Fialový parfum plný lásky

17:40

Viete, čo je naozaj úžasné? Ten pocit, keď pomaly, ale isto vyhrávate nad chorobou, úrazom alebo zranením a postupne sa zasa tešíte z vecí, na ktoré ste nemali čas, chuť, náladu alebo energiu. Minulý rok, keď som mala plno zdravotných ťažkostí a pridali sa aj operácie, som často upadala do zlej nálady, smútku. Bolo ta dlhé, náročné a ťažké obdobie. Teraz však konečne prichádza nádej (inak to ozaj pomenovať neviem), zasa ma omnoho viac baví písať na blogu, len tak si posedieť v prírode alebo v parku. Je úžasné zasa si užívať maličkosti, dokázať sa prejsť po vlastných nohách bez bolesti (okej, to ešte nie je úplne pravda, ale bolí to menej) a nadýchnuť sa z plných pľúc. Konečne prišla aj jar a je čas na nový parfém. Než prídu horúčavy, bude tento fešák dokonalým spoločníkom.


Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Purple zloženie

Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Purple

Yves Rocher So Elixir Purple

Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Purple

Už veľa veľakrát som písala o tom, že vône od Yves Rocher sú mojou slabosťou. Keď sa objaví nejaká novinka, musím ju ísť hneď ovoňať a obyčajne aj kúpiť (dopadlo to tak pri vôni Verte Envoléé aj Sur La Lande, okamžite ma očarili). Dnes však bude reč o vôni, ktorá je v ponuke tejto značky už pár rokov a za ten čas sa mi nielenže nezunovala, ale naopak, ešte viac som sa do nej zbláznila. Ak hľadáte vzrušujúcu, ženskú a brutálne opojnú vôňu, tak ona bude pre vás ako stvorená. Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Purple je skrátka taká... dokonalá. 

Niekedy nakupujem v eshope a idem pritom naslepo. Vyberám očami alebo podľa popisu, už sa v nich orientujem celkom dobre. So Elixir Purple mi do oka padla svojím vzhľadom, no treba povedať, že krásne sú všetky tri vône So Elixir. Tvorcami tohto radu sú Marie Salamagne a Olivier Cresp a treba im zatlieskať, pretože urobili kus dobrej roboty. Fialový flakón ukrýva 50 ml voňavej tekutiny, ktorá rozjasní každý deň. 

V tejto vôni sa spája tuberóza s vetiverom, dopĺňa ich esencia bergamotu a na záver prichádzajú pačuli, fazuľa tonka, vanilka, také tie príjemné sladké drevité tóny. Keď ju ucítite prvý raz, máte pocit, akoby bola silná, veľmi výrazná a sladká. Taká orientálna. Lenže keď toto všetko vyprchá, ostanú nádherné tóny bielych kvetov, vanilky a pačuli. Vyhovuje mi v zime alebo takto na jar, keď ešte nie sú horúce dni, pretože je dosť výrazná a niekomu by mohla pripadať ťažšia. Jej krása zaujme aj vaše okolie, budete sa s ňou cítiť jedinečne a výnimočne. Nie je to žiadna tuctovka a budete mať istotu, že vo vašom okolí ju nebudete cítiť na každej druhej dáme. 

Oceňujem aj jej výdrž, tá je vynikajúca. Vydrží voňať dlhé hodiny (vôbec to s ňou netreba preháňať, je výrazná a sýta) a na druhý deň ju ucítite aj vo vlasoch alebo na oblečení. Rada si ju frknem aj na zápästie a aj po niekoľkých umytiach rúk po nej ostáva lahodný závan. Z radu So Elixir som mala všetky tri vône, najviac zbožňujem túto a žltú. Sú to vône hodné každého centu, nielen preto, že krásne vyzerajú na poličke, ale aj preto, lebo ich vône sú výnimočné, dokonale namiešané a dlhotrvácne. A keď je nejaká super akcia, nakúpiť sa opláca :) 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • z radu So Elixir sú na výber tri vône, najradšej mám žltú a túto
  • nádherná vôňa, je výrazná, ale nie ťažká
  • vynikajúca výdrž
  • spája kvetinové tóny s bergamotom, vanilkou, pačuli
  • prekrásna ženská vôňa
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v predajni alebo v eshope Yves Rocher, kde 50 ml bežne stojí 55 eur. 

Mali ste niektorú z vôní So Elixir? Ktorá vám najviac padla do oka? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe