Ako som spoznala Signoru od Farmasi

15:57

Značka Farmasi bola pre mňa neznáma do minulého roka. Spoznala som ju vďaka sestre môjho Riška, ktorá mi dala niekoľko výrobkov pod stromček a k narodeninám. Nebudem klamať, bola som k nej trochu skeptická, no jej Maskara Double Lash Extend ma presvedčila o jej kvalitách, dnes mám jej ďalšie balenie a neviem si ju vynachváliť. Je lepšia ako mnohé značkové maskary a tak mám v pláne skúsiť aj inú dekoratívku. Jedným z darčekov bola aj parfumovaná voda Signora Emerald, ktorá sa podľa popisu podobá na Lancôme La Nuit Trésor. Tú ešte nepoznám, od Lancôme milujem Idôle.


parfumovaná voda Signora Emerald

kozmetika Farmasi

Signora Emerald

Parfumovaná voda Signora Emerald od Farmasi

Som veľký nadšenec parfémov, čo o mne vie celá rodina. Nikdy nepohrdnem novým kúskom, musím ho hneď vyskúšať :) Moja zbierka obsahuje desiatky vôní, niektoré sa cenovo šplhajú k stovke, iné sú lacnejšie. Práve parfumovaná voda Signora Emerald Farmasi patrí k tým lacnejším, avšak rovno musím povedať, že sa stala aj jednou z mojich obľúbených. Rokmi som sa stala trochu náročnejšou pri výbere a mnohé vône som mala prvý aj posledný raz. Toto bude prípad, kedy by som sa na ďalšie balenie tešila.

V zelenej krabičke sa ukrýva minimalistický flakón so zlatým vrchnáčikom. Pôsobí mimoriadne jednoducho a nenápadne, sama by som sa po ňom v obchode asi neohliadla a teraz už viem, že by to bola škoda. Má štandardných  50 ml a nepôsobí masívne, takže sa v pohode vojde aj do kabelky alebo ruksaku. Hoci sa jedná o orientálnu vôňu (ja preferujem svieže kvetinové a ovocné, no v posledných rokoch si ma získava aj to orientálne), nie je to ťažký bolehlav. Naopak, je v ňom plno nehy a kvetov.

Zloženie parfumovanej vody Signora Emerald je nasledovné:
  • Vrch vône: hruška, marakuja 
  • Srdce vône: jazmín, ruža, vanilka 
  • Základ vône: jantár, pačuli, vanilka
Vôňa je pomerne sladká (nie však prehnane, tak akurát, aby ste sa cítili sexy, nie ako cukrová vata) a ja som ju používala v zime a teraz na jeseň, keď sa ochladilo. Jazmín popretkávaný vanilkou a pačuli vytvára harmonickú kompozíciu, vôňa nie je vôbec ťažká ani rušivá. Celkom milo ma prekvapila vôňa, vydrží voňať na pokožke niekoľko hodín, aplikovala som ju vždy ráno a poobede. 

K vôňam z katalógov (rátam tam aj Avon a Oriflame) vždy pristupujem opatrne, lebo sa niekoľkokrát popálila a nadšene som si kúpila vôňu, z ktorej sa vykľula čistá tragédia. Táto však dokázala veľmi milo prekvapiť a som rada, že sa parfumovaná voda Signora Emerald Farmasi ku mne dostala. Rada skúsim aj nejakú inú :)

Plusy:
  • balenie šikovné do kabelky
  • minimalistický, ale pekný obal
  • cena
  • Parfumovaná voda Signora Emerald od Farmasi je sladká orientálna vôňa, ktorá však nie je ťažká. Príjemným prekvapením je výdrž.
Mínusy:
  • nenašla som
 Vône Farmasi si môžete kúpiť za pomerne výhodné ceny (niektoré sa dajú kúpiť v akcii od cca 7 eur), viac informácií nájdete na stránke Farmasi.


Skúsili ste už niečo od tejto značky? :)





 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe