Malé drobnosti z Avonu, ktoré sa trbliecu a potešia

11:42

Pred mnohými rokmi, keď som bola ešte na vysokej škole, mi spolužiačka doniesla Avon katalóg. Dovtedy som si objednávala len z katalógu Oriflame, tak to bola celkom príjemná zmena. Do oka mi padli najmä vône, ktorých som za tie roky minula desiatky. Zamilovala som sa do vôní Today Tomorrow, toaletiek Percieve alebo Summer White a vždy sa teším na novinky. Čo sa kozmetiky týka, mala som pár obľúbencov, najmä z rady Planet Spa, ktoré boli porovnateľné s omnoho drahšími značkami. Ako čas plynul a ja som blogovala, chcela som spoznať čoraz viac značiek, aby som ich mohla porovnávať a nájsť tie, ktoré sú pre mňa najlepšie. Z Avonu si pravidelne kupujem voňavky, bižutériu, šatky aj kabelky, niektoré ceruzky na oči a tiež laky na nechty. Dnes by som vám však rada ukázala dva trblietavé kúsky, ktorým podľahne nejedna žena.


Avon Vyživujúci starostlivosť na pery s olejmi

Avon Vyživujúci starostlivosť na pery s olejmi zloženie

Vyživujúci starostlivosť na pery s olejmi

avon olej na pery

trblietavý olej na pery

Avon Vyživujúca starostlivosť na pery s olejmi

Som ako straka, milujem všetko, čo sa blyští a je mi celkom jedno, či sa to týka kozmetiky, bižutérie, oblečenia alebo doplnkov do domácnosti. Mám trblietavé perá, zápisníky i ceruzky a zbožňujem ich, lebo vďaka nim nie je žiaden deň obyčajný ani sivý. Rozžiaria ho ako diamant a neprekáža mi, že v mojom okolí sa na mňa pozerajú ako na blázna. Avon Vyživujúca starostlivosť na pery s olejmi presne zapadol do môjho trblietavého sveta a čo viac, veľmi milo ma prekvapil.

Myslela som si, že na trblietavý lesk na pery/olej na pery som stará, ale mýlila som sa a obľúbila som si ho hneď, ako som sa s ním pozvŕtala doma pred zrkadlom. Keďže mi prišiel domov v čase, kedy som sa balila na dovolenku, hneď som si ho prihodila do cestovnej kozmetickej taštičky. Iste, museli sme v Prahe nosiť respirátory, ale keď som ho zložila, prišiel na rad tento fešák.

V jednoduchej papierovej krabičke (na ktorej, mimochodom, nájdete logo, že produkty nie sú testované na zvieratách) sa ukrýva pekný plastový obal so šikovným aplikátorom. Je priesvitný, preto ma okamžite zaujala ružová masa s nekonečným množstvom trblietok. Príjemne vonia, príjemne chutí a ľahko kĺže po perách. Nebudem klamať, takéto lesky často zjem, preto ich aplikujem častejšie a tak sa rýchlejšie míňajú. Tento olejček však nie je len o ozdobení pier, ale tiež sa o ne celkom pekne postará.

Za veľkú výhodu považujem to, že po aplikácii oleja pery nie sú zvlášť mastné a vôbec nie lepkavé. Avon Vyživujúca starostlivosť na pery s olejmi ich zahalí do jemného trblietavého závoja, dokáže ich hydratovať, zjemniť a pekne sa lesknú. Nie je to nič výrazné, nič rušivé, skôr naopak - olej je ako stvorený na podčiarknutie prirodzeného vzhľadu. Vyhovuje mi aj v chladnejšom počasí (vietor, zima, dážď), lebo pery potom nemám vysušené. A výdrž? Ako som spomenula, takéto lesky/oleje/balzamy mám tendenciu jesť :) a tak ho nanášam častejšie.

Celkové hodnotenie? Je to vydarený olejček, ktorý plní funkciu dekoratívnu - pery sú lesklé, trblietavé a pekné, ale aj funkciu ochrannú - hydratuje ich, zjemňuje, v škaredom počasí nie sú vysušené. Môj prvý dojem bol na jednotku a tak to aj ostalo. Vedela by som si ho predstaviť aj v tmavšej verzii, no táto nežná dievčenská je krásna. 


Avon trblietavé telové mlieko

Avon trblietavé telové mlieko zloženie

Avon trblietavé telové mlieko ingrediencie

trblietavé telové mlieko

Avon Vanilla Golden Escape telové mlieko

Rad Avon Naturals je pre mňa jeden z tých najvoňavejších a doma sa tešia obľube najmä sprchové gély, telové peelingy a telové jogurty. Ako atopik so suchšou pokožkou hľadám poriadne výživné krémy (najmä teraz v chladnom počasí), no v lete preferujem tie ľahšie. Práve k nim sa radí aj Avon Vanilla Golden Escape telové mlieko, ktoré je ako stvorené na divoké večery na nejakej brazílskej pláži.

Trblietavým telovým mliekam nijak zvlášť neholdujem, ale v lete dokážu nádherne zvýrazniť opálenie a dodať pokožke skutočný šmrnc. Sú ideálne na krásne voľné večery, kedy vynikne ich čaro. Toto mliečko mi vonia po mandliach, ktoré sú ochutené vanilkou. Je to presne tá návyková vôňa, ku ktorej si pričuchnete raz a potom sa jej nechcete vzdať. Konzistencia je príjemná, mliečko nie je husté ani mastné a tak sa krátko po aplikácii môžem spokojne obliecť - rýchlo sa vsiakne a neostáva po ňom žiaden nepríjemný film.

Čo sa trblietok týka, sú veľmi jemné a po prvom použití som si ich sotva všimla. Nedá sa povedať, že by boli celkom nenápadné, ale nie sú výrazné, a preto som ho spokojne používala aj večer pred tým, ako som išla do práce. Občas sa lesklo pyžamo, ale ráno už po nich nebola ani stopa. Hydratačné účinky sú postačujúce pre ľudí s normálnou pokožkou, ak ju máte dosť suchú (a so sklonom k vysušovaniu), pravdepodobne po ňom budete musieť siahnuť aj viac razy denne. 

Celkové hodnotenie? Je to produkt, ktorý zaujme peknou vôňou a jemnými trblietkami. Vďaka tomu má exotický nádych a poteší každú ženu, ktorá obľubuje voňavé, trblietavé kúsky. 

Ak vás zaujíma každomesačná ponuka značky Avon, na jej webstránke nájdete novinky, akcie i darčeky. 


Aké sú vaše skúsenosti s Avonom? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe