Riasenka na Zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom od Schminka

16:15

Keď mi minulý mesiac pristála v maily ponuka na spoluprácu s českou značkou Schminka, neváhala som. Pozrela som si na internete, aké krásne produkty má v ponuke (unesená som bola zo sviečok či šumiviek do kúpeľa)  a musela som súhlasiť. Čoskoro mi domov prišla ich úplná novinka,  riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom, ktorá sa dá momentálne kúpiť za uvádzaciu cenu. Schminka nevyrába len dekoratívku, ale aj mydlá, sviečky, balzamy na pery, šumivé gule do kúpeľa a ďalšie produkty. Jej domovom je obec Horky u Čáslavi  a stojí za ňou pani doktorka Jana Cibulková. Kozmetiku vymýšľa a kontroluje celý priebeh tvorby produktov, čo sa mi zdá obdivuhodné. Značka ponúka zapekané očné tiene, púdre a guľôčkové púdre (tie si inak môžete namiešať podľa vlastných preferencií!), ktoré sa dajú používať za sucha aj za mokra, čím môžete dosiahnuť jemné alebo naopak, výrazné dlhotrvácne líčenie. Myslím si, že o Schminke som povedala už dosť a je čas povedať si niečo aj o riasenke :)


Schminka riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom zloženie

Schminka riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom

Schminka riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom

schminka riasenka

Schminka riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom

O tom, že môj rok 2022 je dosť ťažký, som už niekoľkokrát písala. Po operácii som mala niekoľko dní, kedy som zvládla len trasu izba - kúpeľňa, prípadne izba obývačka, lebo koleno začalo bolieť. Ešte mesiac po operácii som chodila ako Quasimodo a modlila sa, aby som už zasa bola v normálnom režime. A potom som si predstavila, že druhá operácia prinesie tie isté momenty a okamihy zúfalstva, hnevu a ľútosti... Našťastie, odkedy som mohla začať zaťažovať nohu, začali sme s Riškom chodiť na prechádzky. Najskôr len pár metrov, teraz už bez problémov niekoľko kilometrov. Vždy, keď ideme von, namaľujem sa. Teraz navyše chodím denne na rehabilitácie, tak si oči maľujem každé ráno. Po toľkom čase doma si to užívam a aj preto som mohla začať používať moju novú schminku hneď, ako prišla :) A poviem vám, že Schminka riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom bola milým prekvapením od prvého použitia. 

Riasenka na zväčšenie objemu je pekná a svojím vzhľadom mi pripomenula jednu riasenku od Gosh, ktorú som nedávno minula. Ružový obal a čierny vrchnáčik je super kombinácia, pretože je ženská, neprehliadnuteľná a nežná. Kefka má veľa štetiniek, dobre sa s ňou pracuje od prvého použitia. Nenaberie sa na ňu zbytočne veľa farby a od začiatku vôbec nelepí riasy (klobúk dolu, to neznášam). Najradšej ju nanášam v dvoch vrstvách, kedy pekne vynikne jej výrazná čierna farba. V jednej vrstve sú riasy menej výrazné, no dve vrstvy, prípadne  tri im dodajú výrazný vzhľad.

Riasenka je predovšetkým na zväčšenie objemu, ale ako môžete vidieť na fotkách, okrem objemu dodá riasam aj peknú dĺžku (odfotila som ju v dvoch vrstvách). Sú krásne, pretože sú výborne oddelené, objemné, dlhé a som spokojná. Ako môžete vidieť, na riasach sa nerobia hrudky, čo bol ďalší bonus. Neznášam totiž, ak hrudky počas dňa opadávajú a urobia na lícach bojové pomaľovanie. S touto riasenkou to vôbec nehrozí a počas dňa pekne drží, nerozmazáva sa, neotláča sa, drží. 

Keďže na rehabilitáciách mám pol hodiny cvičenie, kedy celkom parádne dostávam do tela, vyskúšala som, ako to s ňou vyzerá, keď sa mi potia ešte aj vlasy a dych chytám ďalším 15 minút, keď ešte ležím na magnetoterapii a laseri. Riasenka nie je vodeodolná, čiže ak náhodou trochu zmoknete, môže sa stať, že líčenie už také pekné nebude. Ale pri cvičení a potení sa mi zatiaľ ani raz nestalo, že by sa otlačila alebo rozmazala. Môj Richard mi každé ráno kladie otázku, na čo sa maľujem, keď idem cvičiť. Keďže je to momentálne jeden z mála mojich sociálnych kontaktov, tak preto - to je moja odpoveď, aj keď on v nej žiadnu logiku nevidí. Nevadí, iné ženy mi porozumejú :) Veď čo ak stretnem svoj osud a práve ten by som mala stretnúť čo najkrajšia? 

Od Schminky mám obe ich riasenky, malú do kabelky (o nej vám poviem pár slov čoskoro) a túto na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom. Priznám sa, že som nevedela, čo od nej čakať, ale som veľmi spokojná. Sadli sme si okamžite, dobre sa odličuje, nedráždi mi oči, netrápi ma pri cvičení a je roztomilá. Skvelá práca Schminka, teraz by ste mohli vymyslieť aj nejakú na predĺženie, to budem mať riasy ako bábika :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dobrá kefka
  • môžete ju bez problémov vrstviť
  • nedráždi oči
  • dobre sa odličuje
  • Schminka riasenka na zväčšenie objemu rias s okamžitým efektom v dvoch vrstvách dodá pekný objem aj dĺžku, riasy nelepí, nerobia sa hrudky, vydrží bez otláčania a rozmazávania celý deň
Mínusy:
  • nenašla som
Riasenku nájdete v eshope Schminka, kde je momentálne za uvádzaciu cenu 177 Kč.


Poznáte túto značku? Skúsili ste jej kozmetiku alebo vám skôr učarovali sviečky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe