Omladzujúce sérum s ružami

11:57

Stáva sa vám občas, že máte pocit, akoby na vás padal celý svet? A potom máte neodolateľnú chuť ujsť, všetko nejakým spôsobom zmeniť? Istú dobu som ten pocit mala stále. Bolo to v čase, keď som už nevládala, v práci som robila za dva a pol človeka, nespala som, nejedla som, nežila som. Len som prežívala a čakala. Vtedy som si omnoho častejšie robila radosť drobnými nákupmi. Keď som ostala na PN-ke a prišli operácie, tá radosť musela prísť o kúsok častejšie. A bolo jedno, či je to čokoláda, dobrý film, karamelky alebo niečo iné. Nebolo to ľahké a stále nie je. Nechcem sa však sťažovať, pretože napriek tomu všetkému môže byť horšie. Mám milujúcu rodinu, partnera, strechu nad hlavou, nehladujem a mám svoje mačky a knihy. A v neposlednom rade aj kozmetiku. Keď som si potrebovala urobiť radosť pred nedávnom, voľba padla  na omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou. Zapáčilo sa mi vzhľadom, no ponúka viac ako len pekný obal.

 
Purity Vision Omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou zloženie

Purity Vision Omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou

Purity Vision pleťové sérum

Purity Vision Omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou

Česká značka Purity Vision si ma získala už dávno na svoje masielka, kávové peelingy alebo marocký íl a oleje. Keďže ju môžete nájsť aj v eshopoch, aj v DM-ke, ľahšie sa k nej dostane každý. Vždy sa pri jej produktoch rada zastavím, už dlhšie obdivujem niektoré pleťové vody (mala som už tri a musím povedať, že sa na ne zvyká rýchlo) a som si istá, že čoskoro sa moja zbierka zasa rozrastie. Purity Vision Omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou som si obľúbila hneď a zistila som, že v ponuke je aj levanduľové verzia. Tú musím mať.

Pleťové sérum považujem za akýsi grál anti age starostlivosti. Používam ho ráno aj večer, starostlivo si vyberám podľa ingrediencií a na pleti to je vidno. Pleťové sérum je nabité aktívnymi látkami a tak ľahšie bojuje s problémami, ktoré pleť trápia. Omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou je krásne. V obchode mi do oka padla krabička, no sklený obal ničím nezaostáva. Na dávkovanie slúži šikovná pumpička, vďaka ktorej ho miniete naozaj do poslednej kvapky. Dnes ráno som sa o tom presvedčila (a tak je čas na nákup). Obal aj krabička sú posiate ružičkami a ružová farba je ženská, nežná. Naozaj elegantné a krásne. Nedivím sa, že v tomto prípade nakupovali oči. 

Ak obľubujete voňavú pleťovú kozmetiku, prídete si na svoje. Sérum vonia krásne po ružiach, nie je to žiadne umelá alebo ťažká vôňa. Naopak, je ľahká, svieža a spríjemní starostlivosť o pleť. Konzistencia je redšia gélová a mierne lepivá. Na pleti sa s tým dá bojovať ľahko - pred použitím séra ho navlhčite pleťovou hmlou, aplikujte ho na tvár a dekolt a nechajte dobre vsiaknuť. Potom pleť neostane lepkavá a nebudú sa tvoriť žmolky. Pri tomto postupe môžem po chvíli aplikovať krém (prípadne aj make up, ak je treba) a pleť nie je zaťažená, lepkavá, iba spokojná a krásna. 

Purity Vision Omladzujúce ružové sérum s kyselinou hyalurónovou som si obľúbila okamžite. Pleť veľmi dobre hydratuje, regeneruje a upokojuje. Neupcháva póry, takže je vhodné aj pre zmiešanú pleť, nedráždi ani očné okolie. Pleť vyhladzuje, napína a je sviežejšia. Môže sa používať ráno aj večer (nechávam si ho na ráno, večer obľubujem olejové séra) a o pleť sa postará dobre, výsledky vidno veľmi rýchlo. Uznávam, že som si ho kupovala preto, lebo dobre vyzeralo :) Vedela som však, že Purity Vision ponúka čistú prírodnú kozmetiku, preto som očakávala len to najlepšie. A tak aj bolo. 

Plusy:
  • krásna krabička aj obal
  • šikovná pumpička na dávkovanie
  • krásne vonia
  • konzistencia je redší gél (síce trochu lepí, ale stačí ho aplikovať na navlhčenú pleť a je to v poriadku)
  • nežmolkuje, nedráždi ani očné okolie
  • vhodné na ráno i večer
  • veľmi dobre hydratuje, upokojuje a regeneruje pleť, zanecháva ju hodvábne jemnú, vypnutú, pevnejšiu a pružnejšiu
  • neupcháva póry
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho priamo v eshope Purity Vision alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 15,99 eur za 50 ml (čo je tiež paráda).


Skúsili by ste radšej ružové alebo levanduľové sérum od Purity Vision? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe