Ako som spoznala Prada

13:53

Keď som bola mladšia, s radosťou som chodila po parfumériách a obdivovala som vône, ktoré som si nemohla dovoliť. Snívala som o tom, ako si niektorú z nich kúpim a v krásnych šatách sa objavím na nejakom výnimočnom mieste :) Dobre, dobre, zrejme som bola do veľkej miery ovplyvnená tými sladkými teenagerskými komédiami so šťastným koncom a potrebovala som trochu skutočnej reality. Dnes, po už celkom dlhom čase, stále v parfumeriách obdivujem všetky tie nádherné ikonické parfumy. Rozdiel je len v tom, že z času na čas si ich môžem kúpiť a v mojom šatníku je niekoľko naozaj nádherných šiat, vďaka ktorým sa môžem cítiť ako princezná, víla alebo femme fatale. Tento týždeň som stihla minúť jednu z mojich najdrahších vôní. Bola som hrdou majiteľkou vône od Prada. 


toaletná voda Prada Candy Gloss zloženie

Prada Candy Gloss

toaletná voda Prada

Toaletná voda Prada Candy Gloss

Myslím si, že už som na blogu spomínala jeden z mojich zberateľských koníčkov - zbieram vrchnáčiky z parfumov. Pôvodne som si chcela nechávať aj tie najkrajšie flakóny, ale keďže priestoru je málo, nakoniec som ostala pri vrchnáčikoch. Niektoré z nich aj po mesiacoch voňajú ako vôňa, ktorú starostlivo strážili a pripomenú mi tak mnohé chvíle, ktoré som s nimi prežila. Dokonca aj v nemocnici som mala so sebou jeden z mojich parfumov (doma si ťukali na čelo, ale ozaj som sa cítila príjemnejšie) a keď sa tak nad tým zamyslím, vlastne nech idem kamkoľvek, v ruksaku mi nesmie chýbať voňavka. Toaletná voda Prada Candy Gloss ma tiež sprevádzala niekoľko týždňov a budem sa musieť poobzerať po ďalšej. 

Túto rozkošnú toaletku som si kúpila v 30 ml balení, hoci potom som aj ľutovala, že som nevzala väčšie. Už krabička je krásna, ružová ozdobená rúžmi a ukrýva ešte krajší parfum. Ružový oválny sklený flakón je doplnený masívnym vrchnákom, ktorý mi (a to vôbec netuším prečo), pripomína nejaký šperk. Prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou, svojím dievčenským vzhľadom ma Prada Candy Gloss úplne uchvátila. 

Vo vôni nájdete: 
  • Hlava - cassis, višňa
  • Srdce - broskyňa, ruža, pomarančový kvet 
  • Základ: benzoin, heliotrop, mandle, pižmo, vanilka
Keď som ju použila prvý raz, prišla mi ako jednoduchá zmes ovocia a kvetov. No potom to prišlo. Otvára sa sladkými tónmi višne a nasledujú ich kvety. Pre mňa je najdominantnejšia višňa a ruža, krásne sa dopĺňajú a vytvárajú hravú a sladkú vôňu. Mne vyhovovala na jeseň a v zime, kedy rada siahnem po niečom sladkom, ale do teplejších dní už preferujem niečo sviežejšie a ľahšie. Je zvodná, okúzľujúca a na to, že sa jedná o toaletnú vodu, má aj dobrú výdrž. Pracovný deň zvláda v pohode a na oblečení vonia aj na ďalší deň. 

Toaletná voda Prada Candy Gloss bola moja prvá Prada a verím, že nie posledná. Mala som vzorku vône Prada Paradoxe, ktorá minulý rok rozvírila hladinu sveta parfumov a stále po nej poškuľujem. Je síce pravda, že by musela čakať na jeseň (je to veľmi intenzívna vôňa, možno až trochu ostrá, no rozvinia sa do nádhernej kvetinovej výraznej vône), ale zasa by bola ozdobou poličky :)

Plusy:
  • šikovná veľkosť aj do ruksaku
  • krásne vyzerá
  • na toaletnú vôňu dobrá výdrž
  • je to krásna ovocno kvetinová vôňa plná višní a ruží
  • mne vyhovovala v chladnejšom počasí
  • ozaj ozdoba poličky
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ju v parfumérii Douglas, kde momentálne prebieha aj akcia :) 


Mali ste už vo svojej zbierke nejakú Prada vôňu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe