa od nej očakáva. Dulcia Natural Maska a píling 2 v 1 - čistiaca obsahuje maškrty ako hroznový olej, šťavu z aloe vera, biely a marocký íl a voňavé esenciálne oleje, ktoré sú pohladením zmyslov. 

Môžete ju používať ako masku alebo peeling, ja som zvolila hlavne ten peeling. Krásne pleť vyčistí, zbaví ju odumretých buniek, zamedzuje vzniku čiernych bodiek  a sťahuje póry. Po použití je pleť jemná a svieža, matná. Ako masku ju nechajte pôsobiť okolo 20 minút a tešiť sa potom môžete na pleť jemnú ako detská prdelka. Moja pleť masku a peeling v jednom zbožňuje a vďaka vôni ma večer čaká blahodarný rituál pre myseľ aj tvár.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne sviežo vonia 
  • zaujímavá konzistencia
  • dobré peelingové čiastočky
  • nedráždi pleť
  • vhodná pre zmiešanú pleť so sklonom k akné
  • pleť vynikajúco čistí, zamedzuje vzniku nových čiernych  bodiek a nedokonalostí, sťahuje póry, zjemňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Dulcia alebo v partnerských predajniach, kde stojí 12,90 eur.


Zvyknete si kupovať produkty 2 v 1? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe