O pleťovom mlieku, ktoré je ako malé kozmetické dielo

12:46

 Pleťové mlieka sa stali mojimi nenahraditeľnými spoločníkmi v starostlivosti o pleť, odkedy vstávam o štvrtej ráno do práce. Keďže v takúto skorú rannú hodinu sa cítim ako zombie, všetky svoje aktivity sa snažím zjednodušovať. Uvedomujem si však, že cesta k zdravej a krásnej pleti sa nijak zjednodušovať nedá, a preto ju čistím aj ráno. Nesiaham po géloch ani balzamoch, ale po pleťových mliečkach. Nasleduje ešte toner, sérum, krém a očný krém a až potom môžem vyjsť z domu medzi ľudí. Pleťové mlieko si vyberám veľmi starostlivo, keďže nemám ráno veľa času, potrebujem nejaké účinné, kvalitné a ideálne aj prírodné. 


Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar čistiace pleťové mlieko s kaviárom zloženie

Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar čistiace pleťové mlieko s kaviárom

čistiace pleťové mlieko


Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar čistiace pleťové mlieko s kaviárom

Natura Siberica je moja stará známa. Patrí k prvým značkám prírodnej kozmetiky, ktorú som si s obľubou kupovala a chvíľu som s ňou aj spolupracovala. Jej výsledky boli výborné a neraz sme ju s maminou odporúčali aj našim kamarátkam a známym. Stále hovorím, že to, čo je dobré, treba pochváliť a urobiť tomu osvetu. Naposledy som sa rozhodla vyskúšať Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar čistiace pleťové mlieko s kaviárom a hoci je drahšie, okamžite som sa doň zbláznila.

Už to balenie je ľúbezné, radosť pozerať sa. V peknej čiernej krabičke je ešte krajší sklený obal s praktickou pumpičkou na dávkovanie. Pripraviť sa treba len na to, že je veľmi ťažké (celkom ma to prekvapilo, nechcela by som, aby to po mne niekto hodil alebo by mi ho pustil na nohu) a treba s ním narábať opatrne. Keby spadlo, pravdepodobne to nerozchodí, rovnako ako dlažba či umývadlo. To je azda jediné drobné mínus, lebo je krásne a veľmi chválim tú pumpičku - pre mňa je to dokonalé balenie.

Jeho vôňa je príjemne sladká, lahodná a pekná. Aj počas aplikácie ju cítiť, a preto sa na ráno teším. Mliečka som zvykla používať pomerne málo, ale odkedy mám toto, používam ho takmer denne (cez víkendy mám viac času, a tak je aj čistenie trochu iné). Konzistencia je hustejšia, čo sa mi tiež páči (tie redšie znesiem, ale nijak zvlášť neobľubujem). Nielenže dobre vyzerá, ale ani tie ostatné vlastnosti nie sú na zahodenie,  no nie?

Už roky pleť čistím dva razy denne, pretože aj v noci pracuje a obnovuje sa. Natura Siberica Fresh Spa Imperial Caviar čistiace pleťové mlieko s kaviárom pleť veľmi jemne, ale účinne čistí od nečistôt, odstraňuje prebytočný maz. Pleť pritom hydratuje a osviežuje. Použiť ho môžete aj na odličovanie (na oči som ho však neskúšala, tam preferujem moje micelárne vody), mne vyhovuje na ranné čistenie. Výsledkom je hodvábne jemná, čistá a hydratovaná pleť pripravená na pleťové sérum a denný krém. Bonusom je, že sa mi pomaly míňa, takže pri objeme 200 ml vydrží celkom dlho.

Tento rok mám v mojom wishliste niekoľko vecí, ktoré by som si chcela kúpiť. Okrem veľkého množstva prírodnej kozmetiky (asi by mi musela narásť ešte jedna hlava, aby som mohla nakupovať viac) je tam aj Ipl epilátor, nejaké to Foreo (stále neviem, čo si kúpiť ako prvé, lebo by som chcela všetko) a budem potrebovať aj novú kulmu. Tak hurá na šetrenie :)

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vhodné na odlíčenie a čistenie pleti
  • čistí pleť, zmatňuje ju, osviežuje, hydratuje a pripravuje na ďalšiu starostlivosť
Mínusy:
  • je dosť ťažké, manipulovať s ním treba opatrne
Nájdete ho v eshope Notino.

Aké kozmetické balenia preferujete? Sklené, plastové? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe