Ako som sa rozhodla mať krajšie obočie

16:08

Neviem, či som vám už spomínala príbeh, ako som sa rozhodla pre zmenu obočia. Pred stužkovou som sa bola dať namaľovať a pani, ktorá ma líčila, mi hneď povedala, že by som si mala niečo urobiť s obočím, lebo je nemoderné. Rozumej, v tom čase som ho mala husté a bohaté (niečo na štýl Brežneva a Cary Delevingne) a do toho okamihu mi ani len nenapadlo, že s ním nie je niečo ok. Poďakovala som sa a povedala, že nič s ním netreba. Lenže semienko pochybností bolo zasiate a ja som sa z nejakej bláznivej hlúposti rozhodla, že so ho vytrhám. Odvtedy som to oľutovala už nespočetne veľakrát, najmä preto, lebo teraz by som s ním nemala žiadnu prácu, len by som ho trochu očesala pomádou a bolo by. Miesto toho tie moje štyri chlpy zvýrazňujem ceruzkou a dúfam, že som sa tvarovo trafila na oboch stranách. Už nejaký ten piatok skúšam rôzne posilňujúce séra na obočie, aby som bola spokojnejšia. Zatiaľ som nešla do tých cenovo drahých, rozhodla som sa najskôr zaloviť v cenovo prijateľnejších vodách. A našla som tam sérum na obočie Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster, ktoré síce skôr účinkuje na riasy, ale trochu sa pohralo aj s mojím obočím. 



Sérum na objem a posilnenie mihalníc a obočia

Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster Sérum na objem a posilnenie mihalníc a obočia

Embryolisse
Sérum som začala používať pred dvomi mesiacmi, fotka pred použitím

Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster Sérum na objem a posilnenie mihalníc a obočia

Na riasy som mala viacero sér, z ktorých niektoré boli ozaj fantastické a riasy sa krásne predĺžili. Efekt však časom pominul, ak sa sérum nepoužívalo opätovne, ale videla som, že to funguje. Preto viem aj to, že musí byť niečo podobné na obočie, čo ho trochu posilní a zvýši množstvo chĺpkov. Rozhodla som sa vyskúšať Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster sérum na objem a posilnenie mihalníc a obočia, pretože doposiaľ je to pre mňa úplne neznáma značka a tak som nemala k dispozícii žiadne recenzie od iných zákazníkov. Bolo to ako plniť čistý hárok papiera svojimi dojmami a pocitmi.

Ako prvé musím vyzdvihnúť balenie. Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster je sérum určené na mihalnice aj obočie a na aplikáciu slúži kefka, aká sa používa pri klasických špirálach alebo transparentných géloch na obočie. Pracuje sa s ňou ľahko, máte istotu, že nič nestečie do oka alebo sa s tým budete babrať pol hodinu. Ide o redší gél, ktorý sa nanáša ráno aj večer. Ráno pred tým, ako sa líčite a večer potom, ako sa odlíčite. Pár razy som si ho dala aj na riasy a oči neslzili, nepálili, neboleli. Pokiaľ by som na ne nemala iné sérum, pokojne by som používala toto.

Ako som už spomenula, toto sérum som si nekúpila na vyživenie rias, ale predovšetkým na obočie. A čo som po dvoch mesiacoch zistila? 

EMBRYOLISSE ARTIST SECRET LASHES & BROWS BOOSTER

EMBRYOLISSE ARTIST SECRET LASHES & BROWS BOOSTER

  • začali mi rásť jemné chĺpky, nielen v obočí, ale aj nad a pod ním. Po dvoch mesiacoch ich je i niečo viac a stále mám pocit, že sa ešte nejaké objavujú.
  • niektoré chĺpky boli stále pomerne jemné a stále na všetky strany, takže moje obočie pripomínalo vrabčie hniezdo. Teraz sa trochu viac učlovečili, idú v jednej línii a obočie sa ľahšie upravuje.
  • chĺpkov je viac, obočie je bohatšie - nie je to síce také ako kedysi, ale zmena k lepšiemu nastala a tak budem s aplikáciou séra pokračovať aj po dvoch mesiacoch.
  • chĺpky sú pevnejšie a tie riedka miesta, ktoré ma privádzali do zúrivosti, sú akoby vyplnené. Obočie nerastie rýchlejšie ani nie je nijak dlhšie, no je bohatšie a vyživené, presne tak, ako som chcela.
Určite plánujem skúsiť aj iné séra na obočie, no s týmto som zatiaľ veľmi spokojná. Nečakala som zázraky, niečo také ešte asi nevymysleli, ale splnilo, čo sľúbilo. Určite mi pomohlo aj to, že som ho poctivo aplikovala dva razy denne (s výnimkou pobytu v nemocnici, tam som mala len nevyhnutnú kozmetiku a po operácii mi aj tak bolo všetko jedno) a pravidelne užívam aj vitamínové doplnky pre krásne nechty, vlasy a pleť. Cesta za mojím vysnívaným obočím je ešte dlhá, ale ide to :)

Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster Sérum na objem a posilnenie mihalníc a obočia nájdete v eshope Elnino, kde stojí niečo málo cez 16 eur. Ako som spomenula vyššie, tento raz som sa rozhodla skúsiť jedno z tých lacnejších sér, no nesklamalo ma a pokojne by som sa k nemu ešte časom vrátila.


Máte overené sérum na riasy a obočie, ktoré funguje? :)


 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe