Ako som spoznala Kadalys a silu banánovníka

18:59

Pred časom som vám písala o tom, že som si urobila predplatné Cuteboxu. Dnes mám pre vás recenziu na ďalší parádny kúsok, ktorý som vďaka nemu spoznala, ale rada by som povedala aj pár slov o tom, prečo je to predplatné super. Je to jednoduchý koncept - každý mesiac dostanete niekoľko produktov (obyčajne je to 5, v luxury boxe v decembri bol šiesty darček). Nikdy neviete, čo v ňom bude a o to viac sa tešíte, keď ho otvoríte. Cena produktov je omnoho vyššia ako cena Cuteboxu. Moje predplatné na dobu neurčitú je za 18,99 eur vrátane poštovného a nechávam si ho posielať do zásielkovne, lebo nikdy neviem, kde práve budem. Krabičky sú krásne potlačené, odkladám si ich a využijem ich, keď príde správny čas. Niekedy si z boxu nechám úplne všetko, niekedy si z neho odložím niečo pre kamošku, maminu alebo švagrinú. Nič nevyjde na zmar. A teraz sa už poďme pozrieť na upokojujúcu masku od Kadalys, ktorú som práve minula a bola úžasná. 


Kadalys Upokojujúca maska zloženie

Kadalys Upokojujúca maska ingrediencie

Kadalys Upokojujúca maska

Kadalys Upokojujúca maska

Ako už o mne viete, milujem pleťové masky. Som schopná používať ich tri razy týždenne, mám krémové, gélové, práškové, plátienkové, zlupujúce. Sú čistiace, hydratačné, omladzujúce, upokojujúce, detoxikačné, na každý problém, ktorý sa môže objaviť. Nedám na ne dopustiť už celé roky a neviem si predstaviť, že by nepatrili do môjho beauty rituálu. Keď som otvorila marcový Cutebox, našla som tam zaujímavú masku, ktorá vyzerala ako Šmolková. Kadalys upokojujúca maska je úplne modrá, úplne voňavá a úplne úžasná. Takých by som v boxoch privítala omnoho viac, pokojne aj každý druhý mesiac. 

Kadalys upokojujúca maska prišla z Francúzska, obsahuje  bioaktívny zelený banán, biely íl a slnečnicový olej a patrí k tomu najexotickejšiemu, čo sa mihlo mojou poličkou. Táto francúzska značka je založená na vývoji troch bioaktívnych látok: bioaktívneho zeleného banánu, bioaktívneho žltého banánu a bioaktívneho ružového banánu. Na jej stránke si môžete prečítať omnoho viac, veľmi ma to zaujalo i fascinovalo, lebo banán bol pre mňa vždy len banán... No dnes sa naň pozerám už celkom inak.  

Táto kráska je limitovanou edíciou, no vedela by som si predstaviť mať ju v poličke stále. Má 30 ml, jednoduchý plastový obal aj vrchnáčik. Jej konzistencia je krémová, ľahko sa dá rozotrieť v celkom tenkej vrstve, takže vydržala dlhšie, ako som predpokladala. Vôňa ma okamžite preniesla na slnkom zaliate pláže niekde veľmi, veľmi ďaleko, lebo vonia po sladkom banáne a kokose. Už len kvôli tomu som sa tešila na každé použitie a chvíľu som sa cítila ako na dovolenke. Prečo nebola aspoň 50 mililitrová? Aj dnes by som určite vďaka nej ležala na pláži :)

Čo sa účinkov týka, veľmi mi pomohla, keď som sa nechtiac pripiekla na slnku (okej, zadriemala som). Pleť dokáže veľmi dobre upokojiť, vyživiť, regenerovať a hydratovať, takže ako bledšia kópia Hellboya som vyzerala len jeden večer. Nielenže dobre upokojuje a hydratuje, ale tiež jemne čistí (nie je na čierne bodky, ale nevadí). Pleť ostáva hodvábne jemná a žiarivá, čistá a bez začervenania. Povedala by som, že Kadalys upokojujúca maska je taký všestranný pomocník, dokáže si súčasne poradiť s viacerými ťažkosťami a výsledkom je spokojná pleť. Palec hore, hneď by som brala ďalšie balenie. 

Plusy:
  • krásna francúzska kozmetika
  • šikovná menšia tuba na cesty
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • dá sa ľahko rozotrieť do tenkej vrstvy
  • upokojuje, hydratuje, vyživuje a regeneruje pleť, jemne ju čistí a zanecháva hodvábne jemnú a sviežu
Mínusy:
  • škoda, že je to len limitovaná edícia
Našla som ju v marcovom Cuteboxe, ale viac si o nej môžete pozrieť na stránke Kadalys, kde stojí 14,90 eur. 


Poznáte značku Kadalys? Stretli ste sa s ňou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe