Smooth Whip Matte Lip Cream aneb ďalšia dokonalá ružová v mojej zbierke

16:20

Rada farbím svet okolo seba. Mám pocit, že ho robím krajším, veselším a žiarivejším. Pastelky, fixky, perá sú moji kamaráti. Rovnako tak aj lesky na pery, rúže alebo ceruzky. Počas pandémie mi veľmi chýbali, pretože pod rúškom som ich nenosila. Potom som ostala dlhodobo PN a zasa som si ich neužila. Našťastie, tento rok sa mi začal o niečo lepšie a mohla som si nejaké pekné maľovátka dokúpiť. Už pár mesiacov hľadám dokonalú ružovú. Neviem ju presne popísať, proste keď ju zbadám, bude to ona. Ešte som ju nenašla, no mám niekoľko nádherných ružových, ktoré som si okamžite obľúbila. Rúž NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream v odtieni Onesie Funsie bola láska na prvý pohľad. 


NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream

NYX Professional Makeup Smooth Whip  rúž

NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream onesie funsie

ružový matný rúž

NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream

Videla som ho na Instagrame, celkom mi padol do oka. Tak som si pozrela ponuku odtieňov, lebo momentálne najobľúbenejšie sú ružové a červené. Niežeby iné farby nemohli byť, naopak, občas prekvapí aj nejaká pekná nude farbička, ale vždy sa obávam, že by mi nepristala. NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream je opäť matný rúž, no ako som zistila, páči sa mi viac ako ten lesklý. No a ako obstál? Poviem to tak, že pokojne by som ho brala aj v ďalších odtieňoch. No poďme na to pekne po poriadku. 

Veľkosťou je maličký, šikovný do každej kozmetickej taštičky, vrecka v kabelke alebo ruksaku. Napriek tomu, ako drobno vyzerá, má 4 ml a nie je teda až takým drobcom, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Má klasický aplikátor, nič nezvyčajné, pracuje sa s ním dobre. Prekvapilo ma, že Smooth Whip Matte Lip Cream je pomerne hustý rúž, no ako som povedala, aplikuje sa veľmi dobre a to je podstatné. 

Ďalším milým prekvapením je, že ide o vynikajúco pigmentovaný kúsok, ktorý okamžite pery zahalí do výraznej (ale nie tmavej) ružovej. Stačí ho naniesť v tenkej vrstve, potom rýchlo uschne a drží. Jednoducho možno povedať, že čím viac si ho aplikujete, tým pomalšie schne, tým viac sa všade otláča, keď jete a pijete a môžete ho mať na zuboch. Platí, že menej je viac a potom má pomerne dobrú výdrž. Nie je to celodenná záležitosť a keď si dáte obed, bude ho pravdepodobne treba opraviť, no som spokojná. Táto ružová si ma získala, nevysušuje pery. Odličovať ho treba odličovačom či micelárnou vodou, lebo na perách môže dobre držať.

Keď ho porovnám s NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie, tak sú rovnako krásne, zaujímavé a rovnako rada ich nosím. Lippie má omnoho slabšiu výdrž, takže pokiaľ hľadáte rúž, ktorý drží, lepšou voľbou je NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream. Ako som už spomenula vyššie, vedela by som si predstaviť aj ďalšie odtiene v mojej zbierke, lebo v okamihu, ako som sa naučila nanášať správne množstvo rúžu, prišla som na to, že za to stojí. 

Plusy:
  • maličký, šikovný do kabelky
  • dobrý aplikátor
  • hustejší rúž
  • ľahko a dobre sa aplikuje
  • nevysušuje pery
  • výborne pigmentovaný
  • keď sa nanesie v tenkej vrstve, pomerne rýchlo uschne, veľmi dobre drží na perách, neotláča sa na zuby ani pohár alebo príbor
Mínusy:
  • pokiaľ sa nanesie v hrubšej vrstve, pomaly schne a na všetko sa otláča
Nájdete ho v eshope Elnino, kde bežne stojí okolo 8,40 eur. 

Mali ste niektorý odtieň tohto rúžu? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe