Ruža a konope - vynikajúca kombinácia

12:29

Existovať so zmiešanou pleťou, ktorú trápi aj akné, nie je jednoduché. Keď som bola mladšia, mnohokrát som zvolila zlú kozmetiku. Jednak preto, lebo som nemala k dispozícii toľko informácií ako teraz a jednak bol menší výber kozmetiky. Dnes, keď sa pomaly, ale isto blížim k ďalším narodeninám, si kozmetiku vyberám omnoho dôslednejšie. Je to vidieť, pretože v mojom košíku často končí prírodná alebo kórejská kozmetika, ktoré dokážu malé zázraky. Minulý rok som narazila na  hydratačný pleťový krém Ruža a Konope od Mylo, ktorý sa mi zapáčil tak, že dnes mám ďalšie balenie a ďalšie si určite kúpim zasa. Primárne je určený na suchú a dehydrovanú pleť, no keď som skúsila vzorku, vedela som, že bude aj pre mňa.


Hydratačný pleťový krém Ruža a Konope Mylo zloženie

Hydratačný pleťový krém Ruža a Konope Mylo

Hydratačný pleťový krém

Hydratačný pleťový krém Ruža a Konope Mylo

Priznám sa, že bez vzorky by som si ho asi nekúpila. Predsa, keď som si prečítala, že je vhodný pre suchú, dehydrovanú a zrelšiu pleť, povedala som si, že pre mňa nebude. Lenže potom som si pri jednej z mojich objednávok našla vzorku a skúsila som ho. Bola to láska na prvé použitie a ovoňanie a krátko na to som si ho objednalaHydratačný pleťový krém Ruža a Konope Mylo si ma získal, preto som ho objednala zasa a rozhodne sa k nemu ešte vrátim. 

V peknej papierovej krabičke je fľaštička z tmavého skla s pumpičkou na dávkovanie. Mylo má krásne minimalistické obaly, zamilovala som sa do nich už pred rokmi a stále tvrdím, že patria k tým najkrajším. Objem 50 ml je taká tá klasika, na ktorú som zvyknutá. Krém je vhodný na pleť i dekolt, nechala som si ho ako denný (ale pokojne ho môžete používať aj večer) a vydržal mi niečo okolo dvoch mesiacov (keby som ho nenanášala na krk a dekolt, bolo by to dlhšie). 

Jeho konzistencia nie je hustá, dobre sa rozotiera aj vstrebáva bez toho, aby po ňom ostal mastný film. Začala som ho používať minulý rok, keď už bolo teplo a pleť ostávala matná a svieža, skvelo sa osvedčil aj v chladnejšom počasí, kedy pleť potrebuje naozaj poriadnu starostlivosť. Vonia príjemne, jemne, ľahká vôňa poteší vaše zmysly a spríjemní ranný či večerný rituál. Aplikujem ho na pleťové sérum a výsledkom je svieža, hydratovaná pleť. Obsahuje maškrty ako bakuchiol, extrakt zo zeleného čaju, goji, amarant, kyselinu hyalurónovú rastlinného pôvodu a hydrolát z bielej ruže. Táto kombinácia je zárukou toho, že pleti dávate to najlepšie. 

Ako som spomenula, používala som ho na tvár, krk i dekolt, keďže po tridsiatke  na nich môže byť pribúdajúce roky ľahšie vidieť. Tento krémik vyzerá nenápadne, ale vynikajúco hydratuje pleť. Ostáva vyživená, jemná a vypnutá, póry nie sú upchaté. Nevznikajú nové nedokonalosti a ak sa náhodou nejaká objaví, rýchlejšie zmizne. Celkovo je tento krém vynikajúci, vyhovuje mi konzistencia i to, že ho môžete používať na krk a dekolt. Od Mylo je to môj prvý pleťový krém a rada by som si tento rok kúpila aj pleťový krém ruža a granátové jablko. A tiež očný krém ruža a čerešňa, čítala som naň plno chvály :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vhodný na tvár, krk a dekolt
  • primárne určený na suchú, dehydrovanú a zrelšiu pleť, no sadol aj mojej zmiešanej
  • neupcháva póry
  • vhodný na ráno i večer
  • Hydratačný pleťový krém Ruža a Konope Mylo veľmi dobre hydratuje pleť, zanecháva ju sviežu, hodvábne jemnú a pevnejšiu, postará sa aj o krk a dekolt
Mínusy:
  • nenašla som
Hydratačný krém ruža a konope nájdete v eshope Mylo alebo v partnerských predajniach, kde stojí 23,40 eur. 


Zaujal vás tento krém od Mylo? Alebo ste skúsili niečo iné? :)




 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe