Pripravená na každý čas - nečas so Schminkou

19:02

Jeseň a zima majú svoje čaro, ale nie som ich veľkým fanúšikom. Dni sú skoro tmavé, chýba mi slnko, večne mám studené ruky a nohy, vietor potrápi pleť i pery, prší, sneží, zasa prší, občas sa do duše vkradne nejaký tieň a tak. Hoci ich neobľubujem, snažím sa urobiť si vždy nejakú malú radosť. Pomôže dobrá kniha, niečo sladké, prechádzky v prírode, sviečka na stole, nohy pod stolom a dobrá hudba. V dnešnej recenzii by som vám rada ukázala tri kúsky od Schminky, z ktorých dva spríjemnia čakanie na jar a tretí naplno využijem v lete :).


Schminka Vyživujúci balzam na pery s konopným olejom zloženie

Schminka Vyživujúci balzam na pery s konopným olejom

Schminka Vyživujúci balzam na pery s konopným olejom

Schminka mi minulý rok poslala balíček na testovanie, kde bola vynikajúca riasenka na zväčšenie objemu, ktorú používam už niekoľko mesiacov a stále ma neomrzela. Okrem nej bolo toho v balíčku omnoho viac a musím povedať, že v eshope mám ešte niekoľko horúcich favoritov, ktorých by som si rada kúpila. Lákajú ma aj viaceré balzamy na pery, pretože som skúsila Schminka Vyživujúci balzam na pery s konopným olejom a už nie je - minula som ho do dna. 

V jednoduchom plastovom obale je 4,5 gramu zeleného balzamu na pery, ktorý pripomína Shreka :) Našťastie, len farbou, pretože celkom príjemne vonia a v ústach nezanecháva žiadnu nepríjemnú pachuť. Vysúva sa a k jeho veľkým výhodám patrí konzistencia - balzam je mäkší, ľahko kĺže po perách a najradšej som ho nosila všade so sebou. Nemá úplne prírodné zloženie, no nájdete sú výživné oleje a vosky. 

Môžete ho používať denne, pretože pery hydratuje, zjemňuje a ochraňuje pred negatívnymi vplyvmi počasia (najmä v prípade chladného a veterného počasia). V prípade, ak máte pery popraskané alebo vás potrápi opar, vyživujúci balzam s konopným olejom upokojuje a urýchľuje regeneráciu. Použiť ho môžete aj pri chrípke, kedy je pokožka okolo nosa červená a boľavá. Keď som ho zbadala prvý raz, nevedela som, čo čakať, no milo prekvapil. A keďže som ho celý minula, pozriem sa na balzam na pery s kakaovým maslom, vyzerá super :) A aby som nezabudla, stojí 95 Kč.

Schminka Sviečka kivi hrozno

Schminka Sviečka kivi hrozno

Schminka Sviečka

Schminka Sviečka Kivi-hrozno

V balíčku som si našla sviečku Kivi a hrozno, no v ponuke nájdete mnohé zaujímavé vonné sviečky, ktoré sú balené v pekných sklených pohárikoch. Odkladám si ich, lebo sa do nich dajú uložiť rôzne drobnosti a často mi poslúžia aj ako stojan na perá, ceruzky, štetce a podobne. Ak milujete sviečky, tak tieto od Schminky odporúčam všetkými desiatimi. Krásne vonia hneď, ako ju otvoríte. To si poviete, že jeeee. A potom, keď ju zapálite, sa jej lahodná a pekná vôňa šíri priestorom a prevonia ho. Bonusom je, že sviečka výborne vyhorí. Mám ešte jednu, s vôňou ruží a neviem sa dočkať, kedy sa k nej dostanem. Sviečky z prírodných voskov stoja rôzne a sú tiež súčasťou darčekových balíčkov. 

Schminka Baked minerálny kompaktní púder

Schminka Baked minerálny kompaktní púder zloženie

Schminka Baked púder

Schminka Baked minerálny kompaktní púder

Púder považujem ako majiteľka zmiešanej pleti za nevyhnutnosť. Pokiaľ ho nepoužijem, netrvá dlho a moja T zóna sa leskne ako diskoguľa. Baked kúsky mám rada, najmä tiene, no rozhodne nepohrdnem ani púdrom. Schminka mi poslala Baked minerálny kompaktní púder v odtieni 02, ktorý je trochu tmavší a naplno ho využijem najmä v lete, no stihla som ho pár razy použiť a môžem o ňom povedať:
  • že sa jedná o púder, ktorý má stredné/vyššie krytie a tak spolu s make-upom dokáže prekryť rôzne fliačiky alebo nedokonalosti
  • že sa dobre aplikuje a na tvári zanecháva príjemný matný finiš
  • že pôsobí na pleti pekne, udržuje ju matnú dlhé hodiny
  • že sa môže používať i za mokra, kedy je to vlastne ľahší make up
  • že obal je naozaj pevný a púder dobre chráni (chýba síce zrkadielko a malý štetec alebo labutienka, ale nie je to veľký problém)
Púder stojí 155 Kč a vybrať si môžete svetlejší a tmavší odtieň alebo kompaktný púder s kyselinou salicylovou. 

Z dnešnej recenzie ma úplne nadchla sviečka, tá bola nádherná a neviem sa dočkať, kedy skúsim ďalšie vône. Nabudúce vám prinesiem článok o darčekovom balíčku Láska, ktorý je ako stvorený na valentínsky večer :)


Oslovili vás produkty od Schminky? Čo by ste chceli vyskúšať?

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe