Lesklé, jemné a vyživené vlasy? Dosiahnete to s Kallosom

17:13

Tento rok bol pre moje vlasy naozaj ťažký. Stres, choroba, totálna únava a niekoľko ďalších faktorov spôsobilo, že mi začali vo veľkom padať a obdobie, kedy nepadali, nikdy netrvalo dlhšie. Robili sa mi rôzne vyšetrenia, či mi niečo nechýba, skúsila som zmeniť kozmetiku, kúpila drahé výživové doplnky, radila sa ohľadne hormonálneho profilu. Dlhú dobu sa stav nemenil, ja som po každom umývaní vlasov plakala a premýšľala nad tým, kam si pôjdem kúpiť parochňu. Prestala som si natáčať vlasy, objemové spreje alebo tužidlá som odložila bokom, fénu som sa nechytila celé mesiace. Po operácii sa to ešte mierne zhoršilo, telo malo dosť. Všetci okolo mňa ma upokojovali, že to nie je katastrofa, musím byť len trpezlivá a ono sa to poddá. Tak som teda čakala a spoľahla som sa na kozmetické oleje i značku Olaplex (o nej si povieme nabudúce, stojí za to a rozhodne si zaslúži svoju vlastnú recenziu). Za posledný mesiac sa situácia konečne lepší a môže za to zrejme hneď niekoľko vecí. Jednou z nich je aj olej na vlasy od Kallos. 


Kallos Elixir Hair Beautifying Oil zloženie

Kallos Elixir Hair Beautifying Oil

Kallos Elixir Hair Beautifying Oil vyživujúci vlasový olej

Kallos Elixir Hair Beautifying Oil vyživujúci vlasový olej

Myslím si, že značka Kallos si na Slovensku urobila veľmi dobré meno a nie je potrebné nijak zvlášť predstavovať ju. Možno povedať, že za málo peňazí dostanete neskutočne veľa muziky a z ponuky si vyberie každý. U nás doma ju má rada aj moja mamina, litrových masiek sa u nás každý rok minie niekoľko a pri nich sa to, samozrejme, nekončí :) Kallos Elixir Hair Beautifying Oil vyživujúci vlasový olej som si obľúbila okamžite a hneď by som ho brala aj v pollitrovom balení :) 
 

V papierovej krabičke sa ukrýva plastový obal s pumpičkou na dávkovanie. Sprvu som si myslela, že je sklený, aj som si naň musela zaklopať, aby som sa uistila, že nie je :) Pumpička ide občas trochu ťažšie, ale nie je to nič tragické a môže to byť len pri tomto jednom kúsku (je to moje prvé balenie, tak sa to nedá vylúčiť). Balenie má 50 ml a je malé, milé a rozkošné. Vďaka svojej veľkosti by bolo ideálne aj na letné dovolenky, kedy sa olej na vlasy naozaj hodí. 

Čo musím pochváliť, je krásna, exotická vôňa. Hneď pri prvom použití som sa jej nevedela dočuchať a hneď som si povedala, že je to ako nejaké ďaleké ovocie. Je krásna, ale zároveň nie je príliš výrazná alebo rušivá. Je tak akurát. Vyživujúci vlasový olej od Kallos je trochu mastnejší, no keďže ho používam len pred umývaním vlasov, vôbec mi to neprekáža, naopak. Mojim suchým vlasom veľmi pomáha.

Olej na vlasy môžete aplikovať do dĺžok vlasov pred šampónovaním alebo na umyté uterákom vysušené vlasy či do suchých vlasov. Ja takéto oleje používam vždy pred umývaním. Do vlasov vtriem dostatočné množstvo oleja a nechám pôsobiť. Pokiaľ mám čas, pokojne aj niekoľko hodín, ak sa ponáhľam, aspoň tú štvrť-pol hodinku. Niekde som čítala, že ich môžete dať aj do igelitu a uteráku, ale nikdy si na to nespomeniem. Vlasy následne umyjem dva razy šampónom a použijem masku na vlasy alebo kondicionér, aby sa dobre česali. 

Oleje na vlasy sú poklad a tento to potvrdzuje. Keď je olej v akcii, nedáte zaň ani tri eurá, no výsledok po použití je ako zo salóna. Oleje ako makadamiový, ľanový a mandľový sú zárukou viditeľného zlepšenia po každom použití. Vlasy sú krásne lesklé, hydratované, nelámu sa a neštiepia sa končeky. Sú pevnejšie, pružnejšie a zdravšie. Nádherné boli už po prvom použití, no s každým ďalším sú zdravšie. Isteže na to má vplyv aj kvalitný šampón a kondicionér, ktoré teraz používam, no na tento olej nedám dopustiť. Kallos Elixir Hair Beautifying Oil vyživujúci vlasový olej je jedným z mojich must have. A chcem pol litrové balenie :)

Plusy:

  • pekne vyzerá
  • balenie s pumpičkou
  • vhodný aj na cesty
  • krásne vonia
  • trochu mastnejší, ale nie je to problém
  • môže sa používať pred umývaním vlasov i po umývaní
  • Kallos Elixir Hair Beautifying Oil vyživujúci vlasový olej vlasy vyživuje, hydratuje a spevňuje, sú krásne lesklé, pevnejšie, pružnejšie a zdravšie

Mínusy:

  • nemajú pollitrové balenie :)
Nájdete ho v eshope Elnino, kde bežne stojí okolo 3,30 eur.


Patríte aj vy k fanúšikom tejto značky? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe