Hydratačný toner s kyselinou hyalurónovou

16:32

Sú značky a produkty, po ktorých túžim dlho a keď sa mi podarí niečo si ušetriť, kúpim si ich. Vtedy je to pre mňa ako malý sviatok a niekedy sa z toho teším ako malé dieťa. Takýto pocit zažívam aj vtedy, keď sa mi podarí nájsť v antikvariáte dlhodobo vypredanú knihu alebo vyjde nová od obľúbených autorov. Jedným z takých nákupov bol aj ten na obľúbenej českej stránke Liviny, kde dievčatá predávajú luxusnú prírodnú kozmetiku. Podarilo sa mi uchmatnúť limitovanú edíciu od Catarina Barbosa, masku Mermaid od Leahlani a tento absolútne dokonalý super fruit toner od Eco By Sonya. To je neuveriteľné, ako môže pleť opeknieť, keď máte po ruke kvalitnú kozmetiku. 


Eco by Sonya Super Fruit Toner - Revitalizujúca Hydratačná Hmla s Kyselinou Hyalurónovou zloženie

Revitalizujúca Hydratačná Hmla s Kyselinou Hyalurónovou

Eco by Sonya Super Fruit Toner

Eco by Sonya Super Fruit Toner - Revitalizujúca hydratačná hmla s kyselinou hyalurónovou

Značka Eco By Sonya sa mi spája predovšetkým so samoopaľovacou kozmetikou, ktorú ešte nepoužívam. V lete som čokoláda zo slnka,  v zime bleduľa, ale každoročne snívam o dovolenke pri mori v zime, tak snáď raz sa mi to podarí :) Veľmi ma však zaujala jej pleťová kozmetika a po skúsenosti s týmto kúskom budem chcieť určite skúsiť omnoho viac. Eco by Sonya Super Fruit Toner - Revitalizujúca Hydratačná Hmla s Kyselinou Hyalurónovou je pre mňa absolútny favorit v starostlivosti o pleť. Ale poďme pekne po poriadku.

Vyzerá krásne, luxusne, na zjedenie. V priesvitnom plastovom obale ozdobenom zlatým písmom sa ukrýva 150 ml hydratačnej hmly. Na aplikáciu slúži rozprašovač a vďaka nemu je použitie ľahké, rýchle a efektívne. A v neposlednom rade nevzniká žiaden odpad, pretože nepotrebujete žiaden tampón (aj keď dnes sú už ekologické alternatívy, ja obľubujem háčkované alebo froté odličovacie tampóny, ktoré sa perú).

Dobre, vzhľad by sme mali a hoci  nie je najdôležitejší, priláka našu pozornosť a potom sa na nejaký produkt pozrieme trochu lepšie. Čo ma okúzlilo, je jeho prirodzená ovocná sladká vôňa. Milujem všetko voňavé a tak Super Fruit Toner perfektne zapadol do môjho malého vesmíru. Nie že by som prestala kozmetiku, ktorá mi nevonia, používať (stačí si spomenúť na neem olej, ktorý smrdí, ale pomáha), to nie, ale keď vonia, hneď to ide lepšie :)

Obsahuje samé dobré veci. Organický extrakt z ananásu pomáha udržiavať zdravú a rozžiarenú pokožku a bojuje s akné aj so starnutím pleti. Superox-C je extrahovaný z kakadu slivky a je to mimoriadne silný antioxidant, ktorý pôsobí proti voľným radikálom. Kyselinu hyalurónovú nie je potrebné na mojom blogu nijak zvlášť predstavovať, ale tiež si zaslúži pozornosť :) Dokáže viazať vodu a pleť sa tak vypne, pôsobí mladšie, jasnejšie a zdravšie. Aloe vera pomáha hydratovať, regenerovať a chrániť pleť.

Pleť si vyčistím a následne nastriekam revitalizujúcu hydratačnú hmlu s kyselinou hyalurónovou. Okamžite ma obklopí nádherne sladká ovocná vôňa, ktorá mi zlepší náladu. Následne nanesiem sérum (cez deň niečo ľahké, na noc olejové, teraz mám od Catariny Barbosa a Jagaia) a denný/nočný a očný krém. Vďaka tomuto rituálu je pleť nenormálne jemná, vynikajúco hydratovaná, pevnejšia, mladšia a krajšia. Inak sa to napísať nedá. Super fruit toner pleť hydratuje, rozžiaruje, zjemňuje a hydratácia trvá a trvá a trvá. Zmenu k lepšiemu je vidieť skoro a pri dennom použití sa nestíham čudovať, ako pekne vyzerám :) A aj skromná som!

Plusy:
  • krásne a elegantne vyzerá
  • šikovný rozprašovač
  • krásne vonia
  • dobré zloženie
  • vhodný na denné použitie
  •  pleť ostáva jemná, vynikajúco hydratovaná, pevnejšia, mladšia a krajšia, toner zabraňuje vysušovaniu
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpila som ju v eshope Liviny, kde stojí 750 Kč, teda asi 27 eur.


Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou?

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe