Podkladová báza, ktorá sa jagá ako zlato

17:37

Odkedy chodím na rehabilitácie a fyzioterapiu, trochu častejšie siaham po make-upe. Vlastne sa na to celkom teším, lebo veľmi teraz medzi ľudí nechodím a tak si každé líčenie užívam :) Na Vianoce som po roku siahla aj po očných tieňoch a moji drahí si ani nevedeli predstaviť, akú radosť z toho mám. Raz darmo, keď je žena dlhšie doma, chýba jej ten pocit, keď sa pekne oblečie, učeše a namaľuje. Moje cesty obyčajne vedú len na polikliniku, do nemocnice, lekárne, prípadne na nákup. To nie je veľká výhra, že? Ale verím, že konečne mi svitá na lepšie časy a všetko bude v poriadku. Alebo aspoň o niečo lepšie. Keď som zistila, že z mojej podkladovej bázy pod make up neostalo takmer nič, začala som googliť, akú by som chcela. Voľba nakoniec padla na značku NYX, ktorú netreba nijak zvlášť predstavovať. Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza na prvý pohľad nevyzerá, že by bola ideálna aj pre zmiešanú pleť, no nakoniec sa ukázala ako skvelý pomocník. 


NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza zloženie

NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza  ingrediencie

NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza

NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza 

Podkladové bázy sú pre moje líčenie dôležité. Mám zmiešanú pleť, takže moja T zóna sa môže lesknúť ako diskoguľa, pokiaľ sa o ňu poriadne nepostarám. Kedysi som z toho bola veľmi nešťastná, lebo som nevedela vybrať správnu kozmetiku a líčenie nevyzeralo pekne viac ako pár hodín. Našťastie, rokmi a mnohými prečítanými recenziami som zmúdrela a naučila som sa kupovať si stále lepšiu a lepšiu kozmetiku. NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza nemusí na prvý pohľad vyzerať ako ideálna báza na zmiešanú pleť. Rýchlo som však prišla na to, že hoci nie je zmatňujúca, moja zmiešaná pleť ju miluje.

Prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou, pretože je naozaj krásna. Sklený obal so zlatým vrchnáčikom ukrýva bázu s čiastočkami zlata a na slnku sa nádherne leskne. Má 22 ml a na aplikáciu slúži malá špachtlička, ktorá drží na vrchnáčiku. Žiadna tuba, žiadna nuda, len krásna a žiarivá podkladová báza. Svojím vzhľadom si ma okamžite získala a bol čas pozrieť sa aj na ďalšie jej vlastnosti.

NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza nemá výraznú vôňu, je ľahká, príjemná a pri aplikácii si ju ani neuvedomujem. Čo ma celkom prekvapilo, je konzistencia. Je redšia a ľahká, ale taká ťahavá. Zo špachtličky sa ťahá, ale nie je to problém, aplikácia je napriek tomu celkom jednoduchá a rýchla. Za svoje vlastnosti a účinky nevďačí len zlatu, ale aj medovému extraktu, kyseline hyalurónovej, kolagénu a výťažkom z jazmínu a levandule. Po aplikácii ju nechám chvíľu uschnúť, no na pleti ostáva mierne lepkavý pocit. 

Ako som už spomenula, mám zmiešanú pleť, teda mastnú T zónu a suchšie líčka. Táto báza mi veľmi vyhovuje, používam aj púder a fixačný sprej, vďaka čomu vydrží líčenie dlhé hodiny. Niekedy je to aj 6 - 7 hodín, potom mi stačí len zmatňujúcim obrúskom odsať maz z nosa a čela. Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza pekne vyhladí póry a jemné linky alebo vrásky, takže pleť je jemná a vyhladená. Make up na ňu výborne priľne (možno aj preto, že je trochu lepkavá) a pleť žiari, je hydratovaná a  svieža. Keď nanesiem make up, vyzerá žiarivo a sviežo, nie mastne. Púder to celé vyšperkuje a fixačný sprej zafixuje. Pleť nie je zaťažená a neupchávajú sa póry.

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • jemne vonia
  • zaujímavá konzistencia
  • so zlatom, krásne sa leskne
  • ľahko sa aplikuje
  • NYX Vyhladzujúca a osviežujúca podkladová báza pekne vyhladzuje jemné linky, vrásky a póry, pleť je jemná a make up na ňu výborne priľne. Líčenie vydrží pekné dlhé hodiny a pleť pôsobí sviežo
Mínusy:
  • treba si zvyknúť, že pleť môže byť trošku lepkavá
Nájdete ju v eshope Elnino, kde bez zľavy stojí necelých 18 eur.


Akú pleťovú bázu používate a nedáte na ňu dopustiť? :)



 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe