Kvetinová Chloé Fleur - láska do každého počasia

9:23

Keď som dostala ako darček k narodeninám Chloé Nomade, moje srdce okamžite zaplesalo. Je to výnimočná, opojná, nádherná vôňa, ktorá nie je tuctová a spoznám ju medzi mnohými inými. Nedokážem popísať, aká láska sa z nej vykľula, ale okamžite sa zaradila k miláčikom ako Light Blue alebo La vie est Belle. Keďže za kvalitou sa naozaj oplatí ísť, rozhodla som sa vyskúšať aj Chloé Fleur - parfumovanú vodu, ktorá ma vo výpredaji vyšla na pár eur. Vďaka nej sa mi zapáčili malé flakóny, ktoré som poľahky strčila do každého batoha a ani som nevedela, že som si niečo nové pribalila so sebou. Ohúrila ma po prvom použití. 


Chloé Fleur Parfumovaná voda zloženie

Chloé Fleur Parfumovaná voda

Chloé Fleur

Chloé Fleur Parfumovaná voda

Asi každá milovníčka parfémov mi dá za pravdu, že keď sa jej dostane do rúk nejaký nový kúsok, je to ako malá oslava. Pred pár rokmi som od kolegyne dostala malú truhličku a nevedela som, čo si do nej budem ukladať. Potom sa mi do rúk dostala La vie est Belle a okamžite som si zamilovala jej obal. Možno je to strelené, ale odvtedy si do truhličky odkladám vrchnáčiky z parfumov (prípadne iné ozdoby ako mašličky, retiazky a podobne) a vždy sa usmejem, keď ich vidím. Teraz tam pribudol aj vrchnáčik a mašlička z mojej obľúbenej Chloé Fleur

Kupovala som ju v jednom z tých fantastických výpredajov na Elnino, kedy ušetríte naozaj balík. Okrem nej som si dopriala aj jednu Pradu a Calvina Kleina, ale o nich zasa nabudúce, lebo aj oni si svoju recenziu rozhodne zaslúžia. Vybrala som si balenie vo veľkosti 20 ml (ale pokojne siahnite aj po 30, 50 alebo 75 ml veľkosti), pretože je úplne ideálna do kabelky, teda v mojom prípade do ruksaku. Aby ste vedeli, nemám najmenší problém nosiť so sebou aj stovkové balenie, ale teraz mám od Baťu malý ruksačik a potrebujem tam narvať plno nevyhnutností. Tak musí byť malá voňavka :) A keďže tie menšie sú lacnejšie, môžem si naraz kúpiť viac rôznych vôní a zisťovať, ktorá je pre mňa životne nevyhnutná :)

Je krásna. Značke nemožno uprieť, ako veľmi jej záleží na detailoch a svojim zákazníčkam dopraje naozaj luxus. Klasický chloéovský flakónik je doplnený béžovou stužkou a rozkošným vrchnáčikom. Táto elegancia je minimalistická, ale neodolateľná a ja sa ani nečudujem, že ženy za ňou šalejú. Je šikovná do ruky, v ruksaku nezaberie veľa miesta a rovnako tak je ozdobou poličky, ktorá vynikla pri Versacem aj Guccim. Aj vďaka jej vzhľadu je ideálnym darčekom pre ženy, ktoré obľubujú nežné kvetinové vône.

Kupovala som ju naslepo a nevedela som, čo čakať. Chloé Nomade je výrazná, vzrušujúca a intenzívna, úplne si ma podmanila a neraz som dostala otázku, aký parfém mám. Preto som čakala niečo podobné. Dostala som niečo celkom iné, no nemôžem sa sťažovať. Jej zloženie je podľa mňa namiešané výborne:
  • Hlava - grapefruit, bergamot, verbena
  • Srdce - čierna ríbezľa, broskyňa, čerešňový kvet, ruža
  • Základ - biele pižmo, ryža, céder
V úvode som ucítila citrusy. Neoklamaná svieža citrusová vôňa je za okamih doplnená kvetmi a vzniká jedinečná, podmanivá vôňa. Je ľahká a rozhodne nie príliš intenzívna, preto sa hodí na každodenné nosenie. Ani večer s ňou nič nepokazíte, pretože vás zahalí do okúzľujúceho kvetinového závoja a budete sa cítiť ako niekde na dovolenke. Chloé Fleur je moja druhá Chloé a rovno môžem povedať, že nie posledná. Jej výdrž je tiež dobrá, ráno ju nanesiem a poobede krásne vonia aj na oblečení, aj vo vlasoch. Nemá takú výdrž ako Nomade, ale stále sa radí k tým lepším. 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • vybrať si môžete malé aj veľké balenie
  • krásna vôňa
  • ovocno kvetinová
  • vhodná na každodenné nosenie, vyhovovala mi v teplejšom aj v chladnejšom počasí
  • dobrá výdrž
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ju v eshope Elnino, kde to najväčšie 75 ml balenie stojí okolo 50 eur. 


Máte svoju obľúbenú Chloé? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe