Záplava ružovej so Schminkou, ktorá poteší každú ženu

13:57

Každý rok je niekoľko dôvodov, prečo obdarovať ženy v našom okolí. Sú to meniny, narodeniny, Vianoce, Deň žien, Deň matiek alebo darček k nejakému peknému úspechu. V neposlednom rade je tu aj možnosť obdarovať samú seba, lebo niekedy si to naozaj zaslúžime. Sú chvíle, kedy si musíme urobiť radosť a ja vtedy najviac nakupujem knihy, kozmetiku, šaty, parfémy a v poslednom čase aj veci na pečenie, lebo ma to začalo neskutočne baviť :) Dnes by som vám rada ukázala roztomilú darčekovú sadu, ktorú môžete darovať ako sama sebe, tak aj svojej maminke, kamarátke, sestre alebo kolegyni. Je od Schminky a ja som sa zaľúbila ako na prvý pohľad, tak na prvé ovoňanie. 


Schminka  Ružový darčekový balíček Láska

Schminka  Ružový darčekový balíček Láska

Schminka  vonná sviečka Láska

Schminka glycerínové mydlo Láska

Schminka  Ružový darčekový balíček Láska

Tento darčekový balíček som dostala od Schminky na Vianoce a veľmi preveľmi som sa z neho tešila. Jednak preto, lebo ja a ružová ide (prekvapivo) k sebe  a sú v ňom samé dobré veci, ktoré som využila na 100%.  Schminka  Ružový darčekový balíček Láska obsahuje glycerínové mydlo a prírodnú sviečku s vôňou ruží a myslím si, že to je darček ako stvorený pre každú ženu. Navyše je priaznivá aj cena, pretože v prepočte vás balíček nevyjde ani na 10 eur. 

Chcela som vám o ňom písať už na Valentína (ružová a Valentín k sebe pekne pasujú), ale v tom čase som ležala s koronavírusom a vysokými teplotami v posteli, takže som všetky svoje plány musela trochu poposúvať. Nakoniec som si povedala, že keď už to nevyšlo na sviatok zamilovaných, bude to ku Dňu žien, lebo vtedy si nejakú drobnosť zaslúžime a možno vás tým trochu inšpirujem:) No a teraz sa poďme pozrieť na to, čo ružový darčekový balíček Láska ponúka:
  • začnem sviečkou, lebo sviečky milujem a horia mi od septembra, keď sa vkradnú chladné večery, až do apríla, kedy sa zasa začne otepľovať. Plamienok sviečky je pre mňa magický, nevyžaruje len teplo a svetlo, ale aj akýsi zvláštny druh pokoja, ktorý v dňoch plných stresu potrebujem. Vonná Sviečka Láska je vo veľmi peknom sklenom pohári s mandalou pre šťastie a odložila som si ho, lebo sa mi ozaj páči. Momentálne si doň ukladám gumičky do vlasov, ale časom sa mu nájde určite iné využitie :) Sviečku môžem len odporúčať (koniec koncov, nie je moja prvá, o tej ste si mohli prečítať tu), pretože má nádhernú kvetinovú vôňu, vydrží horieť 50 hodín a horí výborne, neostáva po nej takmer žiaden vosk. Pekne prevonia vzduch v mojej spálni a vôňa sa ťahá aj po schodisku, takže keď idem po schodoch, víta ma ružová vôňa, ktorá zlepší náladu. Takýchto sviečok nikdy nie je dosť! A ak by ste si ju chceli kúpiť samostatne, prípadne inú vôňu, stojí 140 Kč.
  • druhým produktom v balíčku je glycerínové mydlo, ktoré si na mne obľúbil aj môj partner a vždy mi povie, ako krásne voniam :) Jeho nádherná vôňa však nie je jediným pozitívom. Mydielko v tvare srdca pekne vyzerá a ozdobí kúpeľňu. Vytvára jemnú krémovú penu, ktorá šetrne čistí pokožku bez toho, aby ju vysušila a spôsobila pocit pnutia. Po sprche alebo kúpeli sa cítim sviežo a pokožka jemne vonia po ružiach. Vybrať si môžete mydlo v tvare srdca alebo kryštálu a neviem sa rozhodnúť, ktoré je krajšie. Vyjde vás na 75 Kč. 
Vďaka vôňam a vzhľadu sú (nielen) mydlá a sviečky ideálnym darčekom a už nie raz som na blogu ospevovala Schminku. Odporúčam aj jej špirály, ktoré sa mi už takmer minuli a odporučila som ich aj kamoškám. Ružový darčekový balíček Láska nájdete v eshope Schminka za 222 Kč, čo je necelých 10 eur. 

Rady darujete svojim blízkym a známym darčekové balíčky? Alebo vsádzate na niečo iné? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe