Bylinné tonikum pre krásnu pleť

16:27

Bez dobrého pleťové tonika to už v mojom veku nejde. Aj keď sa môže zdať, že pleťové tonikum je len obyčajný krok, ktorý sa môže vynechávať, opak je pravdou. Pleťové tonikum má v našej rutine dôležité miesto a pre pleť môže byť skutočným pokladom. V prvom rade vám môže pomôcť dočistiť pleť o odstrániť zvyšné nečistoty alebo make up. Dokáže pleť upokojiť, spevniť či stiahnuť póry a na záver ju ešte hydratuje. V dnešnej ponuke obchodov si nájdete tonikum podľa typu pleti, problému alebo zloženia. Kórejská kozmetika ponúka plno pleťových toník, ktoré prinesú malý zázrak z večera do rána a budete sa cítiť krásna a mladá. Pleťové tonikum (niekedy sa im povie toner, niekedy pleťové voda) používam ráno aj večer a v poslednom čase sa snažím kupovať kúsky naozaj jemné k pleti. Jedným z mojich obľúbencov je aj bylinné tonikum pre normálnu až zmiešanú pleť od Ryor, ktoré som si kúpila len tak zo zvedavosti a nakoniec milo prekvapilo. 


RYOR Cleansing And Tonization bylinné tonikum pre normálnu až zmiešanú pleť zloženie

RYOR Cleansing And Tonization bylinné tonikum pre normálnu až zmiešanú pleť

Ryor Cleansing And Tonization bylinné tonikum pre normálnu až zmiešanú pleť

Česká značka Ryor sa na mojom blogu neobjavuje prvý raz, mala som už niekoľko produktov. Naposledy som písala o pleťovom kréme s kyselinou hyalurónovou, ktorý si tiež získal kúsok môjho kozmetického srdca. Kupujem si ju už niekoľko rokov a väčšinou som bola s výrobkami spokojná. Aj preto som sa rozhodla, že vyskúšam niečo nové a voľba padla na Ryor Cleansing And Tonization bylinné tonikum pre normálnu až zmiešanú pleť. Bylinných toník a vôd miniem veľa, miešam s nimi aj prachové pleťové masky, takže spotreba je fakt veľká. Na toto som narazila náhodou a aj cena bola dosť priaznivá. 

Tonikum vyzerá krásne. Biely plastový obal má etiketu s kvetmi a pôsobí jemne, nežne a žensky. Vrchnáčik sa nešraubuje, len sa dvihne, takže som ho nemusela hľadať kolenačky po celej kúpeľni. Objem 200 ml patrí v mojej poličke k tým väčším, ale nesťažujem si, aspoň ho  hneď neminiem :) Má veľmi príjemnú bylinkovú vôňu, najviac cítim šalviu. Neobsahuje alkohol, takže pleť nevysušuje a nedráždi ju. 

Pleť si čistím dôkladne ráno aj večer. Najskôr použijem čistiaci olej alebo krém (prípadne ešte balzam), následne čistiaci gél a na záver ide pleťová voda. Môže sa to zdať zdĺhavé, ale na pleti sa rýchlo odrazí to, s akou láskou sa o ňu staráte a koľko času jej venujete. Následne ju rozmaznám pleťovým sérom (večer olejovým sérom alebo olejom) a pleťovým krémom. Samozrejmosťou je očný krém, na ten už roky nezabúdam. Toto tonikum do mojej rutiny zapadlo rýchlo.

Vďaka peknej vôni som sa na každé použitie tešila. Ryor Cleansing And Tonization bylinné tonikum pre normálnu až zmiešanú pleť prevoňalo môj večer (niekedy aj ráno) a pripravilo pleť na posledný krok. Pleť bola po použití matná, hodvábne jemná a svieža. Vôbec ju nedráždilo ani nevysušilo, osviežilo ju a zanechalo takú mäkkú a hladkú na dotyk. Zaradila som ho k pleťovým tonikám, ktoré si ešte kúpim, lebo bola radosť používať ho. A v akcii  vás nevyjde ani 5 eur :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dosť veľké tonikum za fajn cenu
  • krásne vonia
  • neobsahuje alkohol
  • nevysušuje, nedráždi pleť 
  • pleť zanecháva čistú, hodvábne jemnú a mäkkú, sviežu a pripravenú na ďalšiu starostlivosť
  • radosť používať
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Notino.  


Máte svojho obľúbenca od značky Ryor? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe