Powder Puff Lippie od NYX aneb nový rúž v mojej zbierke

17:54

Moja zbierka rúžov počas pandémie nerástla. Keďže som dodržiavala stanovené podmienky, pod rúškom som nosila maximálne balzam alebo olej na pery. Prišlo mi úplne zbytočné maľovať sa, dokonca som v tomto období prestala používať očné tiene alebo lícenky. Postupne sme však prechádzali na "normálny" režim a tak som opäť veselo začala rúžovať. Svet na ružovo a moje pery rôzne :) Niektoré obľúbené kúsky už museli do koša, lebo boli otvorené pridlho, a tak sa vytvoril priestor na nové. Ako som sa tak motala rôznymi stránkami, našla som zaujímavo vyzerajúci kúsok Powder Puff Lippie od NYX. Tak som si povedala, že skúsim, lebo taký som ešte ozaj nemala. 


NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie zloženie

NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie matný rúž

NYX Powder Puff Lippie

NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie swatch



NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie 

Tak, ako som kedysi po matnom rúži ani nesiahla, si dnes líčenie bez neho neviem ani predstaviť. Ak sa vám dostane do rúk kvalitný kúsok, dokáže vykúzliť dlhotrvácne líčenie bez vysušovania pier s nádherným matným finišom. Mám viacero rúžov, ktoré toto dokážu a prikupujem si k nim ďalšie odtiene, lebo viem, že sa na ne môžem spoľahnúť. Občas ale potrebujem aj niečo nové a iné, aj preto som siahla po matnom rúži NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie v neodolateľnom odtieni Squad Goals. Milujem ružové pery a keďže ružových odtieňov je ako v mori rýb, nikdy sa s nimi nudiť nebudete. Každý deň môže byť ružový iným spôsobom.

Rúž Powder Puff Lippie  už na prvý pohľad úplne iný ako všetky moje rúže. Jeho obal nie je klasický pevný plastový, ale je to taká milá malá tuba, ktorá je mäkká a v ruksaku sa tak nejak ľahšie prispôsobuje stiesneným podmienkam (fakt neviem, ako je to možné, ale stále je plný). Vyzerá rozkošne a asi aj preto mi padol do oka. Je iný a to sa mi páči. Rovnako iný je hneď, ako dáte dole vrchnáčik. Na aplikáciu neslúži klasický šikmý aplikátor alebo ten štetček (ako inak ho pomenovať?), ale vankúšikový aplikátor, ktorý vyzerá ako malý obláčik. 

Chvíľku mi trvalo, kým som sa s aplikátorom naučila pracovať. Bolo to trochu ťažšie, ako som predpokladala, ale nakoniec sa mi to zapáčilo a dnes to ide ľahko, rýchlo a precízne. Milujem jeho  maslovú textúru, ktorá krásne vyzerá, úžasne zafarbí pery a vyzerá výborne. Odtieň Squad Goals je ružová, do ktorej som sa okamžite zbláznila a som rada, že som siahla po nej, lebo je správne výrazná, taká romantická a svedčí mi aj teraz, keď som po zime úplná bleduľa. Z matného rúžu Powder Puff Lippie som nadšená, no jedno mínus by sa našlo - výdrž nie je až taká super. 

Teda, aby som bola presnejšia, rúž sa ľahko otiera. Keď pijete alebo jete, pomaly mizne a je potrebné ho upraviť, aby boli pery zasa krásne ako predtým. Nie je to také, že by sa vcucol do pier, ľahko sa zotrie a zanechá po sebe odtlačok. Je to asi jediné mínus na inak perfektnom matnom rúži. Ak hľadáte rúž, ktorý vydrží dlhé hodiny, tento to nebude. No ak hľadáte krásny rúž, ktorý nevysušuje pery a na perách vyzerá super, vyskúšajte ho. Nosím ho rada, lebo tá ružová je proste top!

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • zaujímavý aplikátor
  • rúž sa dobre nanáša
  • výborná textúra
  • nádherný odtieň
  • nevysušuje pery
  • líčenie s ním ma baví, je celkom iný a pery sú po nalíčení krásne
Mínusy:
  • ľahko sa otiera pri jedle a pití, nemá takú výdrž a je potrebné častejšie ho opraviť
Nájdete ho v eshope Elnino, kde stojí necelých 9 eur. 

Ktorý rúž od NYX patrí k vaším obľúbeným? :)






 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe