Telové mlieko s vôňou lesa

11:06

Prírodné telové mlieka som začala používať omnoho neskôr ako prírodnú pleťovú kozmetiku. Myslela som si, že veľký rozdiel tam nemôže byť, ale veľmi som sa mýlila. Prírodné telové mlieka pokožku doslova rozmaznávajú a absolútne bezchybne pôsobia na suchú a atopickú pokožku. Pred pár mesiacmi som si nakupovala šampón Hemptouch, lebo sa mi zhoršoval ekzém (a keď sa ekzém zlepšil, prišlo vypadávanie vlasov a zasa som bola v rovnakom keli ako predtým) a potrebovala som mimoriadne jemnú kozmetiku. Baška z Biobeauty vtedy pridávala k objednávkam telové mlieko  Pristine Forest od Hemptouch a môžem vám povedať, že ak máte radi vôňu lesa, toto bude pre vás to pravé orechové. 


Telové mlieko  Pristine Forest Hemptouch zloženie

Telové mlieko  Pristine Forest Hemptouch

Telové mlieko Pristine Forest Hemptouch

Značka Hemptouch patrí k mojim obľúbeným viac ako rok. Vtedy som si kúpila viacero produktov a všetky boli vynikajúce (pleťové krémy, rozjasňujúca emulzia, jemný pleťový čistič aj vyššie spomenutý šampón). Telové mlieko Pristine Forest Hemptouch je balené podobne ako ostatné produkty - biely plastový obal, nenápadná etiketa a farebné pásiky, ktoré mu dodávajú šmrnc a akési kúzlo typické pre túto značku. Môžete si ho kúpiť v 100 alebo 200 ml balení a na aplikáciu poslúži šikovná pumpička. 

Darček k objednávke mal 100 ml a hneď, ako mi mliečko prišlo, som ho musela skúšať. Kozmetické maniačky to určite poznajú a dajú mi za pravdu, že niekedy je ten pocit silnejší ako my :) Má nádhernú vôňu. Je to vôňa ihličnatého lesa a v okamihu máte pocit, ako by ste sa v tom lese aj naozaj ocitli. Hneď som si predstavila nádherný jarný deň, vánok vo vlasoch a les všade, kam moje oko dovidí. Konzistencia je redšia, ale vyhovuje mi, pretože sa rýchlo vsiakne do pokožky bez toho, aby po ňom ostal mastný film. 

Telové mlieko je síce veľmi ľahké, ale vynikajúco hydratuje pokožku, aj tú vysušenú a citlivú. Okamžite sa vsiakne a pokožka ostáva hodvábne jemná a príjemná na dotyk. Je hydratovaná, vyživená a chránená pred vysušovaním. Vďaka skvelému zloženiu sa jej vyhýbajú šupinky, svrbenie aj nepríjemné pnutie. Skúsila som ho aj na atopický ekzém a musím konštatovať, že ho upokojuje, zmierňuje svrbenie a zastavuje jeho rozširovanie, takže za mňa je to produkt ako stvorený pre atopikov.

So značkou Hemptouch mám skvelé skúsenosti a aj preto som sa na toto mliečko tešila. Je to príjemná zmena oproti hustým maslám, ktoré v zime obľubujem a vyhovovať bude najmä v lete, kedy neznesiem mastné telové krémy. Vďaka svojej vôni je vhodný ako pre dámy, tak aj pre pánov a pokojne ním môžete natrieť aj vašich najmenších, určite nebudú mať nič proti :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • kúpiť sa dá menšie aj väčšie balenie
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného filmu
  • vynikajúco hydratuje, zjemňuje a regeneruje pokožku, zabraňuje jej vysušovaniu, nesvrbí a nie je napnutá
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Biobeauty, kde 200 ml balenie stojí 35 eur. A Baška má vždy po ruke nejakú skvelú akciu :)

Aké sú vaše skúsenosti so značkou Hemptouch? 
















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe