Neobyčajne krásne očné sérum

16:28

Krásna prírodná kozmetika je pastvou pre oči a pokladom pre pleť. Za posledné roky som sa o tom presvedčila nespočetne veľakrát a stále hovorím, že práve svet prírodnej kozmetiky ma neprestáva udivovať. Rada sa prelúskavam slovenskými a českými eshopmi, aby som zistila, čo nové, iné a zaujímavé majú v ponuke. V mojom obľúbenom obchodíku Biobeauty som narazila na minimalistickú, nenápadnú a krásne vyzerajúcu značku Soma Botanicals a neodolala som jej. V hľadáčiku mám ešte niekoľko produktov, ale začala som očným sérom Brusnica, ktoré ma okúzlilo. Viete, ono vlastne vyzerá úplne nenápadne. Ale keď som ho zbadala, okamžite som ho chcela. 


Soma Botanicals brusnicové očné sérum zloženie

Soma Botanicals brusnicové očné sérum


Soma Botanicals brusnicové očné sérum

V posledných týždňoch som na Instagrame zachytila viacero postov týkajúcich sa používania očných krémov. Zhodovali sa v tom, že s prvým očným krémom možno začať už v dvadsiatke a ideálne je používať ich ráno aj večer. Ja som s nimi začala trochu neskôr a v 25-ke už boli pevnou súčasťou mojej kozmetickej rutiny. Skúsila som rôzne krémy, gély i olejové séra, každé má niečo do seba. Na noc mi vyhovujú olejové séra alebo husté a hutné krémy, na deň zasa ľahšie gély alebo krémy. A raz za týždeň doplním starostlivosť o očnú maskuSoma Botanicals brusnicové očné sérum zapadlo do mojej rutiny s gráciou a vďaka svojej veľkosti sme spolu strávili niekoľko mesiacov. 

Vyzerá krásne. Neviem si pomôcť, no tento minimalizmus sa mi páči čoraz viac. Podlhovastý sklený obal je ozdobený bielou etiketou s čiernym písmom, má šikovnú pumpičku na dávkovanie a nenápadný plastový vrchnáčik. Už na prvý pohľad vidno, že je to väčší kúsok, má 30 ml a vydrží tak naozaj celé mesiace. Očné sérum s brusnicovým olejom, kyselinou hyalurónovou a rastlinným kolagénom je určené na noc, cez deň ma sprevádzalo sérum Aura od Mylo, ktoré je tiež veľmi návykové. 

Soma Botanicals brusnicové očné sérum nemá výraznú vôňu, cítim tam len akýsi ľahký závan prírody. Nič konkrétne ani špecifické, ale príjemné a nenápadné. Ide o sérum obsahujúce oleje, ale nie je mastné ani ťažké, pomaly sa pekne vstrebe a očné okolie neostane mastné. Nočný očný krém alebo sérum môže byť pokojne aj mastnejšie, neprekáža mi to, no toto sérum je ľahké. Veľmi rýchlo som si zvykla, ako ľahko sa rozotrie do pokožky a aký príjemný pocit potom ostáva. Keď som ho minula a začala som používať hustý očný krém, normálne mi prekážalo, že to nejde rozotrieť tak ľahko :) Je to o zvyku a ako sa hovorí, na dobré sa rýchlo zvyká. 

Nuž, v skratke by sa dalo povedať, že je vynikajúce. Používala som ho v lete i v chladnejšom počasí a zakaždým sa výborne postaralo o jemné očné okolie. Toto očné sérum proti starnutiu opravuje poškodenie pokožky počas spánku (predsa, za očnými vráskami toho stojí mnoho: slnečné žiarenie, životný štýl, činnosť mimických svalov, stres, únava, znečistené životné prostredie). Večer ho použijete a ráno je očné okolie hydratované, regenerované a vypnuté, bojuje s linkami i vráskami. Pokožka je osviežená, jemná a krajšia. Neviem posúdiť vplyv na tmavé kruhy pod očami, pretože s nimi už dlhšie problém nemám. Je pravda, že nespím najlepšie, ale kruhy sa mi zatiaľ vyhýbajú. Rozhodne to bola výborná voľba, toto sérum len a len odporúčam! 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • veľké za super cenu
  • jemne parfumované
  • ľahké, nemastné
  • skvelé na noc
  • výborne sa aplikuje
  • sérum regeneruje počas noci jemné očné okolie, zanecháva ho svieže, rozjasnené, hydratované, vyhladzuje jemné linky i vrásky
Mínusy:
  • nenašla som
Kupovala som ho v eshope Biobeauty, kde nájdete viacero produktov Soma Botanicals alebo priamo v gréckom eshope, jeho cena 18 eur za 30 ml (hovorím, paráda). 


Obľubujete olejové očné séra alebo uprednostňujete krémy? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe