Vôňa jazmínu,ktorá si vás získa

16:21

Keď som si v predajni Yves Rocher prvý raz kúpila parfum, ešte som netušila, aká láska sa z toho vykľuje. Spomínam si na to, akoby to bolo včera, keď som sa stala hrdou majiteľkou vône Comme une Evidence. Bolo to na vysokej škole, na moje vtedajšie pomery to bolo celkom dosť peňazí, ale nikdy som to neoľutovala. Naopak, odvtedy sa mojou poličkou mihli už desiatky vôní tejto značky. Jednou z mojich najobľúbenejších je aj kráska, o ktorej si môžete prečítať v dnešnom článku. Mala som už niekoľko flakónov, dostala som ju aj ako darček k nákupu v eshope a ešte ma neomrzela. Zoznámte sa so zvodnou parfumovanou vodou So Elixir.


Yves Rocher Parfumová voda So Elixir zloženie

Yves Rocher Parfumová voda So Elixir

Yves Rocher Parfumová voda

Yves Rocher Parfumová voda So Elixir

Od Yves Rocher si voňavky kupujem veľmi rada, pretože sú veľmi kvalitné, majú dlhotrvácne vône a často sa za nimi stoja majstri parfuméri. Najradšej kupujem parfumované vody, ale v lete sú veľmi osviežujúce aj ich toaletné vody, najmä krásna Naturelle, ktorá mi pripomína Light Blue od Dolce Gabbana. Parfumová voda So Elixir sa radí k tým, ktoré si ukradnú vaše srdce. Bez debaty.

V ponuke je v 50 ml balení. Ta fotkách mám tridsať mililitrové balenie, ktoré som dostala ako darček k nákupu. Vyzerá podobne ako to väčšie, je ako zlatý lúč slnka, na ktorý čakáme po dlhej a chladnej zime. Ozdobí poličku a nabije ju energiou a sviežosťou. Takéto oválne flakóny sa mi páčia, nie sú masívne ani veľmi ťažké. Okrem zlatej so Elixir je v ponuke aj fialová So Elixir Purple či hnedá So Elixir Bois Sensuel. Zlatá a fialová sú moji favoriti, hnedá je trochu ťažšia a orientálnejšia, vhodná najmä do chladného počasia. 

Parfumová voda So Elixir od Yves Rocher obsahuje extrakt z jazmínu Sambac, esenciu z pačuli a výťažok z bôbov Tonka. Je to výrazná vôňa, no nie príliš ťažká. Stoja za ňou Marie Salamagne a Olivier Cresp, ktorí vytvorili mnohé svetoznáme vône. Nie je preto prekvapením, že práve So Elixir je veľmi kvalitná krásna kvetinová vôňa, ktorá má vynikajúcu výdrž. Vydrží voňať celý deň, na oblečení či vo vlasoch ju ucítite aj ten nasledujúci. Stačí pár streknutí a zahalíte sa do opojného a hrejivého objatia jazmínu, ktorý je zvodný, ženský a tak luxusný... 

Yves Rocher ponúka bezpochyby skvelé parfumované vody. Niektoré vám v pamäti ostanú viac, iné menej. Asi ako všetko ostatné. V tejto sa pre mňa ukrýva kúsok francúzskeho štýlu a šmrncu, stáva sa zo mňa aspoň na malý okamih štýlová Parížanka s nezameniteľným vkusom pre módu. Ak máte rady jazmínové vône a potrpíte si na kvalitu, So Elixir bude pre vás to pravé orechové. 

Plusy:
  • rozkošný flakón
  • v ponuke 50 ml balenie, niekedy býva menšie ako darček k nákupu
  • flakón nie je príliš ťažký
  • krásna intenzívna vôňa jazmínu je výrazná, ale nie ťažká
  • ideálna do chladnejšieho počasia
  • vynikajúca výdrž
  • krásna ženská vôňa
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v predajni alebo na eshope Yves Rocher, kde je jej bežná cena 55 eur. 

Máte medzi vôňami od Yves Rocher svojho obľúbenca? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe