Čierny, vysoký a elegantný a ... tak silný!

11:43

Už som to asi niekedy spomenula, ale mojou poličkou sa mihlo už nespočetne veľa lakov na vlasy. Za tie roky som zistila, že mnohé z nich za veľa nestoja a niektoré by si zasa zaslúžili kozmetického Oscara. Ono niekedy sa mi stalo, že som naletela perfektnej reklame v televízii alebo v časopise a potom som netušila, čo s tým príšerným lakom budem robiť, keď na vlasy je absolútne nepoužiteľný. A potom sa mi stalo, a to bude aj prípade dnešnej recenzie, že som narazila nenápadný kúsok, ktorý si už kupujem pravidelne, lebo sa z neho vykľul neskutočne dobrý  pomocník. Nie že by to v tomto prípade bolo až také prekvapivé, táto značka ponúka veľmi kvalitné produkty.



L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong

L’Oréal Professionnel Infinium

L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong

Laky na vlasy používam od strednej školy, kedy som sa najskôr snažila skrotiť ofinu a následne aj kučery. Dlho som si ich kupovala len v drogérii (a práve tam som našla nie celkom vydarené kúsky zvučných a známych značiek), no potom som začala nakupovať na internete a našla som plno pokladov. Jedným z nich je aj L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong lak na vlasy. Vybrať si môžete balenie o veľkosti 300 alebo 500 ml, ale rovno odporúčam to väčšie. Oplatí sa. A naozaj platí, že nie je lak na vlasy ako lak na vlasy.

L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong je lak fešák. Vysoký čierny obal je ozdobený zlatým vrchnáčikom a zlatým písmom a vyzerá elegantne, zaujímavo a neprehliadnete ho ani v obchode, ani na svojej kozmetickej poličke. Jeho výška má možno len jednu menšiu nevýhodu - ľahšie oň môžete zavadiť a náhodou ho zhodiť (našťastie obyčajne skončí len v koši na bielizeň alebo v umývadle). To je však len maličký detail a každý šikovnejší človek to zvládne bez problémov :)

Mnohé laky na vlasy ešte aj dnes nijak vábne nevoňajú, no tento lak sa vyznačuje celkom príjemnou vôňou. Je sladšia, nijak zvlášť alkoholová a vlasy po nej príliš nevoňajú. Netreba sa báť, že by ste voňali ako lak na vlasy, nič také nehrozí. Na vlasy ho treba aplikovať z dostatočnej vzdialenosti (výrobca uvádza aspoň 20 cm), pretože je naozaj veľmi silný a mohlo by sa stať, že ich trochu polepí. Pokiaľ tento pokyn dodržím, vlasy vyzerajú presne tak, ako chcem.

Lak na vlasy od L´Oreal Professionnel vynikajúco fixuje účes. Kučery si udržia dlhšie svoj tvar a ofina drží tak, ako sa mi to páči. Napriek tomu vlasy nevyzerajú ako helma a nie sú zaťažené. Upravíte si ich presne podľa svojich predstáv a môžete ho použiť aj na komplikovanejšie účesy, napríklad keď sa samé češete na svadbu alebo na nejakú inú príležitosť. Ako som už spomenula vyššie, pokiaľ ho aplikujete z dostatočnej vzdialenosti, vlasy nie sú polepené a nie je na nich ani žiaden povlak. Celkom dobre zvláda aj vlhké a veterné počasie a vlasy nevysušuje. Rozhodne sa zaradil k tým najlepším lakom, aké som mala a viem sa naň spoľahnúť v akomkoľvek ročnom období. A jeho cena vôbec nie je vysoká. 

Plusy:
  • v ponuke väčšie i menšie balenie
  • veľmi pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • nevysušuje vlasy
  • účes nepôsobí ako helma, vlasy nie sú zaťažené
  • veľmi dobre fixuje účes, vlasy nelepí ani nezanecháva biely povlak, zvláda aj nepríjemné vlhké a veterné počasie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Patria laky na vlasy k vašej povinnej výbave? Ak áno, akú značku preferujete? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe