Famózny objem, krásny tvar

16:42

Za posledné roky som spoznala desiatky tužidiel a sprejov na vlasy, ktoré sľubovali viditeľný objem a skvelý tvar účesu. Ruku na srdce, len hŕstka z nich splnila aspoň časť toho, čo sľúbila. Ak by som chcela odporučiť nejakú značku vlasovej kozmetiky, jednoznačne by som spomenula Tigi, Matrix, Schwarzkopf alebo Goldwell. Práve posledná spomenutá značka si ma naklonila na svoju stranu vďaka svojim sprejom na vlasy (mala som aj tužidlo, ale nezdieľala som pri ňom také nadšenie ako práve pri sprejoch). Nuž, aj dnes si o jednom takom spreji povieme pár slov a rovno môžem povedať, že som našla ďalšieho veľmi dobrého pomocníka.


Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost sprej pre nadvihnutie vlasov od korienkov zloženie

Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost sprej pre nadvihnutie vlasov od korienkov ingrediencie

Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost sprej pre nadvihnutie vlasov od korienkov

Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost sprej pre nadvihnutie vlasov od korienkov

Stále platí, že túžim po tom, čo nemám. V mojom prípade je to stará známa pesnička - mám celkom rovné vlasy bez objemu a túžim po bohatých kučerách. Tak siaham po natáčkach a rôznych objemových hairstylingových produktoch, aby som sa k svojmu vysnívanému účesu dopracovala. Celkom oceňujem, keď mi účes vydrží aspoň dva dni. Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost je sprej pre nadvihnutie vlasov od korienkov, ktorý som si obľúbila po prvom použití.

Goldwell StyleSign Ultra Volume Double Boost je balený v peknom sivom obale s objemom 200 ml. Je trochu nižší (nechcem povedať menší, lebo to by mohlo znieť, že sa rýchlo minul a nie je to pravda) a dobre sa mi s ním pracuje. Goldwell je profesionálna vlasová kozmetika, ktorú môžete nájsť aj v kaderníckych salónoch, takže máte istotu, že do rúk sa vám dostáva kvalitný kúsok, s ktorým budete narábať ako šikovná kaderníčka (teda, musela som sa to s ním naučiť, ale potom to už vlastne išlo samo). 

Oceňujem na ňom hneď niekoľko vecí. V prvom rade je to príjemná vôňa. Ak je niečo, čo na hairstylingových kúskoch naozaj neznášam, tak je to nepríjemná, umelá alebo alkoholová vôňa. Prípadne tá, z ktorej bolí hlava. Tu sa však ničoho takého obávať nemusíte, vonia pekne a je to radosť siahnuť po ňom. S týmto sprejom sa ľahko manipuluje, len ho po umývaní nastriekajte do vlhkých vlasov. Buď ich nechajte voľne uschnúť alebo upravte podľa svojich potrieb a vyfénujte. Sprej pre nadvihnutie vlasov od korienkov vlasy nelepí a tak vyzerajú prirodzene.

Po zložení natáčok (teda, ja skôr používam také spony na drdol, ktoré som zvykla kupovať na Aliexpresse a vďaka som mala výrazné kučery, dobre sa na nich spí a nič netlačí) sú vlasy kučeravé a objemné. Kučery sú bohaté a pokojne vydržia aj dva dni (na tretí sú u nich vlnky, ešte stále pekné a nepotrebujem ich nijak zvlášť upravovať) a objem je skutočne od korienkov. Vďaka tomu to vyzerá akoby som mala bohatú hrivu a konečne sa mi to v tom zrkadle aj páči. Ak náhodou zmoknete, tak sprej väčšinou akoby zmizol a vlasy padnú, ale to chápem, že nie je vodeodolný. 

So značkou Goldwell mám zatiaľ samé dobré skúsenosti a rada ju odporúčam aj kamarátkam a známym, ak hľadajú niečo nové. Celkovo patrí k tým najlepším, aké som mala a rada sa k nej vraciam. Obyčajne veľmi milo prekvapí.

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovná veľkosť
  • príjemne vonia
  • nelepí vlasy
  • ľahká aplikácia
  • dodáva vlasom viditeľný objem, fixuje účes, kučery sú bohaté a nadýchané, vlasy sa pekne lesknú a nie sú vysušené
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino


Ako si najradšej upravujete vlasy? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe